تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: بدبخت شدیم رفت !! یکی کمک کنه !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من همین مشکل رو داشتم ، دقیقا روی درایوم که کلیک میکردم ، میگفت باید فرمت کنی

خلاصه میکنم

Get Data Back معجزه میکنه ، هارد من رو با N تا بد سکتور تمام اطلاعاش رو برگردوند ، خودم هنوز باورم نمیشه ، اما واقعا معجزه میکنه

2. این کاربر از libra.2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست من یه بار با برنامه recover my partition امتحان کن. ایشالا جواب میگیری.

لطف کنید لینک این نرم افزار را بزارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درجواب اون دوستمون که گفت اطلاعات هاردش رفته توی یه پارتیشن جدید و میگه بالا نمیاد و حیاتی هستن می تونه با برنا مه volca comander همه اطلاعاتش رو انتقال بده به درایوی دیگه

و در جواب دوستمون که هاردش رو فرمت کرده می شه با برنامه هایی که نمیشه نا م برد سکتور به سکتور هارد رو بازیابی کرد ولی کار خطرناکی هست و ممکن به هارد آسیب برسه

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    با برنامه هایی که نمیشه نا م برد سکتور به سکتور هارد رو بازیابی کرد ولی کار خطرناکی هست و ممکن به هارد آسیب برسه
    GetDataBack کارش همینه عزیزجان وسکتور به سکتور چک میکنه
    ضمنن این حرفت که برنامه را نمیشه نام برد دیگه چه صیغه ایه؟؟ اینجا یک محیط فرومه که همه بطور آزاد تبادل اطلاعات میکنن که ظاهرن شما تازه عضو شدی و این حرفت را روی این حساب میذاریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همگي . از دوستان کسي برنامه Partition Table Doctor 3.5 رو بصورت فول ورژن که تريال هم نباشه نداره؟؟؟يه لينک ازش بهم بدين که مشکلمو حل کنم . سومين باره که فورمت درايوهاي هاردم unknown ميزنه و با وجود اينکه همه اطلاعاتم رو هارد هست ولي ويندوزم بالا نمياد و نميتونم ازش استفاده کنم . فکر ميکنم اين برنامه مشکل نشناختن فورمت درايوهاي هارد رو حل کنه . اگه دوستان راه حل ديگه اي دارن لطفا کمکم کنن .

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلام به همگي . از دوستان کسي برنامه Partition Table Doctor 3.5 رو بصورت فول ورژن که تريال هم نباشه نداره؟؟؟يه لينک ازش بهم بدين که مشکلمو حل کنم . سومين باره که فورمت درايوهاي هاردم unknown ميزنه و با وجود اينکه همه اطلاعاتم رو هارد هست ولي ويندوزم بالا نمياد و نميتونم ازش استفاده کنم . فکر ميکنم اين برنامه مشکل نشناختن فورمت درايوهاي هارد رو حل کنه . اگه دوستان راه حل ديگه اي دارن لطفا کمکم کنن .
    دوست جان.. کافی بود از منوی جستجوی داخل انجمن نرم افزار جستجو کنی دهها لینک دانلودش را پیدا میکردی.. این چند تا نمونه ببین کدوم کرک ش بهتره کار میده یا کدوم نسخه ی بالاتری داره..>>
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنن تاپیک زیر را هم حتمن نگاه کن.. بعضیا تجربیات مهمشون از این برنامه را نوشتن>>
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •