fsb رو گذاشتم روی 280 و DRAM Frequency رو گذاشتم روی 842.
به جای مموری تست از memory diagonstics (برنامه ای که وقتی با dvd ویستا سیستم رو بوت کنی، و Repair رو انتخاب کنی، می تونی ازش استفاده کنی. ) استفاده کردم و هیچ اروری برای رم ها نداد.بعد از بالا اومدن ویندوز OCCT رو باز کردم و Priorty رو گذاشتم روی HIGH و Test Type رو هم گذاشتم روی Auto که یک ساعت بود.و برنامه ی SensorsView رو هم باز گذاشتم تا دمای CPU رو با هردو برنامه ببینم که البته دمایی که SensorsView نشون می داد تقریبا با دمای هسته ی دوم CPU تو OCCT برابر بود.دمای CPU از 68 بیشتر نشد و معمولا رو 66 بود. این هم یه اسکرین از SensorsView وقتی 1 ساعت تست تموم شد :
و این هم نتایج OCCT :
تست دیگه ای هم لازمه؟
به احتمال زیاد فردا fsb رو بذارم روی 300 تا بتونم DRAM Frequency رو برگردونم رو 800 . باز هم رو 300 گذاشتن fsb ریسکه؟
البته الآن تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوندم.و این تست رو فقط واسه این گرفتم که ببینم CPU جا داره واسه اور یا نه.چون نمی خوام رم ها فرکانسشون از 800 بیشتر بشه، هر وقت بتونم fsb رو روی 300 بذارم، تنظیمات رو واسه همیشه سیو می کنم.
فقط یه سوال مونده:وقتی من fsb رو زیاد می کنم، چی کم می شه که می تونم دوباره DRAM Frequency رو بذارم روی 800 ؟
باز هم ممنون از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن. (چون دفعه ی اولمه با این که فقط 5% اور کردم خیلی فاز داد.)