خیر کار نمی کنه.
سلام
نه
فقط کارتهای گرافیک CUDA Enabled می تونند از این برنامه پشتیبانی کنند (سری Geforce 8 به بعد)
خیر کار نمی کنه.
سلام
نه
فقط کارتهای گرافیک CUDA Enabled می تونند از این برنامه پشتیبانی کنند (سری Geforce 8 به بعد)
اسم برنامه ای که برای قابلیت مشابه cuda در کارتهای ati است چه می باشد
مراجعه کنید به پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک:
آرمان جان خودت Badaboom رو تستش کردی ؟ سرعتش چطوریه ؟
سرعت عالی و کیفیت تبدیل فوق العاده
فیلم بلوری 720p در مدت 25 دقیقه به mp4 تبدیل شد با کارت گرافیک 9800
دوست عزیز این مسائل ارتباطی به این تاپیک نداره. به موضوع تاپیک دقت کنید می بینید که این تاپیک برای معرفی برنامه Badaboom Media Converter ایجاد شده نه صحبت درباره ATI و NVIDIA و مقایسه اشون در این زمینه.
سوالی درباره این تکنولوژی دارید در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. اگه قصد صحبت درباره ATI Avivo Media Converter دارید یک تاپیک جدید برای این برنامه ایجاد کنید. صحبت های شما کاملا بی ارتباط با موضوع تاپیک است.
سلامم..
توووی این صفحه که میگم زیر قسمت Supported GPUs لیست پردازنده های گرافیکی رایج که از CUDA پشتیبانی میکنن را نوشته:فقط کارتهای گرافیک CUDA Enabled می تونند از این برنامه پشتیبانی کنند (سری Geforce 8 به بعد)
ولی جای سوال پیش میاد که چرا nvidia.com هم مثلن 9600M GT را بعنوان CUDA Enabled تایید کرده ولی صفحه ی زیر تایید نکردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سمت راستش Mobile GPUهای رایج را لیست کرده......GPUهای کلاس3 که هیچ....کلاس2 هم جز GeForce 9700M GT بقیه طبق مشخصاتشون که نوشته شده هیچکدوم از CUDA پشتیبانی نمیکنن!!.....توی کلاس 1 هم از GeForce 9700M GTS به پایین جزوش نیستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by avecina.ir; 28-03-2009 at 14:21.
وقتی سایت NVIDIA تایید می کنه یعنی پشتیبانی میشه. اگه این سایت که سایت رسمی NVIDIA نیست بگه پشتیبانی نمی کنه مشخصه اشتباه می کنه. گرچه در اون سایت چیزی درباره پشتیبانی 9600M GT از CUDA گفته نشده نه اینکه بگه پشتیبانی نمی کنه.
در این صفحه NVIDIA محصولات CUDA Enabled رو نوشته که Geforce 9600M GT رو هم شامل میشه:
در این قضیه اطلاعات سایت NVIDIA سند هست نه اطلاعات سایت Notebookcheck !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
این مبحث ارتباطی به این تاپیک نداره. در صورتی که سوالی یا نکته مبهمی درباره پشتیبانی قطعات خاصی از CUDA دارید در محل مناسب (انجمن کارت گرافیک) مطرح کنید.
نرم افزار بادابوم انویدیا از اختصاصی ای ام دی خروجی و عملکرد بهتری دارد(هر چند کندتر و غیر رایگان است).
نرم افزار ای ام دی با محصولات انویدیا هم عمل می کند. به طور خلاصه نرم افزار تبدیل شرکتی دیگر از چیپ گرافیکی این شرکت بهتر استفاده کرده ـ سایبرلینک.
سلام من از این نرم افزار استفاده میکنم و واقعا خوبه اما یه سوال پیش اومد برام
فناوری و تکنولوژی ساخت توی سرعت این نرم افزار تاثیر داره؟
من با یه 9600 امتحان کردم
با یه 275 یا 285 سرعت بالا تر میره یا نه؟
باور خودم اینه که میره.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)