کارت برای شروع خوبه. ماشا الله که عکس مرجع با خود کاراکتر کاملاً متفاوت هستن. البته ناراحت نشو چون اولین کارته و همین همه خیلی زیاد. چند تا تمرین توپ بگیر برو حالشو ببر
موفق باشی
کارت برای شروع خوبه. ماشا الله که عکس مرجع با خود کاراکتر کاملاً متفاوت هستن. البته ناراحت نشو چون اولین کارته و همین همه خیلی زیاد. چند تا تمرین توپ بگیر برو حالشو ببر
موفق باشی
سلام از همتون ممنونم
1.توپوگرافی چي چي هست؟
2.آرایش پولی مش چيه؟
3.بعد از خوندن نظراتتون ...
كسي ميدونه چه جوري مي شه رفت بالاي برج ميلاد
هم ماشين رو بي خيال شدم هم اين رو
البته ماشينه كارتونيه چون همين جوري يه دفه از رو هوا ساختمش نمي دونم از اونم اشكال مي گيرين يا نه؟
![]()
توپوگرافی روش چیدمان پولیگنهای سطح مدلتون هست
ای بابا اگه قراره با یه چیز کوچولو بری بالای برج میلاد که من باید سالها قبل رو به موت شده بودم، یعنی به این زودی نا امید میشی شما؟؟؟؟![]()
سلام عزیزم.... خیلی خوش اومدی به پی سی..... برو بچ و مخصوصا فرزاد جان راست میگن .... توپوگرافیش منو کشته... به حرفهای فرزاد جون هم گوش کن.... همین تازگی ها برنده جایزه نوبل کاراکتر سازی شده ( البته تو همینجا).
یه چیزی بگم.... کلا آدما به پیغمبر خدا هم اشکال می گیرن .... یعنی دلیل زنده بودنش اعتراضه..... تازه خیلی هم خوبه.....نمي دونم از اونم اشكال مي گيرين يا نه؟
نا امید نشو اصلا
چون مشخصه استعدادشو داری فقط اشتباهی که داری می کنی از اول می خوای مدلای پیچیده رو بسازی
صورت و بدن و ماشین نسبت به بقیه چیزا سخت ترن کمی
از نمای داخلی شروع کن مثلا .. از آسون شروع کن به سخت ناامید هم نشو
دستتون درد نكنه حالم رو گرفتين
حالا خاهشا يه ذره كمك كنين حالم دوباره جا بياد
توپوگرافی رو مي شه بيشتر بيشتر بيشتر توضيح بديد مثلا بايد چي كار كنم
خوب من مي بينم اينجا مي خوام يه چشم در بيارم بعد ابزار cut رو بر مي دارم و چند تا edge درست مي كنم و چشم رو در ميارم خيلي هم آسونه
بعد هم اون آقايي كه خيلي حرفه اي اند من اصلا ... اگه ايشون خيلي حرفه اي بودن صد در صد مثل sarina_sا و b.zemiri و sia-saketi و ديگر عزيزان مشكلاتش رو مي گفتن و راهنمايي مي كردن نه اينكه مسخره كنند و ... خوشحال ميشم شمايي كه اول شدي به عنوان يه دوست يا يه استاد يا هرچي كه دوست داري اشكالاتم رو بگي و (مهمتر از اون) بگي چه جوري برطرفش كنم.
رفیق من بحثم اصلا اون نیست .......که تو فک میکنی من اصلا میگم ما اومدیم این انجمن تا چیز یاد بگیریم ........... خوب شما اول از مدلای غیر ارگانیک مث اکستریور و واینتریور .... شروع کن بعد با آموزش بدن بساز............... من از شما اگه بی ادبی کردم معذرت می خوام ........ اصلا خدایی قصدم اونی که فکر می کنی نیست .............من خودم بهت آموزش خوب میدم ........... ایشالله اینجا راه میافتی
من بیجا کردم! اگر مسخره کرده باشم یا کسی رو دست انداخته باشم!... من کی باشم... شما تازه عضو شدین و خبر ندارین که من هنوز حتی نمی دونم برنامه های 3d چه شکلین!
