این شرکت هم به نظر من چنگی به دل نمی زنه درسته قیمتاش یه خورده پایین هست ولی متاسفانه مشکلاتی هم داره مثلا کیفیت پایین قطعات شما اگه می خوای لپ تاپه خر کار بگیری dell & IBM اگه lcd واست مهمه ومایه داری sony و اگه مخلوطی از اینا رو می خوای hp بگیر![]()
این شرکت هم به نظر من چنگی به دل نمی زنه درسته قیمتاش یه خورده پایین هست ولی متاسفانه مشکلاتی هم داره مثلا کیفیت پایین قطعات شما اگه می خوای لپ تاپه خر کار بگیری dell & IBM اگه lcd واست مهمه ومایه داری sony و اگه مخلوطی از اینا رو می خوای hp بگیر![]()
کیفیت بعضی از مدل های سونی پایینه.
باید ببینی چقدر می خواهی هزینه کنی و طبق مشخصات مدل های مختلف این دو مارک را مقایسه کن.
ولی به نظرم دل بگیری بهتره.
کسانی که میخوان بین دل و سونی انتخاب کنن و بخرن اول کاربردشون رو مشخص کنن و ببینیم چی میخوان با چه سطح انتظاراتی بعد مدل مناسبشون پیشنهاد میشه ، سعی نکنین بدون داشتن پیش زمینه در مورد برند ها قضاوت کنین ، هم سونی کارش درسته هم دل و فرق این دوتا بین انتخاب کاربر و خریدار معلوم میشه ...
مثلا کسی دستگاه محکم و قوی میخواد خب معلومه باید Latitude بخره و کسی که دستگاه شیک و زیبا با قابلیت مالتی مدیا قوی میخواد خب میتونه سونی FW بگیره ...
کسی که برای اینترنت و بازی و تماشای فیلم و موسیقی و هارد بالا به همراه گرافیک بالا بخاد چی بگیره؟
خوب با توجه به تمام موارد بالا دل واگر تنها فیلم بود سونی البته این به این معنی نیست که کیفیت منیتور دل پایینه اتفاقا خیلی هم خوبه فقط رنگ ها در سونی زنده تر میزنه که اینم خیلی نا محسوسه پس دل بهترین انتخابه![]()
رنج قیمتت رو مشخص کن تا بهت بگم چه مدل ها و برند هایی میتونی بخری ...
یک میلینو سیصد و نهایتش بخام خیلی زور بزنم یک میلیونو پانصد.با این قیمت میشه یه چیزه کامل خرید که حالا حالا ها جواب بده؟
من میخوام با لبتابم نقشه کشی وبرنامه نویسی کنم . وبیشتر با برنامه های نقشه کشی کار دارم .طولانی مدت با لبتابم کار میکنم از بدشانسیم باید زیاد جابه جا بشم. خودم بین vaio z540 & vaio z530 & thinkpad t400 موندم میترسم سونی باطری خوب نداشته باشه و زیاد گرم بشه. و t400 سنگین باشه. آیا کسی گزینه بهتر داره .تا 2میلیون دارم.
به غیر از سری z سونی که جدید اومده و شیک هست ، میتونید از سری قدیمی ترش یعنی SZ استفاده کنید .
هنوز هم اجناس ژاپنی و امریکایی خوبی در این مدل هست که واقعا ارزش هزینه کردن تا 2 میلیون تومان را دارد .
ضمن اینکه این مدل لپ تاپ سونی ، جواب خودشون رو دادن و دیگه دلهره ای نباید داشت .
در کل سونی و دل جزو بهترین مارکها و بهترین لپ تاپ ها هستند .
اگر مایل هستید ، مدلهای مختلف این دو لپ تاپ را با یکدیگر مقایسه کنیم که این کار بهترین راه است .
سلام
من یه سئوال داشتم
کدوم یک از مدل های dell vostro و vaio در برابر ضربه مقاومت بیشتری دارند؟
بهتر بگم به نظر شما کدوم خر کار ترند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)