به هر حال از نظر سرعت لود نیوک اصلا خوب نیست!
نیوک مزایای دیگه ای داره ..
ولی در کل من مووبیل تیپ رو پیشنهاد میکنم!
به هر حال از نظر سرعت لود نیوک اصلا خوب نیست!
نیوک مزایای دیگه ای داره ..
ولی در کل من مووبیل تیپ رو پیشنهاد میکنم!
دروپال .
برای سایت های ساخته شده با دروپال ( دانلودی ) هم می تونید تو وب بگردید
سلامنه پی سی دانلود با نیوک ساخته شده کاملا
فکر کنم منظور شما پی سی ورلد بود ، چون با موویبل تایپ ساخته شده.
شما دوست عزیز اگر به فوتر پی سی دانلود دقت کنید نوشته mt که مخفف موویبل تایپ هستش
eeee ، راست میگه ها ، آخه فکر کردم نیوکه چون این حالت پست و اون حالت دسته بندی تصاویر کنارش و اون لینک باکس ....شما دوست عزیز اگر به فوتر پی سی دانلود دقت کنید نوشته mt که مخفف موویبل تایپ هستش
می خورد نیوک باشه . مووبیل جدا اینقدر اضافات داره ؟ پس دیگه خیلی خوش دسته
حالا دیگه مطمئنم با mt ساخته شده. میتونی بری ببینی!
سلام
اگر می خواهید حرفه ای عمل کنید که اصلا شک نکنید که دیتالایف انجین و وردپرس بهترین گزینه های انتخابی هستند.
دلایل :
1- خیلی ساده و انعطاف پذیر هستند
2- ماژول و هک های زیادی و متنوعی دارند که به شما امکان ایجاد هر نوع سایت با موضوعات مختلف را می دهند.
3- بسیار کاربرپسند و به قول معروف یوزر فرندلی هستند.
4- از نظر امنیت قوی هستن ( البته امروزه امنیت بیشتر به میزبان وب و سرور مربوطه باز خواهد گشت )
5- و از همه مهمتر اینکه هر دو این سیستم ها SEO بسیار قوی دارند شما تنها کافیه یک مطلب در این دو سیستم ارسال کنید در کمتر از یک ساعت بعد در گوگل و موتورهای جستجو ایندکس خواهد شد!!!
اما امروزه به دلیل گستردگی و حق انتخاب بالا استفاده از سیستم های مدیریت و محتوا جنبه سلیقه ای پیدا کرده و بهترین گزینه این هست که شما چند تا از معروفترین سیستم های مدیریت و محتوا را نصب کنید و یک مدت به صورت آزمایشی با آنها کار کنید تا ببنید که با کدام راحتر یا به طور عامیانه ست و مچ هستید.
ولی نظر بنده به شخصه اول دیتالایف انجین و بعدی وردپرس هست البته اگر بشه وردپرس رو جزء سیستم های مدیریت و محتوا حساب کرد چون در اصل این یک سیستم مدیریت وبلاگ هست.
از نمونه حرفه ای دیتالایف انجین هم می تونم به سایتاشاره کنم که خیلی روش کار کردن چه از نظر سیستم مرتبط با موضوع سایتشون و چه طراحی زیبای این سایت که به وضوح می توان نظم و انعطاف پذیری یک سیستم را در این سایت مشاهده کرد!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید....
بهترین cms جهان دروپال شناخته شد.(حتی از جوملا هم بهتره) نظر شخصی نیست نظر کارشناسیه
اما یه بدی که داره اینه که خیلی یه حلیه.
سخته.
اما وردپرس راحتتره
به نظرم دیتالایف بد ترین سی ام اسی هست اینو روی تجربه 10 ساله خودم توی نت میگم
مشکلاتی که دیتالایف داره 1- ترکوندن پهنای باند 2- ضعف شدید در ادیتور 3- سازگار نبودن دیتابیس با utf-8
البته خوبی هایی هم داره مثل سئو خوب و قالب خوشکل
کم حجم ترین سی ام اس ورد پرس هست ولی یه مشکلی داره ترجمش چنگی به دل نمیزنه
جوملا هم خوبه اما نکات امنیتی رو نمیشه بهش اعتماد کرد
مامبو عالی هست ولی امکاناتش کمه
میترا هم که سیستم مجهول الحویه هست (rename شده جوملا هست)
e107 خوبه ولی امکاناتش کمه
ولی ورد پرس از همه بهتره به نظر من
بله ----------- , P30world , ir-tci و خیلی سایت های دانلود از MT استفاده میکنند که سرعت لود صفحات توش بینهایت زیاده دلیلشم معمولا کم حجم بودن قالبشه و کش شدن سایت .
بله اگه میخواید از دیتالایف استفاده کنید در نظر اول عالیه ولی برای یه سایت دانلود که از پهنای باند استفاده ی زیادی میشه نه !
دیتالایف هک های خیلی جالبی داره اما پهنای باند رو میخوره .
من به شخصه بیشتر CMS های معروف رو نصب کردم اما به حرف من گوش کن و MT رو انتخاب کن .
من وردپرس رو پیشنهاد میکنم...
افزونه هاش خیلی زیاد و کاربردی هستند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)