جالب بود .
ايول
علاوه بر ساختن مسيج امكانات خوب ديگه اي هم داره!
سلام آقا من كركش كردم درست رجيستر شد اما بلد نيستم چه جوري پسوند otb را به ota تبديل كنم. ميشه راجع به تبديل پسوند راهنماييم كنيد؟؟؟؟؟ ممنون به خاطر همه زحماتتون. ايميل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط Majo_Nino
سلام. من ورژن 1.2.9 اين برنامه را هم با كرك كامل و درست گير آوردم. اما هنوز بلد نيستم پسوند ota درست كنم. در ضمن متاسفانه جايي را هم ندارم تا فايل را آپلود كنم براي دوستان. هر كس برنامه را خواست به من ايميل بده. يا اگر همه خواستند يه سرور بهم معرفي كنيد تا آپلود كنم. ممنون![]()
دكتر جون اگر تصوير براي sms ساختي بعدا براي ما هم آدرس بده .
ممنون
اگر كسي هست كه از اينترنت sms ميفرسته ببينه ميشه اينطوري تصوير براي مسيج فرستاد يا نه ؟؟؟
نوشته شده توسط doctor_apachi2
برو بكس عزيزبراي تبديل پسوند OTBبهOTA فقط كافيه كه اون فايل رو از طريق خود ويندوز Rename كنيد
به طور مثال : ُPicture.otbبه Picture.ota تبديل كنيد
عزيزم من متاسفانه هنوز نفهميدم چه جوري otb به ota تبديل ميشه اگه دوستان راهنمايي كنند كه ما هم از خدامونه واسه شما هم بفرستيم. حالا جالبتر اينجاست كه من ورژن 1.3 برنامه را هم با كرك گير آوردم. اگه يه نفر بزرگي كنه يه سرور آپلود واسه من بسازه تا دلتون بخواد برنامه واسه نوكيا دارم كم نميذارم براتون. مخلص همه ( دكتر )
عزيزم من متاسفانه هنوز نفهميدم چه جوري otb به ota تبديل ميشه اگه دوستان راهنمايي كنند كه ما هم از خدامونه واسه شما هم بفرستيم. حالا جالبتر اينجاست كه من ورژن 1.3 برنامه را هم با كرك گير آوردم. اگه يه نفر بزرگي كنه يه سرور آپلود واسه من بسازه تا دلتون بخواد برنامه واسه نوكيا دارم كم نميذارم براتون. مخلص همه ( دكتر )
آخه majo جون مشكل من اينجاست كه وقتي ميخوام rename كنم فقط اسم فايل rename ميشه و پسوندش را هر كاري كردم نشد rename كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)