امروز دوباره زنگ زدم. تلفنش گوياست. منم زدم ارتباط با مديريت، بعد از 10 دقيقه يه خانومه ورداشت وصل کرد به يه جاي ديگه...
==> گرافيک من Asus 8600gt DDR3 512 Silent بود،
==> گفتم1G 9400 از واسه من ضعيفتره DDR2 هست گفت واست DDR3 بودن مهمه يا حافظش؟ من گفتم DDR3 بودنش مهمتره !! حافظه رو فوقش از رم سيستم استفاده ميکنه !!!!!؟؟؟؟ گفت DDR3 نداريم. ميتوني بياي 75 هزار تومن پول کارتو بهت پس بديم. گفتم مدل جديدتر ندارين؟ گفت 8800GTS 512 داريم 115 هزار تومن ازت ميگيريم. گفتم دوباره تماس ميگيرم.
1- برم 75 تومن پس بگيرم يا 115 بدم G8800 بگيرم؟
2- ظاهراً G8800 کارت خوبيه. به نظر شما چطوره؟ خوبه؟ اين نمودارا که انگاري ميگن خوبه!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- 512 براي بازيهاي آينده کم نمياد . کارت قبليم مثل اينکه از رم سيستم هم ميتونست استفاده کنه اين چطور؟ ميتونه؟؟ بازيايي مثل Need For Speed بازي ميکنم که فعلاً 256 ميخوان.
4- دوتا مانيتور همزمان بهش وصل کني هردوتا کار ميکنن؟ قبلي فکر کنم اينطوري بود. امتحان نکردم ولي خروجيه دومش آيکنا نميومدن فقط عکس دسکتاپ ميومد مثل خروجيه TV.
5- قبليه خروجيه tv 480pو 480i به بالا داشت. تلويزيون من 21 اينچه و قبلي رو به وروديه DVD وصل کردم فقط روي 480p جواب ميداد. اينم خروجيه tv 480p داره. (تو تنظيمات Nvidia control pannel)
6- تي وي همزمان با مانيتور کار ميکنه ديگه؟
.gif)
با تشکر