دروغ هایی که اینترنت به ما می گوید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروغ هایی که اینترنت به ما می گوید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروغ نیست عزیزم ! شما الان سعی کنی تو امریکا درباره ی این ها اطلاعات به دست بیاری بیچارت می کنن
بعدش این اطلاعاتو من از اینترنت نخوندم
این جور بحثا رو نمیشه بگی دروغه چون هر آدم بسته به برداشتی که از روایت ها و شواهد میکنه پیش خودش به یه نتیجه ای میرسه که البته نمیتونه به دیگران تحمیل کنه بعدشم این چیزایی رو که علی آقا میگه رو من تویه pdf خوندم ( البته به عنوان زنگ تفریح بود ) من خودم به شخصه بهش اعتفاد دارم rosewell حقیقتیه که وجود داره انکارشم نمیشه کرد یه شی ( حالا هرچی ) تو این منطقه تو 1947 خورده زمین !! اگرم میخواین ادامه بدیم تاپیک درباره این مسایل تو فروم خیلی خیلی زیاده !!!
موفق باشید
Last edited by ehsankalak; 03-03-2009 at 19:47.
عجب مخی بوده یارو....ناسا رو هک کرده?!؟
راستی علی آقا منبع شما چیه؟؟من از این چیزا خیلی خوشم میاد...
اگه مخفیانه ست شما این موضوع و از کجا فهمیدین؟!جریان بشقاب پرنده ها رو که میدونید چیه ؟
در سال 1950 (حدودا ) یک بشقاپ پرنده در منظقه ی راسول در آمریکا سقوط میکنه ارتش آمریکا فورا همه ی لاشه ها و جنازه های آدم فضایی ها رو که از اون به بعد به نام راسول مشهور شدند رو برداشته و به طور بسیار مخفیانه روشون تحقیق میکنه در حالی که بیشتر از 50 ساله از اون ماجرا می گذره ولی هنوز امریکایی ها مخفی کاری می کنن و این قضیه رو لو نمی دن![]()
و این قصه سر داراز دارد !!!!! برین به این تاپیک کامل توضیح داده !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والله من یادم نیست منبعم چیه !! یعنی یادم نیست کی وکجا خوندم (شاید توی مجله ای خوندم ) ولی شک ندارم که این اتفاق افتاده
چون اون فیلمی هم که گفتم دیگه خالی بندی نیست که کامل میاد برات کالبد شکافی می کنه !
به هر حال یه سری چیزا لو میره ولی نه با اطلاعات کامل ! مثلا یه نمونش اینه که گفته میشه در زمان جنگ جهانی دوم اسرائیل با هیتلر هماهنگ میکنه که هیتلر همه ی فقیر های اسرائیل رو بکشه !! همین هم هست که اسرائیل فقیر نداره الان !اگه مخفیانه ست شما این موضوع و از کجا فهمیدین؟!![]()
اینو مثلا نمیشه تایید کرد ولی نمیشه هم تکذیب کرد
یه دفه بگن حبس ابد . بعد از هفتاد سال از یارو چی می مونه ؟
سلامم... عکس اووون آدم فضاییه که چه عرض کنم کلیپ تشریح کردنشم هستش!!!! بگردین پیدا میکنین بنظر من این دیگه یک Fake هستش......حالا وجود خود ufo ره نمیشه با صراحت انکار کرد....ولی دیگه اون عکس و جنازه و .........![]()
تو گوگل يه سرچي بزنين ميتونين هم عكسها و هم فيلم اين ادم فضايي رو ببنيد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)