نميدونم
من تا خالا همچين چيزي براي اي ميل نديدم.فكر نميكنم باشه.چون بايد اي ميل سند بشه به ادرس شما.حالا ادرس شما رو اون سايت از كجا بياره؟؟
به نظر من يك هاست فري بگير و اونجا اپ كن!
نميدونم
من تا خالا همچين چيزي براي اي ميل نديدم.فكر نميكنم باشه.چون بايد اي ميل سند بشه به ادرس شما.حالا ادرس شما رو اون سايت از كجا بياره؟؟
به نظر من يك هاست فري بگير و اونجا اپ كن!
راستش هيچ سايتي مثل پرشين گيگ پيدا نكردم چون نه تبليغات مي ده و دهها برتري ديگر فقط عيبي كه داره اينه كه phpساپورت نميكنه اگه يه سيستم مثل پرشينگيگ سراغ داشتي كه php هم ساپورت بكنه معرفي كن راستش توي انجمن طراحي وب دنبالش گشتم خيلي سايت هم معرفي كرده بودند ولي هيچ كدوم خوب نبودند
سلام
من چيزي سراغ ندارم.اگر توي انجمن وب و اينترنت پيدا نكردي از خيرش بگزر و با تبليغات بساز!
اگه سيستمي كه با تبليغات باشه ولي واقعا كار كنه و كار كردنش هم مثل پرشين گيگ روون باشه پدا كردي ما رو هم خبر كن
توي همون انجمن وب،من يك تاپيك ديده بودم كه هاستهاي مجاني رو معرفي ميكرد.اونجا بگرد ببين روي چه چيزي بيشتر تاكيد شده!
راستش خيلي گشتم ولي فقط معرفي كرده بودن و توي 5 , 6 تايي از اونا ه عضو شدم ولي بدردم نخورد
این موتور ارسال میل پی اچ پی هست
ولی خیلی معرکه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. لینک دانلود flash8
براي ميلاد عزيز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانيال جان با نهايت تشكر از شما ورود شما رو هم به پي سي ورلد تبريك مي گمنوشته شده توسط danialpc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)