به نظر م نباید از یه دوربین دیجیتال با این قیمت انتظار داشت که با کیفیت و فریم ریت خیلی خوبی بتونه فیلمبرداری کنه . چه hd باشه .
البته دوربین های دیجیتالهایی هستن که کیفیت خیلی خوبی دارن ولی قیمتشون خیلی خیلی گرونتر از این دوربین ها هست .
به نظر م نباید از یه دوربین دیجیتال با این قیمت انتظار داشت که با کیفیت و فریم ریت خیلی خوبی بتونه فیلمبرداری کنه . چه hd باشه .
البته دوربین های دیجیتالهایی هستن که کیفیت خیلی خوبی دارن ولی قیمتشون خیلی خیلی گرونتر از این دوربین ها هست .
Last edited by hosein0251; 04-03-2009 at 22:51.
قیمت واسه من مهم نیست ولی چیزی که میخوام بخرم می خوام خیلی هم حرفه ای نباشه تا زه دوست عزیز بهتر از hd که دیگه نمی شه فیلم برداری کرد
درسته که دوربین فیلمبرداری هم با این رزولوشن فیلمبرداری میکنه. ولی کیفیت و امکانات دوربین فیلمبرداری یه چیز دیگه است.
اگه اطلاعات بیشتر بخوام چی؟؟؟
خوب من یه دوربین فیلم برداری sony دارم ولی به هر حال دوست دارم چیزی که می خرم از هر نظر کامل باشه البته با برند کنون تو دوربین عکاسی بیشتر موافقم.
من چند روزه کل سایتای اینترنتی رو زیرو رو کردم ولی مناسبتر از این ندیدم البته هر روز محصول جدیدی میاد ولی کنون که اخریش این رو داده یه سوال دیگه باتری sony بگیرم یا نه و کدوم مدل اگه لینک عکسشم بدید واصلی ور با تقلبی مشخص کنید فکر کنم واسه همه مفید باشه
باطری سونی اگر میخای از نمایندگیش بخر اینم سایت اصلی ایرانش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم اگه خوبه بخرم من به دوستان گفتم ولی راهنمایی نشدم؟
من حدود 10 فیلم از این دوربین دانلود کردم
کیفیت فیلمبرداریش وحشتناک بالاست...باور کردنی نیست
فرم ریتشم از 30 یک لحظه پایین نمیاد
دوستی هم که فرمودند بخاطر cmos توانایی فیلمبرداری hd پیدا کرده باید به عرضشون برسونم که هر دوربین کنونی که پردازنده digic 4 رو داشته باشه قابلیت فیلمبرداری hd رو داره و به سنسور یک درصد هم ربطی نداره.اینکه بعضی از digic 4 ها فیلمبرداری hd ندارند به سیاست های سازنده بر میگرده.
ای خدا یکی میگه sx1 خوبه یکی میگه گرونه یکی میگه اینجوری یکی میگه اونجوری ای خدا تو بگو من چیکار کنم ؟(البته اینا شوخی بود خیلی چیزای اموزنده هم از دوستان یاد گرفتم ولی هر کی یه نظری داره خوب)
دوست عزیز من هیچ حرفی رو از خودم در نمیارم.
به نقل از سایت dpreview:
the SX1 is based around a CMOS sensor to enable HD video and faster shooting
درسته که سنسور CMOS ربطی به فیلمبرداری HD نداره ولی این مساله در کارایی فیلمبرداری دوربین تاثیر داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)