با سلام خدمت دوستان:
من ر نظر دارم یه lcd40اینچ بگیرم البته قسطی مدل650سامسونگ با توجه به نظرات د وستان آیا شما پیشنهادی ر ااین زمینه دارید یا این مدل با این امکانات بدرد کارهای معمولی نمیخوره منظورم کنتراست - گرافیک تصویر و..... .
با تشکر
با سلام خدمت دوستان:
من ر نظر دارم یه lcd40اینچ بگیرم البته قسطی مدل650سامسونگ با توجه به نظرات د وستان آیا شما پیشنهادی ر ااین زمینه دارید یا این مدل با این امکانات بدرد کارهای معمولی نمیخوره منظورم کنتراست - گرافیک تصویر و..... .
با تشکر
Tv خوبی هست. از همه لحاظ کیفیت مناسبی داره
واقعا حسابی گیج شدم ، شما ها می گید سونیه بهتره ، مغازه دارا هم می گن s400 بهتره ، اما توی خیلی از ranking های تلویزیون های ال سی دی 32 ، که همه جوانب رو در نظر گرفته a450 یا اوله، یا توی 10 تای اول هست!
حالا یه نکته متوجه شدم، توی سایت خود سامسونگ ، a450 کنتراست 30000 داره ، در صورتی که کنتراست این a450 که این جا هست ، 10000 هست ، جریان چیه؟
به نظر میاد سام سرویس داره یه مدل دیگه a450 رو میاره ، حالا رو این حساب به نظرم می رسه که اون رنکینگ هایی که توی نت وجود داره رو حساب همون a450 با کنتراست 30000 باشه.
در نهایت گفتم لپ تاپم رو بر می دارم می رم نمایندگی هر کدوم ، یه 720 پی یا 1080 پی روشون ران می کنم ببینم کدوم خروجی بهتری می ده.
یه نکته دیگه ، سونی کجا داره اشانتیون می ده؟! شیراز که ما چیزی ندیدیم! در ضمن قیمت این جا حدود 800 تا 820 هست.
آقا رنکینگ ها خیلیاشون بر حسب قیمته که اینطوری a450 به صرفه تره. اگه نظر مارو میخوای میگیم a450 مضخرفه. دیگه بقیش با خودته
در ضمن سایزهای مختلف یه سری کنتراستشون با هم فرق داره
نظرتون درمورد این چهار مدل چیه و کدوم بهتره:
sharp lc-37a53m
sony klv-37s400
sharp lc-37a33m
samsung la37a550
وبطور کلی "37 تا 1.5 میلیون چی پیشنهاد میکنید که هم از لحاظ کیفیت رنگ خوب باشه و هم در تصاویر با تحرک زیاد خوب عمل کنه ودر تغییر سایز تصویر هم قوی باشه(تلویزیون ایران را خوب پخش کنه)
من که خودم از کیفیت رنگ شارپ خوشم اومده اما نمی دونم در تصاویر پر تحرک چگونه عمل می کنه یا تلویزیون ایران را با چه کیفیتی پخش می کنه.
البته مدل a53 شارپ 100 هرتزه ولی 720p هست
نه همون سایز 32 ، کنتراستش فرق داره!
نمی دونم، خودم هم همین احساس رو می کنم...
sosos@
اگه میخواید که تصاویر پر تحرک رو خوب نشون بده باید TV که میخرید 100 هرتز باشه که توی اینا همین A53 خوبه. A550 که زیاد جالب نیست تو این زمینه.
S400 هم 720p هست. A33 هم همینطور
در ضمن سایز TVهایی که نوشتید زیاد بزرگ نیست که 720p بودن عیب محسوب بشه.
قیمتش چقدره؟ آمارشو دارید؟
A450 نگیر که پشیمونی به بار میارهنه همون سایز 32 ، کنتراستش فرق داره!
نمی دونم، خودم هم همین احساس رو می کنم...
سلام
دوستان اول از همه اينكه ميگن قيمتها بعد عيد مياد پايين اطلاعي دارند يا نه ؟
اما سوال اصليم
من زياد در مورد ال سي دي اطلاعات ندارم. يه سري تو بازار زدم اينقدر مدل و تنوع زياد بود كه سر درد گرفتم ...
الآن بهترين 32 براي كدوم برند هست و مدلش چيه و همچنين قيمتش ...
و نظرتون مخصوصا در مورد هيتاچي و جي وي سي و شارپ چي هست ؟
در ضمن فكر كنم سوني هم پول الكي خرج كردن (فقط پول اسمش رو ميخوره) اگر نظرم اشتباه هست تصحيح بفرماييد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)