شما سیستمتون مشکلی نداره gta 4 بازی مشکل داری هست کلا.فضای رم خیلی مهمه براش.
crysis هم طبیعیه کمی تیک بزنه!!
شما گرافیک از پیش اورکلاک شده دارید فرکانس های پیش فرض رو بزارید مشکلی پیش نمیاد .فرکانس های memory و core رو کم کنید.
شما سیستمتون مشکلی نداره gta 4 بازی مشکل داری هست کلا.فضای رم خیلی مهمه براش.
crysis هم طبیعیه کمی تیک بزنه!!
شما گرافیک از پیش اورکلاک شده دارید فرکانس های پیش فرض رو بزارید مشکلی پیش نمیاد .فرکانس های memory و core رو کم کنید.
من در قسمت Ati Overdrive کلاک رو به حالت دیفالت یعنی 500 قرار دادم ولی باز هم همین مشکل وجود داره ولی باز هم در gpu-z کلاک رو 780 نشون میده
این هم تصویر gpu-z بعد از قرار دادن کلاکها روی حالت دیفالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی وقتی هم که gpu clock و memory clock رو روی حداقل ممکن یعنی 500 می زارم هم باز این مشکل وجود داره
همچنین در بازی Devil May Cry 4 فقط یک تیکه از دموی اونو نشون میده و بعد فقط صدا داره و ارور vpu recover هم می ده
من در قسمت Ati Overdrive کلاک رو به حالت دیفالت یعنی 500 قرار دادم ولی باز هم همین مشکل وجود داره ولی باز هم در gpu-z کلاک رو 780 نشون میده
این هم تصویر gpu-z بعد از قرار دادن کلاکها روی حالت دیفالت
حتی وقتی هم که gpu clock و memory clock رو روی حداقل ممکن یعنی 500 می زارم هم باز این مشکل وجود داره
همچنین در بازی Devil May Cry 4 فقط یک تیکه از دموی اونو نشون میده و بعد فقط صدا داره و ارور vpu recover هم می ده
من با سیستم داخل امضا بدون حتی یک بار تیک زدن روی 1280*1024 بازی می کردم...
با عرض تاصف گرافیک شما.... آره...!
از داخل بایوس کارت گرافیک فرکانس رو پایین بیارین
جی پی یو : 500
مموری : 700
ببینید مشکل حل می شه یا نه ( به احتمال 99% باید حل بشه )
من هنگامی که برنامه Catalyst Control Center را نصب نمی کنم و فقط درایور کارت گرافیک رو نصب می کنم دیگه پیغام vpu recovery نمی ده ولی بعد از چند دقیقه بازی صفحه سیاه می شه و چراغ مانیتور چشمک می زنه که باید سیستم رو ریست کرد
راستی با عوض کردن ویندوز هم مشکل برطرف نشد
با گذاشتن کلاکها روی حداقل ممکن هم مشکل حل نشد
چی جوری از داخل بایوس کلاکها رو کم کنم
چطوری میتونم بایوس رو آپدیت کنم
catalyst 8.12 رو نصب کنید.با riva tuner کلاک ها رو تغییر بده چون زورش از catalyst بیشترهفرکانس های پیش فرض:
993 و 625
درسته با ریوا کار کنید!
بعد هم حتما تست پایداری با occt-gpu بگیرید!یا 3dmark
مگه کشتی کجه ؟!!!!
ریوا هم مثل ccc عمل می کنه...
من وقتی درایور جدیدو نصب کردم Catalyst Control Center دیگه کار نمی کنه و ارور لود شدن می ده مجدد نصبش کردم بازم درست نشد دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)