من اصلا همینی هم که شما درست کردی بلد نیستم درست کنم اون وقت از من انتظار کمک داری و راهنمایی!!! شمایی که باید من رو کمک کنی نه من شما رو...
من هنوز دارم مقدماتش رو یاد می گیرم تا تابستون حرفه ایش رو برم یاد بگیرم... اگر یه سری به پستایی که من تا به حال دادم بزنی می بینی که من تازه دارم شروع می کنم به پیدا کردن و دانلود کردن آموزش و این جور چیزا...
من 2 سال هست که می خوام 3d رو به شکل حرفه ای یاد بگیرم و هر سال هم اتفاقات ناهنجاری برام افتاده که باعث شده برای مدت طولانی یادگیریم رو به تعویق بندازم!
ایشالا تا چند سال دیگه!!! (شاید 2 یا 3 سال دیگه) که کامل حرفه ای شدم، کارهامو میذارم... چون اینجا انقده حرفه ای مثل هادی و شهاب و بهزاد و فرزاد و...................................... هستن من از اینکه بخوام کارام رو بذارم ترسیدم که نکنه زیادی بد ساخته باشم!!! و بقیه من رو جز خودشون ندونن!!!!!! و ضایع بشم جلوی جمع!!!... چون اخلاق من اینه که اگه جایی بهتر از من وجود داشته باشه ترجیح میدم از تجربه و راهنمایی هاشون استفاده کنم... ولی اگه ببینم که چیزی بلدم که کسی بلد نیست با تمام و کمال به اون آموزش میدم تجربیاتم رو اختیارش می ذارم...
تا الان من به جز یه پله ی مارپیچ چیزی رو خودم به تنهایی نساختم...!!! مطمئن باش که شما بیشتر از من با محیط برنامه های 3d آشنایی داری...
من هم فقط چندتا از عیب هاش رو گفتم که شاید بری درستشون کنی (مثل بقیه بچه های انجمن) حالا معذرت می خوام اگر ناراحتت کردم... من قصد بدی نداشتم...
من از این به بعد اگه خود سازنده ی کاراکتر و... توی پستش از همه بخواد که نظر بدن و عیبش رو بگن من می گم وگرنه من کی باشم که بخوام خودم رو کاره ای بدونم...
Last edited by sia-saketi; 05-03-2009 at 02:44.
دوست گل و بسیار عزیزم
منهم اصلا حرفه ای نیستم، فقط گاهی دلم میگرفت و شروع میکردم مدل کردن البته اینم بگم که اولین کاری که ازش لذت بردم واقعا همون کار عجغ وجغی بود که به عنوان اولین مدل ارگانیک کار کردم. از اون موقع به اینور هم کار نکردم به دلیل شرایط و مشکلاتی که داشتم
دوستم اینجا هستیم تا ایرادهای کار همدیگرو رفع کنیم، اومدیم تا با هم رشد کنیم، چرا که تو محیطش که قرار بگیری دنبالش میری اینجا ممکنه یه حرفه ای مثل جناب فرزاد هفته ای 3 تا کار بذاره ولی شخصی مثل من که چندان هم بلد نیست ماهی یک کار بتونه به سر انجام برسونه
در ضمن این توتریالهایی که دوستان گذاشتن رو نگاه کردم همشون کاربردی و خیلی خوب بودن. دوست عزیز فرزاد هم توصیه بسیار خوبی داشتن که از مدلهای ساده شروع کنی بهتره چون طرز استفاده از ابزار رو کاملا متوجه میشی
در ضمن هر سئوال و مشکلی بود من تا اونجا که بشه و معلوماتم کمک کنه در خدمت شما هستم. البته فقط مدلینگ چون در مورد رندر و متریال و ریگینگ اصلا چیزی نمی دونم و بعد از سالها شروع کردم برای یادگیری بهتر و جامعتر
موفق باشی دوستم![]()
سلام خوبی
آناتومیش غلطه میتونی برای این که معیاری برای اصلاح داشته باشی مدل آدم پوزر رو کنار مدلت بزاری و ایرادش رو برطرف کنی البته نوع cut ها در پوزر غلطه ولی حدود بدن رو از مقایسه میتونی متوجه بشی
موفق باشی
من الله توفیق![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)