خب اینم یکی ار سریع ترین هاش با 680 اسب بخار قدرت
شتاب 0 تا 100 حدود 4.2 ثانیه و حداکثر سرعت 191 مایل یا حدود 306 کیلومتر در ساعت
TechArt Magnum based on Porsche Cayenne Turbo
![]()
خب اینم یکی ار سریع ترین هاش با 680 اسب بخار قدرت
شتاب 0 تا 100 حدود 4.2 ثانیه و حداکثر سرعت 191 مایل یا حدود 306 کیلومتر در ساعت
TechArt Magnum based on Porsche Cayenne Turbo
![]()
Last edited by corey; 03-03-2009 at 17:01.
سلامم....من همیشه عاشق توارگ بودم......اولین بار مجله ی ماشین تست فنی این را نوشت....پورشه کاین و SUV آئودی با VW Tuareg پلتفورم مشترکی دارن چون در اصل آئودی و پورشه جزو شرکت معظم فولکس واگن هستن......سال 2003 اول توراگ بود که تولید شد و خیلی زود بخاطر مشخصات و تواناییهای فوق العاده بالایی که داشت بهترین SUV جهان شد....بعدن که پورشه کاین هم روووی همون پلتفورم ساخته شد تونست مقام توارگ ره از ان خودش کنه.... فکر کنم همون سال بودش که تلویزیون توووی برنامه ی مربوط به نمایشگاه IAA آلمان اووومد و تست فنی اینه نشون داد که من همون زمان کپچرش کردم و با کیفیت بالا و فشرده شده 29 مگ که واستون کم حجم کردمش شده 4.3 مگ از لینک زیر دانلودش کنین.......اگه کسی با کیفیت بالاشه خواست بگه یه جای مناسب که مثل رپیدشیر زوود پاک نشه واسش آپلود کنم.......چون خیلی عالی نشون میده سیستم ضدهرزگردی TCS این چجوری کار میکنه...... توووی این فیلم میگه حداکثر سرعتش 210 Km/h هستش که البته مربوط میشه به مدل اولیه ی توارگ:2003
دانلود ویدیو »»»»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خیلی ممنونم ولی میتونی مجدد اپلود کن چون پاک شده
ولی یک تذکر الان پورشه مالک 90 درصد از کمپانی فولکس واگن هست!!
Last edited by metal_militia; 03-03-2009 at 16:11.
پاک نشده.همین حالا تست کردم سالم بود و دانلودشم کردم!! اگه با رپیدشیر مشکل داری از اینجا بگیرش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهه راست میگیا!!! چون پرفسور فردیناند پورشه هر دو تا کارخونه ره تاسیس کرده بود خیال میکردم پورشه که کوچکتره و زیرمجموعه ی فولکسهولی یک تذکر الان پورشه مالک 90 درصد از کمپانی فولکس واگن هست!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by avecina.ir; 03-03-2009 at 16:58.
جان من شما چرا یه جوری میرید بیچاره دکتر فردیناند پورشه حتی یه مدت بعد جنگ جهانی تبعید شده بود(به خاطر کمکهای فنی به ارتش آلمان)حتی یه دوره کارخونه بیرون از آلمان بوده
الانمک سهم عمده فولکس واگن دست دولت آلمان هستش و هیچ شرکتی حق نداشت بیشتر از 20 درصد سهامش رو داشته باشه
در واقع گروه فولکس واگن خودرو ساز دولتی المان هستش که شرکت پورشه به بهانه اینکه با تزریق سرمایش میخواد از نفوذ خارجی ها توی این شرکت جلوگیری کنه فعلا 45 درصد سهام رو داره و تلاش میکنه 45 درصد دیگه رو بدست بیاره تا کنترل کل شرکت رو به دست بگیره اونوقت دیگه همه چیز فرد علا میشه لامبورگینی هایی با دوامتر آئودی های اسپرت تر .خلاصه
یه چیز جالب هم بگم تقربا دو هفته پیش که با دوستنام بیرون بودیم این دو برادر نا تنی رو تیو خیابونا دیدم یه توراگ و یه کاین واقعا زیبا بودن هردوشون.با عضمت خاصی البته نمیدونم چرا من وقتی این سوناتا رو میبینم یاد این برادر دیگشون q7 می افتم
در کل استیل اتاق و نحوه حرکت هر دو ماشین نزدیک به هم بود.
دست شما درد نکنه
پس پورشه میخاد 45% دیگه نفوذ داشته باشه
اخه من دنیای خودرو خوندم که پورشه میخواست 100% رو از ان خودش کنه ولی خود دولت المان بهش اجازه نداد
الان هم فک کنم همون 90% شده باشه
سوناتا هم الهام گرفته از طراحی های ایودی هست
مثل جنسیس که از اس کلاس الهام گرفته
در کل خودم که نوکر هر چی ماشین امریکای از قدیم تا جدید هستم
واقعا طراحیشون خیلی متفاوته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)