برنامه CPROXY هم برنامه ي جالبيه ... حتماَ امتحانش كنيد..... البته اگر ISP شما فيلترش نكرده باشه و.... مال مارو كه ----- كردن.......![]()
برنامه CPROXY هم برنامه ي جالبيه ... حتماَ امتحانش كنيد..... البته اگر ISP شما فيلترش نكرده باشه و.... مال مارو كه ----- كردن.......![]()
سلام
براي اين نرم افزار از اين كرك استفاده كنيد. فكر مي كنم كار كنه:
Anti----- v7.2.8.19
روش استفاده از كرك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Copy "Auto----- Cracked.exe" and the loader to your installation directory (you must uncheck "hide files protected by OS system" in Folders Options).
Make a shortcut of the loader in your desktop.
Launch the loader.
سلام
نسخه رایگان آی پروتکت یو، از سایت توکاوز (سایت محشریه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یک لینک از کشورهای داخل لیست کلیک کنید تا داونلود شروع بشه
حجمش حدود 80/2 مگه
برنامه جالب و بسیار کارآمد
ببخشید اینهم لینک مستقیم:
سلام دوست عزیز این نسخه رایگان آی پروتکت یو " که گذاشتی خوب بود ولی یه اشکالی داشت و اونم اینکه امکان مخفی بودن
از دید بقیه کاربران رو نداره یعنی آیکونش کنار ساعت ویندوز معلومه!!!
اگه نسخه iProtectYou Pro 7.08 رو برام آپلود کنید کارم راه میفته چون مطمینم چون این نرم افزار ( 7.08) تو این سایت معرفی
شده بالاخره یکی می تونه کمک کنه ودیگه هیچی به جز تشکر...
دوستان نرم افزار Child Protector نیز نرم افزار مناسب دیگری برای اعمال فیلترینگ بر روی سیستم های شخصیستت که در این صفحه از سایت معرفی شده است :
---------------------
لینک دانلود نرم افزار IProtectYou Pro 7.08 همراه با کرک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینکی که شما از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادید مال IProtectYou Pro 7.09هست نه 7.08 چون جدیدا این ورژن اومده
کرکیی هم نداره ولی ورژن 7.08 که گیر نمیارم کرک داره که شما هم گذاشتی . حالا من ورژن 7.08 رو می خوام....
مرتضی جان فعلا کرکی برای نسخه ی 7.09 ساخته نشده .
شما این کرک رو امتحان کن :
فایل کرک شده ی نسخه ی 7.04 نرم افزار هست . فایل ipycp.exe رو در پوشه ی WINDOWS/SYSTEM و System32 به جای فایل اصلی موجود کپی نمایید ! نکته اینکه قبل از کپی این فایل نرم افزار مذکور باید به طور کامل بسته باشه . احتمال زیاد جواب خواهید گرفت .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد دیگر من برای شما استفاده از یک نرم افزار مشابه و قدرتمند دیگه هست .
Child Protector 2.2 رو بهتون معرفی کردوم و لینک توضیحاتشو از سایت بهتون دادم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
لینک دانلود نرم افزار همراه با کرک :
امیدوارم مشکلتون حل شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا دارم Child Protector 2.2 رو دانلود می کنم . امیدوارم کرکش کار کنه...
با تشکر
سلام
می خواستم ببینم کسی میدونه که کرک IProtectYou Pro 7.09 اومده یا نه؟؟؟
سلام
برنامه Child Protector 2.2 زیاد جالب نبود و از همه مهمتر قابلیت مخفی بودن (کنار ساعت ویندوز) رو نداشت. همون IProtectYou خیلی عالیه ولی تو کل سایتها نسخه 7.09 هست که کرکش هنوز موجود نیست. خواهشا هر کس یکی از نسخه های پایینتر از 7.04 رو داره یه جایی برام آپلودش کنه چون کرک دارن...کمممممممک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)