دوستان سلام
مسخواستم بدونم mitsubishi lancer evolution تو ایران هست؟
آیا کسی دیده؟
اصلا پلاکش میکنن؟
قیمت تقریبیش چقدره؟
ممنون میشم یکی بهم جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
مسخواستم بدونم mitsubishi lancer evolution تو ایران هست؟
آیا کسی دیده؟
اصلا پلاکش میکنن؟
قیمت تقریبیش چقدره؟
ممنون میشم یکی بهم جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو در اینجا می نوشتیدمن شورلت كوروت ديدم...![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتومبیلی که شما رویت کردید به احتمال 99 درصد یک دستگاه فراری قدیمی بوده(نه زیاد قدیمی و نه زیاد جدید! در واقع یه کلاسیک مدرن!) مدل دقیقش رو نمیدونم ولی این ماشین دست یه بنده خداییه به اسم امیرحسین کیانفر!(نسبتش با کیانفر معروف چیه خدا میدونه!) سالهاست این ماشین دست ایشونه و پاتوقشون هم ویلای شخصیشون در نمک آبروده! باز اگه نیاز به اطلاعات بیشتر دارید میتونم این بنده خدا رو گیر بیارم!سلام خدمت دوستان ماشين باز.... آقا من پنج شنبه 8/12/87 داشتم ميرفتم سمت تونل كندوان تو جاده چالوس ... يه دانه ماشين قرمز رنگ يه هو از روبرو اومد و من فقط نيم ثانيه تونستم ببينمش . اول فكر كردم فراري هست ولي از اونجا كه همه فراري ها رو ميشناسم اصلا شبيه فراري نبود. چون داشتم رانندگي ميكردم نتونستم برگردم ببينم ولي بالچه عقب خيلي بلندي داشت . حدودا 40 سانتي متري از ماشين زده بود بيرون. حالا ميخوام بدونم آيا اين ماشين يه فراري بوده يا يه مك لارن. رنگ قرمز ... ارتفاع خيلي كوتاه (فكر كنم از لامبورگيني هم كوتاه تر بود) .... و بالچه عقب خيلي بلند مشخصاتش بود
سلامالان زوده. اگه یه روزی تعرفه ها رو برداشتن خدا رو چه دیدی؟ شاید بوگاتی هم دیدیم.
من تهران بوگاتی دیدم تقریبا چند هفته پیش
من شنیده بودم یکی از اون تعداد محدود بوگاتی واسه یه ایرانی هستش ولی مثه اینکه طرف ور داشته
اورده اینجا به هر حال من زیارتش کردم
البته اینم اضافه کنم میخواستم عکس بگیرم ولی زن طرف تو ماشین بود خودشم رفته بود مغازه![]()
کدوم خیابون اگه از پاتوقش اطلاعی داشتین حتما خبر دهید چون من خودم تهران هستم و میتونم پیداش کنم!سلام
من تهران بوگاتی دیدم تقریبا چند هفته پیش
من شنیده بودم یکی از اون تعداد محدود بوگاتی واسه یه ایرانی هستش ولی مثه اینکه طرف ور داشته
اورده اینجا به هر حال من زیارتش کردم
البته اینم اضافه کنم میخواستم عکس بگیرم ولی زن طرف تو ماشین بود خودشم رفته بود مغازه![]()
سلام
والا 1 هفته جلوترش که درست و حسابی ببینمش تو آزادی دیدم
ولی یه لحظه دیدم باور نکردم بوگاتی باشه تا اینکه 2 هفته پیش تو مرزداران دیدمش
به نظر من منطقیه..چون تو ایران انقدر مولتی میلیاردر هست که این ماشینا واسشون هیچی نیس
ولی این منطقی نیست که الان این ماشین یکی از کمیابترین سوپر اسپرتها هستش و تمام صاحبان اون به این راحتی حاضر به فروش نمیشن و مطمئن باش که این ماشین توسط هیچ ایرانی حتی توی خارج از ایران هم خریداری نشده
بوگاتی ویرون با تولید بیشتری نسبت به مکلارن الان فقط دو تا از مالکانش ایرانی الاصل هستن
مکلارن اف 1 بسته به نمونه و شماره شاسی الان بالاتتر از 2 میلیون دلار قیمت داره و هیچ کلسیونری حاضر نیست این ماشین رو بفروشه
اگه فروشش اینقدر راحت بود چرا لویس همیلتون برای قول قهرمانی توی فصل 2008 از مسولان تیم درخواست کرده بود مکلارن نقره ای توی موزه مکلارن رو بعد قهرمانی بهش بدن ؟
یعنی با در آمدهای تبلیغاتی و یک فصلش نمیتونست بخره؟
کلا آمار دقیقی از تعداد مکلارن تولیدی نیست ولی طبق شنیده ها 79 عدد مکلارن اف1 که مجوز تردد تو خیابونا داشته باشن تولید شده
که از این تعداد چندتاشون تو موزه هستن
چند تا هم امیر برونئی داره !!!!!!!!!!!!!!
ضمنا این ماشین الان به وضعیتی رسیده که اگه کسی هم داشته باشه ازش استفاده نمیکنه چون مکلارن خیلی زود جز اتومبیل های کلکسیونی شد
در کل مکلارن تو بدترین زمان ممکن تولید شد وگرنه تولیدش فراتر از این حرفا بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)