عزیزان ویندوز ویستا اگه رو 64بیت باشه تا 6گیگ رمو ساپورت میکنه
عزیزان ویندوز ویستا اگه رو 64بیت باشه تا 6گیگ رمو ساپورت میکنه
اون من بودم!پس خوبه تایید!به شما گفتم اگه بودجه میکشه اینو بگیر اگه داری کارت بهتر از 4870 یه گیگ می خری نه 260 c216 ازش قوی تر نیست!اقایون یکی به من gtx 260 216 برای گرافیک پیشنهاد کرده نظرتون چیه؟
شما چی کار می کنی که 6 گیگ م یخوای!؟همون 4 گیگ 64 بیتی بسه!عزیزان ویندوز ویستا اگه رو 64بیت باشه تا 6گیگ رمو ساپورت میکنه
اقایون من نمودار مقایسه ی کات گرافیک هارو دیدم توش قدرتnvidia Geforce 9800gx2 قدرتش بیشتره وبعدیشم این کارت گرافیک بودnvidia Geforce 9800gtx+SLI
بازم شما بگین کدوم بهتره
قدرت 9800gx2 از چه کارتی بیشتره ؟ نمودار رو بذارید .اقایون من نمودار مقایسه ی کات گرافیک هارو دیدم توش قدرتnvidia Geforce 9800gx2 قدرتش بیشتره وبعدیشم این کارت گرافیک بودnvidia Geforce 9800gtx+SLI
بازم شما بگین کدوم بهتره
دوست عزیز 9800gx2 گرافیک قوی هستش ولی نمی ارزه نسبت به قیمتش و دیگه تولید نمیشه!
اینم نمودار مقایسه
عزیز من در اکثر بازیها این نمودارها صدق نمیکنند!!!
اينا براي چه سايتي هستش ؟؟!!
به هر سايتي نميشه اطمينان كرد!
من نميدونم ولي اكثر مردم تو اروپا و آمريكا از 9800gx2 استفاده ميكنند!! (البته براي 5 ماه -6 ماه پيش)
احتمالا مال سایت anandtech هستش! به احتمال زیاد نتایج هم درست خواهد بود! اما بقیه ی بازیها اینجوری جواب نمیدند!( من تنها نتایج کال آو دیوتی با آنتی الایز رو میبینم!!!!!!!!!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)