تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: نظر حرفه ای ها!! در مورد تعویض این سیستم اینتل به یک سیستم ای ام دی

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشيد من يه مدتي كه از CPU هاي جديد چندان خبر ندارم يعني واقعا Phenom I بهتر از PhenomII هست ؟؟؟!!!
    کی همچین حرفی زد ؟ اصلا این طور نیست .
    وگرنه زير 100 تومن AMD به صرفه تره
    باز هم نخیر ! E5200 اینتل از سی پی یو های Amd هم رده خودش بهتره و 65 تومنه . با 100 تومن هم میشه E7200 بست که اونم خیلی عالیه.
    راسيتش CPU من Athlon 64 FX هست كه رو دست همه اينا ميزنه
    رو دست کدومها ؟! E5200 اینتل از x2 6000 amd هم بهتره.

2. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرسي مافيا

مثل اينكه شما تو ضايع كردن ما استادي !!!

به هر حال ممنون از توجه ات و نكات جالب تو جه اي اشاره كردي پس با اين حساب AMD بره غاز بچرونه !!!!!

گفتم FX نه CPU ديگه يه CPU قوي ولي تك هسته اي

ولي AMD قبلا هم بهتر بود هم به نسبت قيمتش مناسبتر
    البته من نميدونم واقعا خريد يه ‍سي پي يو خيلي قوي به چه درد مي خوره وقتي كه اصلا درست استفاده نمي كني يعني فقط چند برنامه ساده كاربردي رو اجرا مي كني نمي دو نم شما هم با من هم عقيده هستي؟؟؟

يه كم بيشتر AMD با Intel رو مقايسه كن ميشه يه مقاله اي چيزي بزاري تا بيشتر آگاه بشم ممنون ميشم

و براي دوست عزيز مون هم همون اينتل بهتره

منتظر جوابت هستم

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرسي مافيا
    مافیا ؟!
    مثل اينكه شما تو ضايع كردن ما استادي !!!
    نه بابا . من فقط دارم شما رو آگاه میکنم و این یه تبادل نظر دوستانه هست . ضایع کردن چیه ؟! مگه با هم دعوا داریم ؟
    گفتم FX نه CPU ديگه يه CPU قوي ولي تك هسته اي
    این پردازنده برای کار شما شاید قوی باشه . ولی برای هر کسی قوی نیست .
    البته من نميدونم واقعا خريد يه ‍سي پي يو خيلي قوي به چه درد مي خوره وقتي كه اصلا درست استفاده نمي كني يعني فقط چند برنامه ساده كاربردي رو اجرا مي كني نمي دو نم شما هم با من هم عقيده هستي؟؟؟
    همینطوره . برای یه کاربرد معمولی ساده که اصلا بازی نمیکنه و نرم افزار خاصی هم استفاده نمیکنه خریدن پردازنده Core i7 معنی نمیده . البته باز اینجا این سوال مطرحه که چرا ایشون کامپیوتر میخواد ؟!
    يه كم بيشتر AMD با Intel رو مقايسه كن ميشه يه مقاله اي چيزي بزاري تا بيشتر آگاه بشم ممنون ميشم
    تو چه قسمتی ؟ بازی یا نرم افزارهای دیگه ؟ مقایسه نموداری زیاد هست در این موارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

بحث amd یا اینتل نیست هرجا کدومشون کارایی بیشتری نسبت به قیمتش داشته باشه و مادربوردش هم مناسب باشه بهتر هستش!! والبته صد در صد به نوع کاربرد هم بستگی داره.
    اما اگه phenom ii به قیمت واقعیش برسه انصافا مناسب میشه! اگه اینتل هم قیمتو کم نکنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرسي جناب Professor Massoud البته ببخشيد نگاه به آواتار تون كردم

نه عزيز صرفا شوخي بود اطلا عات شما در اين زمينه بيشتر از منه و من هم هميشه ميگم تبادل نظر ومشاوره بهتر از هر چيزي است و ار آشنايي با شما خوش وقتم

بله FX قوي هست تا ببيني كه با هاش مي خواي چكار كني

درسته كه فقط پردازنده توي سرعت تاثير نداره و موارد ديگه هم موثر هستند و همه چيز سرعت نيست وقتي شما سرعت زياد داري ولي كارايي نداري چه فايده
    بستن يه سيستم با انتخاب صحيح قطعات حتي اگه خيلي گرون هم نشه خيلي بهتر از بستن سريعترينها و گرونترينها ست ...

والا ميدونم جاش اينجا نيست ولي مي خوام توي زمينه كلي به خصوص Gaming , ALL Performance , محاسبات رياضي مثل AutoCAd , 3d MAX , وغيره اطلاعات كسب كنم البته بيشتر به خاطر اينكه در مورد نسل جديد و جديدتر چندان چيزي نميدونم

باز هم از شما متشكرم
    Last edited by nap30-2008; 15-03-2009 at 00:00.

7. این کاربر از nap30-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ClubMilad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كره ي زمين

پيش فرض

سلام.

دوستان به نظر شما تا چه حد اینntel Core 2 Duo E7400 - 2.8GHz - 45 nm با p5k اور میشه.به نظرتون میشه FSB رو تا 1333 برد؟

اولا که اور رم به چه کار شما میاد ؟!
    دوم که مگه با مادربرد شما چقدر میشه اور کرد.
    سوم اینکه شما بودجه برای رم رو نگفتی ؟!
    کلا بهترین رم بدون توجه به قیمت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض اون که رو شاخشه!

سلام.

دوستان به نظر شما تا چه حد اینntel Core 2 Duo E7400 - 2.8GHz - 45 nm با p5k اور میشه.به نظرتون میشه FSB رو تا 1333 برد؟

کلا بهترین رم بدون توجه به قیمت .
    معلومه که میشه... مادربردت رو اصلاً دست کم نگیر

ببین من e2180 رو با مادربرد p35 abit ip35e که از p5k شما امکانات کمتری داره از 2000 به راحتی تا 3333 اور کردم که fsb رو از 800 به 1333 میرسونه اونم فقط با 120 میلی ولت اختلاف ولتاژ اور کردم ... البته یه فن مناسب ( ocz vanqusiher حدود 20 تومن) هم گرفتم ( الان یک ساله داره اینجوری کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره )
    البته برای e2180 با فن مرجع هم تا 3000 هیچ مشکلی نداری... چه برسه به e7400 که فرکانسش اصلیش 2.8 و 1066 هستش
    تازه توی fsb 1580 و 3510 هم استیبل کار کردم (390x9)... اما دما در بازی ها به 65 میرسید که یه خورده زیاده ..
    .

مشخصاً میتونید این پردازنده رو بالاتر از این ها اور کنید

در ضمن برای نظر دادن بین دو تا قطعه مختلف فقط به بنچمارک ها اونم تحت شرایط کاملاً مساوی اعتماد کنید...

اما اگه فرض بگیریم اون فنوم چهارهسته ای چند درصد از اینتله قوی تر باشه ... شما مجبور میشید کلی ضرر برای فروش مادربرد خودتون بدید و یه مادربرد amd خریداری کنید ... شاید بیشتر از 50 تومن... اصلاً ارزشش رو نداره

با e7400 خیلی راحت مشکلتون رو حل کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •