ممنون
یعنی 4670 میتونه تو اون رزولوشن crysis رو با بالاترین جزئیات گرافیکی(بدون AA) و حداقل 30fps اجرا کنه؟
ممنون
یعنی 4670 میتونه تو اون رزولوشن crysis رو با بالاترین جزئیات گرافیکی(بدون AA) و حداقل 30fps اجرا کنه؟
من فکر میکردم His 4830 Iceq4 هوای گرم کارت رو میده بیرون
حداقل ظاهرش اینجوری نشون میده !!
شما مطمئنی؟
اگه میشه یک کارت گرافیکی به من معرفی کنین که:
تا 1 سالی بتونه همه بازی ها رو ساپورت کنه
بازی های سنگینی مثل:crysis و far cry و undercover و gta iv و... به راحتی روی رزولوشن بالا (حداکثر 1200*1600 very high) اجرا کنه!!(بدون هیچ کندی)
قیمتش از 180 بالاتر نباشه!
ممنون
سلام. با بالاترین تنظیمات ؟ خودتون قضاوت کنید :یعنی 4670 میتونه تو اون رزولوشن crysis رو با بالاترین جزئیات گرافیکی(بدون AA) و حداقل 30fps اجرا کنه؟
شما همون 4830 بخرید !
شما خیلی انتظار از کارت دارید . با این بودجه نمیشه . لااقل 200 تومن بذارید و 4850 بخرید تا بخشی از انتظارات تون برآورده بشه.اگه میشه یک کارت گرافیکی به من معرفی کنین که:
تا 1 سالی بتونه همه بازی ها رو ساپورت کنه
بازی های سنگینی مثل:crysis و far cry و undercover و gta iv و... به راحتی روی رزولوشن بالا (حداکثر 1200*1600 very high) اجرا کنه!!(بدون هیچ کندی)
قیمتش از 180 بالاتر نباشه!
ممنون
شما خیلی انتظار از کارت دارید . با این بودجه نمیشه . لااقل 200 تومن بذارید و 4850 بخرید تا بخشی از انتظارات تون برآورده بشه.[/quote]
این 4850 که میگید برندش چیه و حافظش چنده؟
با گارانتی 200 تومن؟
دماش موقع بازی که بالا بره مشکلی پیش نمییاد؟
و از 9800GTX هم قویتره؟
512mb ddr3 هستش و 1gig
قیمت هم از دوستان مطلع!
با سوال سوم اصولا مشکل دارم!!!(منظورم فقط شما نیستین!! ولی مگه کلن چه قدر دما میتونه داشته باشه که شما باهاش مشکل پیدا کنین!!! تو رو خدا اینقدر شرکت های برند ها ی مختلف رو دست کم نگیرین!)
فک کنم حل شد!
سوال آخر هم اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ARASH BAHAL; 28-02-2009 at 00:16.
در مورد پست #14 هم به نظرم benchmark های دوم و سوم دقیق تر هستند!
و قابل اطمینان تر !![]()
connect3d extreme oc 4850این 4850 که میگید برندش چیه و حافظش چنده؟
با گارانتی 200 تومن؟
دماش موقع بازی که بالا بره مشکلی پیش نمییاد؟
و از 9800GTX هم قویتره؟
حدود 210
نه!
بگیم هم سطح هستند با 9800GTX+ و 9800GTX که دیگه بحثی هم نباشه!قیمت تعیین کننده هست!
همچنان منتظر نظرات شما هستم
دوستان دیگر هم راهنمایی کنند که بعد از خرید پشیمانی دیگه سودی برام نداره
اقا واقعا اگه برات مصرف و تهویه مهمه his fan 4830رو پیشنهاد میکنم واقعا مصرفه خیلی کمی داره تهویه هواش هم خوبه.4830بخر پشیمون نمیشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)