تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: محبوبيت Windows براي کاربران جهاني افزايش يافت

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام.

اونطوریا هم نیست که عزیزه من! Linux و مخصوصا mac os x صرفداران خاص خودشون رو دارن! مثلا من الان از مک دارم استفاده می کنم

ویندوز 7 رو هم امتحان کردم، نسخه ی بتاش باید بگم، خیلی جالب شده مخصوصا استارت منو و زمان بوت ویندوز واقعا زیبا شده!
    خب شما حتما کرات طوریه که مک برات بهتره ! وگرنه یکی که دوست داره همه چی در دسترسش باشه مثل انواع بازی ها و برنامه ها و... نمی ره لینوکس و مک بگیره !
    تازه خودت داری میگی نسخه ی بتا اگه کاملش بیاد چـــی میشه !

من نمیدونم کار شماها با کامپیوتر هاتون چیه!!! زیبایی استارت منو و آیکون نشونه برتری مایکروسافت بر لینوکس و مک نسیت .مایکروسافت محصولات کم مضخرفی نداره که سرآمدش vista هست! من که از ناچاری از vista استفاده میکنم... مشکلاتی مثل: وجود , و ie ,bsod , crash(dumpfiles) , incompatibility و.... هنوز مشکل blue screen of death در ویستا وجود داره که ارث برده شده از ویندوز 95 هستش! واقعا که شرم به مایکروسافت...
    کی گفت ویستا مضخرفه ؟
    یه سیستم عاملی اومد تو بازار که باعث شد همه ی شرکتا به تکاپو بیفتن تا بتونن خودشون رو با ویستا هماهنگ کنن الان هم کردن مثلا من واقعا به جز چند تا مشکل کوچیک مشکل دیگه ای با ویستا ندارم چون سیستمم به روز شده ی برای ویستا هست
    فروش بالای 400 میلیونی ویستا هم میگه که این ویندوز شکست نخورده ولی خب نتونسته نظر کسایی که سیستمشون زیاد قوی نیست رو برآورده کنه که ایشالله تو 7 برطرف میشه

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ویندوز تنها مزیتش اینه که برنامه هاش در دسترسه و اکثر نرم افزارها سازگار ب ا ویندوز هستن و علت اینکه زیاد ازش استفاده میشه یکی همینه و دیگری از روی عادت و نه به خاطر اینکه بهترین سیستم عامل باشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •