تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: تعویض کارت گرافیک توسط گارانتی .: ویستا پخش رایانه :.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

دوست عزیز اونا این کار رو نمی کنند من خودم 8600gts داشتم با مارک Asus با گارانتی دیجیتال فرستادم گارانتی دقیقا مثل شما شد وکارت من رو نداشتن من هم گفتم یک 9600 بهم بدن تفاوتش رو میدم اما اون گفتن فقط 9500gt top ddr3 میدیم من مجبور شدم اون کارت رو بگیرم بیام تو بازار بفروشم ویک 9800gtx+ zotac خریدم به قیمت 238 هزار اون کارت هم 115 رد کردم
    ديجيتال خيلي خيلي به فكر جيبشه براي همين يه كارتي كه دستشون مونده بود بهت دادن ولي كار خوبي كردي ردش كردي مفت نمي ارزيد
    راستي اگه از لاوان خريد كرده باشين صددرصد با چيزي كه مي خواين عوض مي كنند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

شرکت ویستا پخش رایانه فقط asus داره.

من نمی خوام برم کارت گرافیک جدید بخرم.

اگه بشه می خوام به گارانتی بگم حالا که می خوان تعویض کنن مدل بالاتر از خودم رو بهم بدن اختلاف قیمتشم ازم بگیرن ولی نمی خوام قیمت کارت جدید از 200 هزار تومن توی بازار بیشتر باشه.
    مثلاً asus en9600gt 1g که مشخصاتش در بالا به همراه سیستم من ذکر شد.

کسی همچین تجربه ای با گارانتی داره؟ که یه قطعه جدیدتر بگیره؟

الان نیستند که از خود گارانتی سئوال کنم.
    عزیزم کارتی که من نوشته بودم اسوس بود!!! ماتریکس مدل کارته!! مارک اسوسه!

4. این کاربر از I HAVE RETURNE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از همه ی دوستان ممنون،
    هرچی زنگ میزنم گارانتی میگه فقط 9400gt - 1g داریم. میگم اسم کاملش چیه خودشم نمیدونه! واسه من 8600gt 512 ddr3 بود ، حالا این که اینا میگن 9400gt 1g ddr2 هست سرعتشم نصفه واسه منه.

دوستان نظری ندارند؟

من این کارتو بگیرم، کسی ازم میخره؟ چند میخرن؟

اصلاً وایسم تا اونور عید چی؟ کارتای جدیدتر نمیارن؟
    Last edited by Hossein 12; 05-03-2009 at 21:22.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از همه ی دوستان ممنون،
    هرچی زنگ میزنم گارانتی میگه فقط 9400gt - 1g داریم. میگم اسم کاملش چیه خودشم نمیدونه! واسه من 8600gt 512 ddr3 بود ، حالا این که اینا میگن 9400gt 1g ddr2 هست سرعتشم نصفه واسه منه.

دوستان نظری ندارند؟

من این کارتو بگیرم، کسی ازم میخره؟ چند میخرن؟

اصلاً وایسم تا اونور عید چی؟ کارتای جدیدتر نمیارن؟
    این از کارت فعلی شما ضعیف تره. فروشش هم خیلی راحت نیست و به قیمت بالایی هم ازتون نمی خرند.

به نظر من کنار نیایید و بهشون بگید در بدترین حالت یک کارت گرافیک مثل مال خودتون می خواهید. اون موقع می تونید 8600gt رو بهتر از 9400 بفروشید.

7. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز گفتم اون چیزی که شما میخوای رو بهت نمی دن شما اگر 9400 رو گرفتی حتما تاکید کنید اکبند باشه و کار کرده نباشه و حتما 1 گیگش رو بگیرید که بتونید ردش کنید فکر کنم اگر 9400Gt رو بگیرید نمیتونید بیشتر از 80 رد کنید و همچنین باید مقداری هم ازشون سر بگیری اگر میخوای کاری کنی حد اکثر باید تا 4 شنبه هفته دیگه انجام بدید چون اگر نتونید میفته برای بعد از عید شما کار ت گرافیکی رو که میخوای بخری رو زیر نظر بگیر بااون فروشنده صحبت کن که مثلا 9400 فلان دارم میخوام با 9600gt عوض کنم و چقدر باید سر بدم اینم بگید که 9400 اکبند هست بعد برید 9400 رو تحویل بگیرید (امیدوارم که تهران باشی اگر شهرستان باشی دمارت در میاد تا بتونی این کار رو انجام بدی )
    Last edited by rrtt; 06-03-2009 at 13:25.

