نگران نباش منهم مثل خودت حرفه اي هستم و اين سؤال رو نزديك يك هفته مي شه كه پرسيدم ولي مثل اينكه اينجا كسي وقت نداره به حرفه اي ها چيز ياد بده
نگران نباش منهم مثل خودت حرفه اي هستم و اين سؤال رو نزديك يك هفته مي شه كه پرسيدم ولي مثل اينكه اينجا كسي وقت نداره به حرفه اي ها چيز ياد بده
p30worldapm بابا شما هم که این سوالو پرسیدی شصت نفر جواب دادن..واقعا ندیدی جوابا رو؟؟ (اسمتو تو پروفایلم بگو راحت تر صدات کنیم..)
ولی شما دوست عزیز
ببین تو پولوژی یعنی نحوه چیدمان فیس ها...
نگا کن
شکل زیر..ببین فیس ها دور چشم به حالت حلقوی هستن چون ماهیچه های اون قسمت حلثوی هستن
ماهیچه ها دور صورت حلقوی هستن
از کنار بینی یه سری فیس به سمت پایین اومدن و به چونه رفتن...تو بخش گونه فیس ها به دو دسته جداگانه تقسیم شدن
این چیدمان رو میگن توپولوژی..
برای صورت خیلی مهمه که مثل شکل رعایتش کنی تا صورتت درست دربیاد...
![]()
دوست عزیز بهتر این بود که اول میومدی دور چشم رو میساختی و بعد هم دور لب رو میساختی. بعد از هر دو طرف ادامه میدادی تا بهم برسن.
در ضمن اینو هم بگم که اینور مدلینگ ها رو باس پیش بینی شده جلو بری. یعنی از همون اول فکرش رو بکنی که چقد ورتکس بزاری که وقتی رسیدی ثلا به لبش ورتکس ها کجا قرار میگیرن و باس چیکارشو کنی.
الان هم به نظر من لبه های لب رو بگیر و یه کپی بگیر ازش بکش داخل بعد کم کم جزئیات به لبش بده. کم کم ورتکس اضاف کن و Detail بش بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)