کسی نظری در این مورد نداره ؟یکی بود میگفت شاه تو مرسدس سهام داشته اینا هم که اومدن بجای پول مرسدس بر داشتن
کسی نظری در این مورد نداره ؟یکی بود میگفت شاه تو مرسدس سهام داشته اینا هم که اومدن بجای پول مرسدس بر داشتن
آقا به نظر شما من نمیتونستم قیمت اینا رو بدست بیارم؟ ( با یه جستجوی ساده!)
منظور من قیمت خرید به میلیون تومان و اونهم با منبع بود!
بازم متشکرم!
تو پست قبلی گفتممنم شنیدم نمیدوننم کجا بود
اینارو هر شب توی اون برنامه که جسد نشون میدن برای دکور گذاشتن
انصافا مزدا 3 و ماکسیما بهشون میاد برای پلیس راه
خوشگل بودن
به قول رامین 206 رو با یکم دستکاری میتنن به هیولا تبدیل کنن
این دیگه خیلی خوف میشه
ولی باید برن شوماخر و سباستین لوب و .... رو بیارن یکم به راننده ها آموزش بدن وگر نه باعث ....
Last edited by D r i v e r; 14-03-2009 at 00:45.
بنظر منم باید راننده درست بشینه پشت اینا وگرنه بوووووووووووم![]()
اولا خدا کنه مزدا 3 پلیس نشه که اون وقت دیگه مزدا 3 نیست.
ماکسیما شتابش از این بنزها بهتره ولی مشکل هندلینگ داره.
من پارسال از یکی شنیدم میفروشن با قیمت های فوق العاده پایین. زیر 30 تومن. ولی من باشم عمرا بخرم. دیگه چیزی از ماشین نمونده که سوارش شی.
ماشینی که سه شیفت 8 ساعته حتی یه لحظه خاموشم نشده الان فکر مینی چی مونده ازش با هزینه تعمیر سر سام آور حالا اینا سطح تجهیزاتشون کلاسیک هستش آوانتگارد یا الگانس هم نیستن ولی یه آو.انتگارد یا الگانس خودش هم c350 از همین اتاق (یکی کدش رو بگه من یادم رفته)الان چند شده که یا دست دوم یه c200 کمپروسر از اینا تمیزتر الالن نزدیک 40 تومن باید باشه.من پارسال از یکی شنیدم میفروشن با قیمت های فوق العاده پایین. زیر 30 تومن. ولی من باشم عمرا بخرم. دیگه چیزی از ماشین نمونده که سوارش شی
احتمال قوی فقط سری c240 ها و 280 ها رو میفروشن چون e240 ها زیاد نبودن و زیاد هم کار نکردن .
راستی اینا رو هر کی بخره یه نعمیر اساسی لازم دارن که بهتره به جای اون کار یه تیون اساسی بشن البته باز هم توی بیشتر موارد بدنشون احتیاج به تعمیر داره.
Last edited by rami_hemi; 14-03-2009 at 09:23.
ايران بابت اين ماشين ها پول نميده.كشور ايران مالك 30% از كمپانيه بنز آلمانه(سهام داره). و اين ماشينها(پليس) ماشين هاي 250 مليونيه آتش نشاني و امبولانسهاي بنز رو جاي سود سهام ميگيره
فکر نمیکنم همچین چیزی درست باشه .در مورد مرسدس g کلاس میدونم اولین درخواست رو شاه ایران داده بود تا یک اتومبیل نظامی با مارک مرسدس برای ارتش بخره که بعدا این ماشینها تحویل داده نشدن و ارتش آلمان غربی اونها رو تحویل گرفت ولی در مورد سهام حکومت پهلوی توی دایملر خبری ندارم و اگر هم داشته باشن متعلق به خانواده پهلوی هستش نه دولت ایران .ايران بابت اين ماشين ها پول نميده.كشور ايران مالك 30% از كمپانيه بنز آلمانه(سهام داره). و اين ماشينها(پليس) ماشين هاي 250 مليونيه آتش نشاني و امبولانسهاي بنز رو جاي سود سهام ميگيره
اقا من شنیدم این زانتیاهای گشت نامحسوس 260 تا رو راحت میره!!!
کسی در این مورد اطلاعی داره؟
زانتیای معمولی رو هم میشه کاریش کرد 260 تا رو راحت بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)