9. این کاربر از rrtt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خيلي ممنون،

من تهران هستم.
    يعني فروشنده‌اي اين کارو ميکنه که يه کارت آکبند ازم بگيره و من يه کارت جديدتر ازش بخرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله دوست عزیز این کار رو فروشنده میکنه که شماکارت اکبند بدی ویک کارت مدل بالا بگیری و مقداری هم سر بدی البته اول با فروشنده طی کن که کارت رو دستت نمونه بعد برو کارت رو از گارانتی بگیر مثلا ساعت ده برو با فروشنده صحبت کن بعد ساعت 11 برو کارت رو از گارانتی بگیر و برو بده به فروشنده و کارت جدید رو بگیر موفق باشید

12. این کاربر از rrtt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

امروز دوباره زنگ زدم. تلفنش گوياست. منم زدم ارتباط با مديريت، بعد از 10 دقيقه يه خانومه ورداشت وصل کرد به يه جاي ديگه...

==> گرافيک من Asus 8600gt DDR3 512 Silent بود،
    ==> گفتم1G 9400 از واسه من ضعيفتره DDR2 هست گفت واست DDR3 بودن مهمه يا حافظش؟ من گفتم DDR3 بودنش مهمتره !! حافظه رو فوقش از رم سيستم استفاده ميکنه !!!!!؟؟؟؟ گفت DDR3 نداريم. ميتوني بياي 75 هزار تومن پول کارتو بهت پس بديم. گفتم مدل جديدتر ندارين؟ گفت 8800GTS 512 داريم 115 هزار تومن ازت ميگيريم. گفتم دوباره تماس ميگيرم.

1- برم 75 تومن پس بگيرم يا 115 بدم G8800 بگيرم؟
    2- ظاهراً G8800 کارت خوبيه. به نظر شما چطوره؟ خوبه؟ اين نمودارا که انگاري ميگن خوبه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- 512 براي بازي‌هاي آينده کم نمياد . کارت قبليم مثل اينکه از رم سيستم هم ميتونست استفاده کنه اين چطور؟ ميتونه؟؟ بازيايي مثل Need For Speed بازي ميکنم که فعلاً 256 مي‌خوان.

4- دوتا مانيتور همزمان بهش وصل کني هردوتا کار ميکنن؟ قبلي فکر کنم اينطوري بود. امتحان نکردم ولي خروجيه دومش آيکنا نميومدن فقط عکس دسکتاپ ميومد مثل خروجيه TV.

5- قبليه خروجيه tv 480pو 480i به بالا داشت. تلويزيون من 21 اينچه و قبلي رو به وروديه DVD وصل کردم فقط روي 480p جواب ميداد. اينم خروجيه tv 480p داره. (تو تنظيمات Nvidia control pannel)

6- تي وي همزمان با مانيتور کار ميکنه ديگه؟

با تشکر
    Last edited by Hossein 12; 07-03-2009 at 14:42.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

8800gts هم کارته خوبیه! ولی تقریبا از رده خارجه! یه چیزی هم سطح 4850 و 9800gtx ولی خوب 4850 معماری بسیار جدید تری داره!
    180 تومن به نظر من برای 8800gts g92 می ارزه! ولی پاور شما چیه؟ به نظر من اگه میتونی راضیشون کن یه گرافیک جدید تر بهت بدن! و هم قیمت همون مثل 9800gt

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پاور من Green 580b هست.
    cpu: Q6600
    motherboard: p5k
    1* DVD-rw
    1* Pinnacle av/dv capture card

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •