من همین مشکل رو داشتم ، دقیقا روی درایوم که کلیک میکردم ، میگفت باید فرمت کنی
خلاصه میکنم
Get Data Back معجزه میکنه ، هارد من رو با N تا بد سکتور تمام اطلاعاش رو برگردوند ، خودم هنوز باورم نمیشه ، اما واقعا معجزه میکنه
من همین مشکل رو داشتم ، دقیقا روی درایوم که کلیک میکردم ، میگفت باید فرمت کنی
خلاصه میکنم
Get Data Back معجزه میکنه ، هارد من رو با N تا بد سکتور تمام اطلاعاش رو برگردوند ، خودم هنوز باورم نمیشه ، اما واقعا معجزه میکنه
لطف کنید لینک این نرم افزار را بزارید
درجواب اون دوستمون که گفت اطلاعات هاردش رفته توی یه پارتیشن جدید و میگه بالا نمیاد و حیاتی هستن می تونه با برنا مه volca comander همه اطلاعاتش رو انتقال بده به درایوی دیگه
و در جواب دوستمون که هاردش رو فرمت کرده می شه با برنامه هایی که نمیشه نا م برد سکتور به سکتور هارد رو بازیابی کرد ولی کار خطرناکی هست و ممکن به هارد آسیب برسه
سلامم..
GetDataBack کارش همینه عزیزجان وسکتور به سکتور چک میکنهبا برنامه هایی که نمیشه نا م برد سکتور به سکتور هارد رو بازیابی کرد ولی کار خطرناکی هست و ممکن به هارد آسیب برسه
ضمنن این حرفت که برنامه را نمیشه نام برد دیگه چه صیغه ایه؟؟ اینجا یک محیط فرومه که همه بطور آزاد تبادل اطلاعات میکنن که ظاهرن شما تازه عضو شدی و این حرفت را روی این حساب میذاریم
سلام به همگي . از دوستان کسي برنامه Partition Table Doctor 3.5 رو بصورت فول ورژن که تريال هم نباشه نداره؟؟؟يه لينک ازش بهم بدين که مشکلمو حل کنم . سومين باره که فورمت درايوهاي هاردم unknown ميزنه و با وجود اينکه همه اطلاعاتم رو هارد هست ولي ويندوزم بالا نمياد و نميتونم ازش استفاده کنم . فکر ميکنم اين برنامه مشکل نشناختن فورمت درايوهاي هارد رو حل کنه . اگه دوستان راه حل ديگه اي دارن لطفا کمکم کنن .
دوست جان.. کافی بود از منوی جستجوی داخل انجمن نرم افزار جستجو کنی دهها لینک دانلودش را پیدا میکردی.. این چند تا نمونه ببین کدوم کرک ش بهتره کار میده یا کدوم نسخه ی بالاتری داره..>>
ضمنن تاپیک زیر را هم حتمن نگاه کن.. بعضیا تجربیات مهمشون از این برنامه را نوشتن>>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)