تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای Over Clock

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

fsb رو گذاشتم روی 280 و DRAM Frequency رو گذاشتم روی 842.
    به جای مموری تست از memory diagonstics (برنامه ای که وقتی با dvd ویستا سیستم رو بوت کنی، و Repair رو انتخاب کنی، می تونی ازش استفاده کنی. ) استفاده کردم و هیچ اروری برای رم ها نداد.بعد از بالا اومدن ویندوز OCCT رو باز کردم و Priorty رو گذاشتم روی HIGH و Test Type رو هم گذاشتم روی Auto که یک ساعت بود.و برنامه ی SensorsView رو هم باز گذاشتم تا دمای CPU رو با هردو برنامه ببینم که البته دمایی که SensorsView نشون می داد تقریبا با دمای هسته ی دوم CPU تو OCCT برابر بود.دمای CPU از 68 بیشتر نشد و معمولا رو 66 بود. این هم یه اسکرین از SensorsView وقتی 1 ساعت تست تموم شد :

و این هم نتایج OCCT :

تست دیگه ای هم لازمه؟
    به احتمال زیاد فردا fsb رو بذارم روی 300 تا بتونم DRAM Frequency رو برگردونم رو 800 . باز هم رو 300 گذاشتن fsb ریسکه؟
    البته الآن تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوندم.و این تست رو فقط واسه این گرفتم که ببینم CPU جا داره واسه اور یا نه.چون نمی خوام رم ها فرکانسشون از 800 بیشتر بشه، هر وقت بتونم fsb رو روی 300 بذارم، تنظیمات رو واسه همیشه سیو می کنم.
    فقط یه سوال مونده:وقتی من fsb رو زیاد می کنم، چی کم می شه که می تونم دوباره DRAM Frequency رو بذارم روی 800 ؟
    باز هم ممنون از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن. (چون دفعه ی اولمه با این که فقط 5% اور کردم خیلی فاز داد.)
    Last edited by SADEGH 7; 01-03-2009 at 12:42.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر شما کدو یکی از این برنامه ها دمای صحیح رو نشون می دن؟
    ایسوز پروب خوبه!برای هسته ها هم ریل تمپ و اورست و ....زیاده!ولی به اسپید فن زیاد اعتماد نکن!

تو CPU-Z نوشته Stepping B و Revision G0 حالا استپینگش b3 هست یا G0 ؟
    G0

فن باکس خود CPU
    پس اگه می خوای اور محسوس داشته باشی یه خنک کننده قوی لازمه!

به جای مموری تست از memory diagonstics (برنامه ای که وقتی با dvd ویستا سیستم رو بوت کنی، و Repair رو انتخاب کنی، می تونی ازش استفاده کنی. )
    بد نیست و برای این مقدار اور زیاد تاثیر نداره!در کل از مم تست استفاده کن!چون خیلی بهتر حداکثر فشار رو به رمها میاره با دستورهای مشخص و مشخص شدن ارور ها و درصد و ....

بعد از بالا اومدن ویندوز OCCT رو باز کردم و Priorty رو گذاشتم روی HIGH و Test Type رو هم گذاشتم روی Auto که یک ساعت بود.و برنامه ی SensorsView رو هم باز گذاشتم تا دمای CPU رو با هردو برنامه ببینم که البته دمایی که SensorsView نشون می داد تقریبا با دمای هسته ی دوم CPU تو OCCT برابر بود.دمای CPU از 68 بیشتر نشد و معمولا رو 66 بود. این هم یه اسکرین از SensorsView وقتی 1 ساعت تست تموم شد :
    خوبه!تقریبا همه مدلاها بدون هیچ مشکلی به سادگی تا 15-20% اور میشن!

به احتمال زیاد فردا fsb رو بذارم روی 300 تا بتونم DRAM Frequency رو برگردونم رو 800 . باز هم رو 300 گذاشتن fsb ریسکه؟
    کلا این جور اورکلاک که افزایش ناگهانی fsb , ...برای کاربرا عادی توصیه نمیشه!بعد شما از یه حدی به بد باید ولتاژ رو پلکانی زیاد کنی!که با اون خنک کننده دمات زیادی بالا میره و خوب در نمیاد!اور c2q هم به راحتی اور c2d ها نیست!

فقط یه سوال مونده:وقتی من fsb رو زیاد می کنم، چی کم می شه که می تونم دوباره DRAM Frequency رو بذارم روی 800 ؟
    دقیقا متوجه نشدم!!؟؟

مثلا! رم شما به صورت خودکار می تونه روی فرکانس های 533-600-667-800 کار کنه!اگه اورش نکنی و خودکار رو 800 باشه که هیچ!اگه نه با افزایش fsb مقدار dram f هم افزایش پیدا می کنه و هر کدون از این اعداد مثلا میشن 580-670-760-870 که به صورت دستی می تونی رو هر کدوم که توانایی رمت هست و اگه هم نیازه مقداری ولتاژ قرار بدی!ا

3. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض آیا این سیستم قابلیت ارکلاک داره

آیا این سیستم قابلیت ارکلاک داره

m.b asus m3n78
    cpu:8650 amd phenom
    ram:OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB raper

کسی اینجا نیست به من help کنه

داره خودمونی میشه marcus1999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران دودی و سیاه

پيش فرض

سلام به همگی

اقا یه مطلب در باره potriot blue cl5

من خودم به شخصه این رمو دارم و روی دستگاهم هست و بدونه در دسر تا فرکانس 1090 اور کردم و راحت هم ولتاژ رو قبول میکنه

کاملا هم استیبل هستش

قابل توجه کسایی که به خوب بودن این رو توی اور شک دارن !

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همگی

اقا یه مطلب در باره potriot blue cl5

من خودم به شخصه این رمو دارم و روی دستگاهم هست و بدونه در دسر تا فرکانس 1090 اور کردم و راحت هم ولتاژ رو قبول میکنه

کاملا هم استیبل هستش

قابل توجه کسایی که به خوب بودن این رو توی اور شک دارن !
    سلام. مدل دقیق رم شما چیه و تایمینگش چنده؟
    شما در چه تایمینگی و با چه ولتاژی به 1090 رسیدین؟؟!!

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به کمک احتیاج دارم... این سیستم رو با چه نرم افزاری اورکلاک کنم (CPU):
    CPU: Amd 9850
    MB: ASUS M3A32

با نرم افزار AMD Over Drive نمی شه. وقتی که Apply رو می زنم سیستم فریز میشه. حتی 1 مگاهرتز هم نمی شه اور کرد.
    از بایوس هم نمشه. امکاناتش توش نیست.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منم به کمک احتیاج دارم... این سیستم رو با چه نرم افزاری اورکلاک کنم (cpu):
    Cpu: Amd 9850
    mb: Asus m3a32

با نرم افزار amd over drive نمی شه. وقتی که apply رو می زنم سیستم فریز میشه. حتی 1 مگاهرتز هم نمی شه اور کرد.
    از بایوس هم نمشه. امکاناتش توش نیست.
    سلام. مه می شه امکانات تو بایوس نباشه؟؟! مدل رمتون چیه؟ ولتاز ها رو هم تغییر می دین؟

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منم به کمک احتیاج دارم... این سیستم رو با چه نرم افزاری اورکلاک کنم (CPU):
    CPU: Amd 9850
    MB: ASUS M3A32
    9850 که Multiplier ش بازه می تونی راحت ببری بالا. این صفحه نشون میده امکانات بایاس کامل هست اگر برد شما همینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •