یعنی چی به عنوان نمونه گذاشتن خوب این نشسته دیده دیگه
یه پژوهش فول پاناسونیکی رو به اتمام رسونده این پروفوسور
یعنی چی به عنوان نمونه گذاشتن خوب این نشسته دیده دیگه
یه پژوهش فول پاناسونیکی رو به اتمام رسونده این پروفوسور
پژوهش فول باناسونیکی
راستش انقدر این مقاله غلوآمیز و پاناسونیکمحور و ذوب در پلاسما نوشته شده که جاذبه اش کمتر از دافعه اش هست و همینطور که در این پست دیده شد هرکس بخونه بیشتر به پلاسماها شک می کنه تا اعتماد !
اسم این بابا رو هم پیدا کردم akira okada که پرفسور بودنش رو نمی دونم اما روی اینترنت اگر 4 تا مقاله داشته باشه هر 4 تاش در حمد و ثنای پاناسونیکه !
اینا مردم رو چی فرض می کنن ؟!
یعنی اینهمه کمپانی بعد از پلاسما ها به سمت lcd هایی اومدند که از هر نظر اعصاب خرد کن و ملال آور هستند و ملت ( نه فقط ایران که همه دنیا ) بجای خریدن پلاسماها که طعم خوش زندگی هستند و به آدم آرامش و اعتماد بنفس می دن ! فرت و فرت می رن تلوزیونهایی رو می خرن که با اعصابشون بازی می کنه و چشمهاشون رو ضعیف می کنه و باعث میشه موهاشون بریزه و کف دستشون مو دربیاره و ...
طلاق در خانواده هایی که LCD دارند بیشتر از خانواده هاییست که پلاسما دارند !
اعتیاد همیشه از خریدن یک LCD آغاز می شود !
و ...
...
بنده خدا پلاسماها
که با اینجور تبلیغ شدن ، بیشتر می رن زیر سوال
Last edited by pmax; 08-01-2010 at 10:57.
مدارکی نیز در دست هست که نشون میده یکی دیگه از راه های انتقال ایدز و هپاتیت ب نگاه کردن به پنل های LCD میباشد.(نتایج تحقیقات پروفسور تاکاشی پلاسماهیرو)
Last edited by hummer_1990; 08-01-2010 at 11:40.
من که میخوام TV بخرم اگه یک در صد هم برای پلاسمای G10 کنار گذاشته بودم با خوندن این مقاله این 1 در صد رو جلوی اینه قرار میدم میشه 2 در صد و به 99 در صد ال سی دی B690 اضافه میکنم.خدا خیر به این پروفوسور رو یک ماهه دارم اینترنت رو زیر و رو میکنم به اندازه این مقاله تاثیر گذار نبود.
دوستان نمیدونم چرا فقط فکر میکنید پاناسونیک پلاسما میزنه ؟!!
من گفتم اصلا نمیخواد کاری به تحقیق این بنده خدا داشته باشید، چون اصلا چیز پیچیده ای نیست و هر کسی که یه مقدار رو کیفیت تصویر حساسیت داشته باشه میتونه این تفاوت کیفیت تصوبر رو تشخیص بده
کافیه برید یه فروشگاه و ازش بخواید که یه پلاسمای philips رو بزاره کنار بهترین LCD موجود تو مغازش ! ( کار سختی نیست )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)