با سلامنوشته شده توسط *Masih*
آقا مسيح عزيز اون پسوند(Extention) بود نه پسورد.
با سلامنوشته شده توسط *Masih*
آقا مسيح عزيز اون پسوند(Extention) بود نه پسورد.
اخ بله . معذرت ميخوام . كم توجهي كردمنوشته شده توسط Mehdi_Best
![]()
سلام مهدي جان
ممنون ولي
Sorry, the file you requested is not available
ممنون
باي
عزيز جان از برنامه Audio Grubber استفاده كن البته من ورژن 1.80 رو پيشنهاد ميكنم كار كردن باش خيلي راحته
وارد برنامه كه شدي خودش ترانه ها رو از رو سي دي مي شناسه بع شما قسمت Grubb رو كليك كن خودش همه رو تبديل بهmp3 ميكنه ومي ريزه توهمون جايي كه نصب شده فكر مي كنم تودرايو سي نصب ميشه نرم افزارش رو هم اگه تو گوگل سرچ كني حتما پيدا ميكني
اگه مشكل داشتي با اين برنامه حتما اعلام كن اما خيلي برنامه راحت و گو يايي هستش
چرا خودتو خسته ميكني ؟؟؟نوشته شده توسط valizadeh4
با Media ازش Rip بگير ديگه !!!
سلام دوستان
ممنون از همه
مسيح جان مي شه بگيد چه جوري اين كار رو بكنم؟؟؟
ممنون
باي
شما رو سيستمت نرم افزار NERO 7 رو نداريد؟
اگه داريد کارتون خيلي راحت ميشه
داشتيد بگيد تا آموزش بدم
![]()
اگه مديا پلير 10 داريد اون بالاش يه ايكون داره به اسم Rip . روش كليك كن از تموم اهنگهاي داخل سي دي كپي ميزنه تو هاردت و ميريزه تو فولدره ماي موزيكت . البته خودت ميتوني همونجا از اهنگهايي كه دوسشون نداري Rip نگيري . با برداشتن علامت تيك روبروي هر Track .نوشته شده توسط valizadeh4
قربونت![]()
سلام دوستان
من نرو 7 رو دارم اما شما مسيح جان اين Rip رو پيداش نكردم آدرس دقيق تر نداري بدي؟؟؟
ممنون
باي
ولي زاده جان سلام
با عرض شرمندگي گويا اون لينك از كار افتاده.
من اينجا آپلودش كردم. اتفاقا اينطوري بهتر شد. چون ايني كه خودم آپلود كردم لينك مستقيم از رپيد شير است و مي توني با دانلود منيجر دانلود كني و ريزيوم هم داره:
---------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزارهايي مثل مديا پلير و نرو كه دوستان اشاره كردند هم اين كار را انجام مي دهد اما چون اين نرم افزار كه من معرفي كردم تخصصي اين كار است و امكانات و تنظيمات زيادي دارد بهتر است از اين نرم افزار استفاده كني./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)