تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: بهترین lcd-tv تا سقف1.500.000

داره خودمونی میشه sosos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما
    نگفتی آیا sharp 37-a53m تله تکس فارسی داره؟
    پورت dvi برای اتصال دیجیتال به کامپیوتر چطور
    اگه سایتی که مشخصات کامل این مدل را داشته با شه معرفی کنی خیلی ممنون میشم چون توی سایتهای فارسی مشخصات کامل آن را نتوانستم پیدا کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پاناسونیک 37LX800 چطوره؟
    کنتراست 10000
    100 هرتز
    و ساخت ژاپن اگه اشتباه نکنم
    البته Full HD نیست و کمی هم قیمتش بالاست. فکر کنم 1483000 تومان باشه.
    گویا تصویر در تصویر هم نداره.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

نمیدونم تله تکست فارسی داره یا نه. باید داشته باشه
    پورت dvi ندارن. فقط vga
    کارتای گرافیک جدید hdmi أارن دیگه اون vga هم بی استفاده می مونه
    سایت شارپ. البته برای منطقه آسیا یا خاور میانه باشه نه آمریکا
    پاناسونیک 37lx800 چطوره؟
    برای lcd دنبال پاناسونی نباشید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این یکی چطوره؟
    sony KLV-32D300A
    100 هرتز
    کنتراست 8000
    پانل 10 بیت
    1366 768
    8ms
    قیمت: 1180000

داره خودمونی میشه sosos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آیا sharp 37-a53m مانند sony 32-w400 قدرت بهبود تصاویر با کیفیت پایین را دارد و یا سیستمی برای کاهش نویز
    به نظر شما بین این دو مدل کدام را بگیرم بهتر است
    چون شنیده ام سونی تصاویر با کیفیت پایین را بهتر پخش میکند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این یکی چطوره؟
    sony KLV-32D300A
    100 هرتز
    کنتراست 8000
    پانل 10 بیت
    1366 768
    8ms
    حيف نيست Full Hd نگيريد؟ بوِي‍ژه وقتي PC وصل كنيد به LCD خيلي تفاوت معلوم ميشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این یکی چطوره؟
    sony klv-32d300a
    100 هرتز
    کنتراست 8000
    پانل 10 بیت
    1366 768
    8ms
    زملن پاسخگویی 8 میلی ثانیه
    من اسکارلت دارم 5 میلی ثانیس بازم بنظرم جالب نیست اونوقت سونی با اینکه 100 هرتزه 8 میلی ثانیس ؟ من که هر چی دیم مدلای 100 هرتز زیر 3 میلی ثانی هستش مثلا ال جی مدل 70 از سری اسکارلت 2.7 میلی ثانیس و 100 تا 120 هرتزه .

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

زملن پاسخگویی 8 میلی ثانیه
    من اسکارلت دارم 5 میلی ثانیس بازم بنظرم جالب نیست اونوقت سونی با اینکه 100 هرتزه 8 میلی ثانیس ؟ من که هر چی دیم مدلای 100 هرتز زیر 3 میلی ثانی هستش مثلا ال جی مدل 70 از سری اسکارلت 2.7 میلی ثانیس و 100 تا 120 هرتزه .
    من شنیدم زمان پاسخگویی LG واقعی نیست. در واقع تفاوت در نحوه تعریف زمان پاسخگویی هست.
    چون هیچ کدوم از مدلهای موجود زمان پاسخگوییش مثل LG نیست.
    ضمنا 100 هرتز بودن برای یه ال سی دی 32 اینچ خیلی ار Full HD بودن یا زمان پاسخگویی یا کنتراست مهمتره و تاثیر بیشتری تو کیفیت تصویر داره.
    مدلهای کمی هستند که 100 هرتز باشند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من شنیدم زمان پاسخگویی lg واقعی نیست. در واقع تفاوت در نحوه تعریف زمان پاسخگویی هست.
    چون هیچ کدوم از مدلهای موجود زمان پاسخگوییش مثل lg نیست.
    ضمنا 100 هرتز بودن برای یه ال سی دی 32 اینچ خیلی ار full hd بودن یا زمان پاسخگویی یا کنتراست مهمتره و تاثیر بیشتری تو کیفیت تصویر داره.
    مدلهای کمی هستند که 100 هرتز باشند.
    مگه میشه تعریف متفاوتی داشته باشه ؟ مثل این میمونه که بگن 100 هرتز بودن در برندهای مختلف تعریف متفاوتی داشته باشه . البته دروغ بودن یه مسئله دیگست ولی بعید میدونم دروغ باشه چون رسما در سایت خود ال جی این زمان پاسخگویی اعلام شده .
    بله در هر برند چند مدل خاص 100 تا 120 هرتزن ولی من قبلا شنیده بودم که سونی زمان پاسخگویی خوبی نداره . البته در بعضی از فیلمها که فریم ریت اونها پایین هستند این 100 هرتز بودن مشخصه ولی در فیلمهایی با فریم ریت خوب زیاد مشخص نیست .

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کلا ادعای سازنده ها در مورد زمان پاسخگویی قابل اعتماد نیست چون اونها به روشهای مختلفی اون را اندازه می گیرند. بعضیها از سیاه به سفید و برعکس و بعضی از خاکستری به خاکستری و بعضی وقتها در تصاویر متحرک که با هم فرق داره. بهترین کار اینه که با چشمتون مقایسه کنید. فقط همین. ضمنا توی LCD های 60 هرتز به بالا زمان پاسخگویی خیلی تاثیر نداره.

این توصیه ها هم چیز رو گفته:
    A Few Final Recommendations:

1]As things stand today, it is extremely unlikely that you will every experience image lag due to slow LCD response times with the latest 60Hz LCD HDTVs. 120Hz operation carries a number of benefits but these have nothing to do with image lag due to a slower pixel response time.

2] Should you decide to compare LCD response times between different TV makers, the best way is to judge with your own eyes. Product specs published by manufactures for LCD response time should only be taken as indicative; do not just rely on reported numbers especially if you are opting for some cheap model from a 2nd or 3rd tier manufacturer. If you are buying online, try to go for a 1st tier brand - Samsung, Sony, Sharp, etc. Check the vendor return polices; the cheaper prices online should normally justify this approach. Alternatively, check a model performance at a brick-and-mortar store and if satisfied, buy online to enjoy the cheaper pricing options.

3] Finally, remember that while an insufficient LCD response time may ruin an otherwise excellent picture and therefore, your viewing experience, yet do not just focus on one spec. Instead, look at the overall picture performance and see if the offered price-performance deal suits your needs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •