اشکال ما اینه که همه چی را میخایم بزاریم نزدیکه عید بگیریم تا همه چیزمون مثل سال نو جدید باشن.ولی اشتباه میباشد.چون همه این را میدونند اجناس را گرون میکنند.......ولی ان قدر هم که فکر میکنید تفاوت نیست.
به نظره من بگیر و ایام عید باش حال کن.....
اشکال ما اینه که همه چی را میخایم بزاریم نزدیکه عید بگیریم تا همه چیزمون مثل سال نو جدید باشن.ولی اشتباه میباشد.چون همه این را میدونند اجناس را گرون میکنند.......ولی ان قدر هم که فکر میکنید تفاوت نیست.
به نظره من بگیر و ایام عید باش حال کن.....
امسال مثل سالهای پیش خیلی گرون نشده گوشی . اگه هم میخوای صبر کنی بازار از اردیبهشت تکون میخوره.
نه تفاوت اگر 20-30 باشه میگیریم
ولی بیشتر باشه نمی گیرم
به نظره من بگیر بره....تو طعتیلات حال کن برا خودت..به خودت حال بده
بچه ها تو سایتgsmarenaچند تا عکس از منو هاش گزاشته بود که حاله ادم بهم می خورد ؟
چرا
به نظر من samsun i 8510 قیافش مثل گوشی های چینی میمونه(به این حرف من فکر کن)....اگه پول داری برو htc بگیر صفا کن اگه نداری ان96 شارژ رو خوب نگه نمیداره و چند تا مشکل دیگه که بهترین انتخاب ان95 8گیگ هستش.
انشااله یک گوشی خوب بگیری.
i8510 شبيه گوشيهاي چينيه!!!!؟الله اكبر!!!
اگه بحث شباهت باشه كه n96 با اون كيفيت مزخرفش بيشتر شبيه گوشي چينيه
i8510 گوشيه خيلي با كلاسيه كيفيت بدنشم خيلي بالاست شما اگه از سامسونگ بدت مياد قرار نيست بياي....
ولي من وقتي گوشيه چيني ميبينم ياد p1 ميفتم و بين i8510 و گوشيه چيني هيچ شباهتي نيست
شايد شما i8510 رو اشتباه گرفتي. i8510 اينه:
![]()
یکبار توی پست دوم خدمتتون عرض کردم.
هر کدوم از گوشیها که به دلتون میشینه همون رو بگیرید.چون میخواید یک عمر باهاش زندگی کنید !!!
از منوي چي؟ i8510؟
بابا اين تمه(theme) ميتوني عوضش كني مثل من. ميخاي چند تا عكس ديگه ازش بزارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)