تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: نتایج تحقیق یک پروفسور ژاپنی بر روی تلویزیون های lcd و پلاسما

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پیام بازرگانی رو به عنوان یه برنامه نمونه گذاشتن وگرنه کسی نمیشینه پیام بازرگانی ببینه ، برای مقایسه این کارو کردن ...

یعنی چی به عنوان نمونه گذاشتن خوب این نشسته دیده دیگه
    یه پژوهش فول پاناسونیکی رو به اتمام رسونده این پروفوسور

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه پژوهش فول پاناسونیکی رو به اتمام رسونده این پروفوسور
    پژوهش فول باناسونیکی

راستش انقدر این مقاله غلوآمیز و پاناسونیکمحور و ذوب در پلاسما نوشته شده که جاذبه اش کمتر از دافعه اش هست و همینطور که در این پست دیده شد هرکس بخونه بیشتر به پلاسماها شک می کنه تا اعتماد !

اسم این بابا رو هم پیدا کردم akira okada که پرفسور بودنش رو نمی دونم اما روی اینترنت اگر 4 تا مقاله داشته باشه هر 4 تاش در حمد و ثنای پاناسونیکه !

اینا مردم رو چی فرض می کنن ؟!
    یعنی اینهمه کمپانی بعد از پلاسما ها به سمت lcd هایی اومدند که از هر نظر اعصاب خرد کن و ملال آور هستند و ملت ( نه فقط ایران که همه دنیا ) بجای خریدن پلاسماها که طعم خوش زندگی هستند و به آدم آرامش و اعتماد بنفس می دن ! فرت و فرت می رن تلوزیونهایی رو می خرن که با اعصابشون بازی می کنه و چشمهاشون رو ضعیف می کنه و باعث میشه موهاشون بریزه و کف دستشون مو دربیاره و ...

طلاق در خانواده هایی که LCD دارند بیشتر از خانواده هاییست که پلاسما دارند !
    اعتیاد همیشه از خریدن یک LCD آغاز می شود !
    و ...

...
    بنده خدا پلاسماها
    که با اینجور تبلیغ شدن ، بیشتر می رن زیر سوال
    Last edited by pmax; 08-01-2010 at 10:57.

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

پژوهش فول باناسونیکی

راستش انقدر این مقاله غلوآمیز و پاناسونیکمحور و ذوب در پلاسما نوشته شده که جاذبه اش کمتر از دافعه اش هست و همینطور که در این پست دیده شد هرکس بخونه بیشتر به پلاسماها شک می کنه تا اعتماد !

اسم این بابا رو هم پیدا کردم akira okada که پرفسور بودنش رو نمی دونم اما روی اینترنت اگر 4 تا مقاله داشته باشه هر 4 تاش در حمد و ثنای پاناسونیکه !

اینا مردم رو چی فرض می کنن ؟!
    یعنی اینهمه کمپانی بعد از پلاسما ها به سمت lcd هایی اومدند که از هر نظر اعصاب خرد کن و ملال آور هستند و ملت ( نه فقط ایران که همه دنیا ) بجای خریدن پلاسماها که طعم خوش زندگی هستند و به آدم آرامش و اعتماد بنفس می دن ! فرت و فرت می رن تلوزیونهایی رو می خرن که با اعصابشون بازی می کنه و چشمهاشون رو ضعیف می کنه و باعث میشه موهاشون بریزه و کف دستشون مو دربیاره و ...

طلاق در خانواده هایی که LCD دارند بیشتر از خانواده هاییست که پلاسما دارند !
    اعتیاد همیشه از خریدن یک LCD آغاز می شود !
    و ...

...
    بنده خدا پلاسماها
    که با اینجور تبلیغ شدن ، بیشتر می رن زیر سوال

مدارکی نیز در دست هست که نشون میده یکی دیگه از راه های انتقال ایدز و هپاتیت ب نگاه کردن به پنل های LCD میباشد.(نتایج تحقیقات پروفسور تاکاشی پلاسماهیرو)
    Last edited by hummer_1990; 08-01-2010 at 11:40.

4. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من که میخوام TV بخرم اگه یک در صد هم برای پلاسمای G10 کنار گذاشته بودم با خوندن این مقاله این 1 در صد رو جلوی اینه قرار میدم میشه 2 در صد و به 99 در صد ال سی دی B690 اضافه میکنم.خدا خیر به این پروفوسور رو یک ماهه دارم اینترنت رو زیر و رو میکنم به اندازه این مقاله تاثیر گذار نبود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان نمیدونم چرا فقط فکر میکنید پاناسونیک پلاسما میزنه ؟!!
    من گفتم اصلا نمیخواد کاری به تحقیق این بنده خدا داشته باشید، چون اصلا چیز پیچیده ای نیست و هر کسی که یه مقدار رو کیفیت تصویر حساسیت داشته باشه میتونه این تفاوت کیفیت تصوبر رو تشخیص بده
    کافیه برید یه فروشگاه و ازش بخواید که یه پلاسمای philips رو بزاره کنار بهترین LCD موجود تو مغازش ! ( کار سختی نیست )

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •