تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: میخوام Raid0 ببندم 2 تا 1 ترابایت یا 3 تا 500گیگ؟؟؟

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

NVIDIA Stripe چيه؟
    ريد 0+1 چطوره؟
    راه بازگشت وجود داره؟ بيشتر توضيح بديد. يعني ميشه با برنامه ريكاوري اطلاعات رو برگردوند؟

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

اقا این خیلی با حاله قیمتش چنده و تو تهران گیر میاد

اگه میتونی یه سرس اطلاعات در اختیارم قرار بده
    ممنون

راستی اگه 3 تا هارد 500 رو رید 5 کنم چند گیگ فضای مفید برام باقی میمونه ؟؟؟ سرعت چه وضعیتی پیدا میکنه ؟
    راستش تکلنولوژی جدیدیه ، بعید میدونم حالا حالاها گیر بیاد اگرم گیر بیاد قیمتش باید خیلی بالا باشه

شما اگر 3 تا هارد رو رید5 ببندید فضای یکی از اونها صرف پریتی میشه ، یعنی 3 تا هارد 500 (465.7) گیگابایتی در نهایت فضایی حدود 1 ترابایت (931.5 گیگابایت) برای ما باقی میگذاره.

من سعی میکنم با HD تست بگیرم و نتیجشو بگذارم

موفق باشید

3. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

NVIDIA Stripe چيه؟
    ريد 0+1 چطوره؟
    راه بازگشت وجود داره؟ بيشتر توضيح بديد. يعني ميشه با برنامه ريكاوري اطلاعات رو برگردوند؟
    NVIDIA Stripe اسم همون RAID0 هست در چیپست های NVIDIA.

RAID 0+1 هم که از اسمش معلومه هم RAID 0 هست و هم RAID 1 . یعنی دو تا درایو رو Stripe می کنند و بعد از همین دو درایو Stripe شده یک Mirror می گیرند. این عکس قشنگ نشون داده این قضیه رو:

RAID 1+0 هم برعکس RAID 0+1 هست:

5. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

حالا كه بحث ريد شد. دوستاني كه اطلاع دارند براي امثال من كه سرعت براشون مهمه، بگن چكار كنيم كه هم سرعت در حد ريد 0 باشه هم امنيت اطلاعات حفظ بشه. منظورم يكي از همين حالت هاي ريد هست.
    آقاي stream شما هم از ريد استفاده ميكنيد؟
    دوست عزیز
    شما اگر واقعا براتون سرعت در کنار امنیت مهمه باید با هزینه ی اون هم کنار بیایید.
    قبل بررسی رید ها باید به این نکته توجه داشته باشید که هرچقدر هاردهای Sata سرعت در حد X به ما در حالات رید بدن هارد های اسکازی حداقل 1.5 تا 2 برابر سرعت رو به عدد X اضافه میکنند.

شما برای بهره بردن از رید 0 باید کاری کنید که هرکدام از شاخه ها خودشون ترکیبی باشن از دیسک ها
    یعنی استفاده از رید های ترکیبی
    0 + 1 یعنی استفاده از 2 مجموعه ی 2 تایی رید 0 در حالت رید 1 (Mirror)
    یا رید 10 برعکس رید بالا ، استفاده از 2 مجموعه ی رید 1 در حالت 0 و...

رید های ترکیبی خیلی زیادن ، یعنی تقریبا اکثر رید ها رو میشه با هم ترکیب کرد اما هزینه ی اونها خیلی بالا میره ، از طرفی خیلی کنترل اونها مشکل میشه ، تو استوریج های خیلی بزرگ از ترکیب ترکیب رید های استفاده میکنند ، مثلا 4 مجموعه ی 20 تایی از رید های 6 رو به صورت ترکیبی(3 ، 7 یا حتی 10 (برای مجموعه ی بک آپ دور از مرکز)) با هارد های اسکازی با هم سوار میکنند!!!
    یعنی حدودا 240 تا هارد!!!!!(البته بیشتر تئوریکه)
    این مجموعه به به درد دیتا سنتر های خیلی خیلی بزرگ میخوره و مطئنا مسئولینی (Storage Admin) رو لازم داره تا به مراقبت از اون بپردازن.

از این بحث های گرون که بگذریم میرسیم به رید های خودمون

شما در راحت ترین حالت میتویند از رید 5 استفاده کنید.
    در حالات بهتر ، رید 01 و رید 10 هم هست اما هردوی اینها احتیاج به کنترلر دارند ، مایکروسافت هم در XP هنوز رسما از 10 و 01 پشتیبانی نمیکنه اما میشناسه و مشکلی به هم نمیزنه.

موفق باشید
    یاعلی

7. 3 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bijan666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از پستهای مفیدتون

اگه یک مقاله یا اموزشی هم برای raid 0 و 5 که از ابتدا یعنی از setup bios تا نصب ویندوز و غیره هم قرار بدید دیگه سنگ تموم گذاشتید

من عجیب تو فکر این raid 0 رفتم

مادربورد من مدل

ASUS M2N32SLI-DELUXE WI-FI
    هست که از این مدل RAID ها پشتیبانی میکنه

Dual RAID
    The NVIDIA nForce 590 SLI™ chipsets incorporate six Serial ATA connectors with high performance RAID functions in RAID 0, 1, 0+1, 5 and JBOD. The Silicon Image controller provides another two Serial ATA connectors for RAID 0, 1, and JBOD functions. This motherboard is the ideal solution to enhance hard disk performance and data back up protection without the cost of add-on cards.

9. این کاربر از bijan666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من raid 5 مناسبه. البته هیچ کدوم هیچ وقت performance ای در حد raid 0 ندارند. Raid 0 هم ارزون ترین به حساب میاد و هم سریع ترین و تنها مشکلش اینه که امنیت اطلاعات پایینه. البته احتمال خراب شدن یکی از هاردها در raid 0 مثل خراب شدن هر دارد دیگه ایه فقط مشکل اینه که همه اطلاعات از بین میره (البته راه بازگشت وجود داره)

من از دو درایو 500 گیگابایتی در raid 0 استفاده می کنم برای سیستم عامل و بازی ها و برنامه ها. یک درایو یک ترابایت و یک درایو 500 گیگابایتی هم دارم برای آرشیو اطلاعات.

این هم یک اسکرین شات از raid 0 یا nvidia stripe من:

اگه همین raid رو با raid controller اینتل مثل ich9 یا 10 بسته بودی سرعت بیشتر میشد

11. 2 کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اگه همین raid رو با raid controller اینتل مثل ich9 یا 10 بسته بودی سرعت بیشتر میشد
    درسته. کلا از این نظر چیپست های Intel بهتر هستند تا NVIDIA. البته NVRAID هم خودش عالمی داره!

13. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

به نظر بنده از raid 5 استفاده کن....

مخصوصا برای شما که 3 تا hdd داری خیلی بهتره......

اینطوری دیگه نگران از دست رفتن اطلاعاتت هم نیسی هم سرعت را داری هم ایمنی را........

15. این کاربر از amin123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوست عزیز
    شما اگر واقعا براتون سرعت در کنار امنیت مهمه باید با هزینه ی اون هم کنار بیایید.
    قبل بررسی رید ها باید به این نکته توجه داشته باشید که هرچقدر هاردهای Sata سرعت در حد X به ما در حالات رید بدن هارد های اسکازی حداقل 1.5 تا 2 برابر سرعت رو به عدد X اضافه میکنند.

شما برای بهره بردن از رید 0 باید کاری کنید که هرکدام از شاخه ها خودشون ترکیبی باشن از دیسک ها
    یعنی استفاده از رید های ترکیبی
    0 + 1 یعنی استفاده از 2 مجموعه ی 2 تایی رید 0 در حالت رید 1 (Mirror)
    یا رید 10 برعکس رید بالا ، استفاده از 2 مجموعه ی رید 1 در حالت 0 و...

رید های ترکیبی خیلی زیادن ، یعنی تقریبا اکثر رید ها رو میشه با هم ترکیب کرد اما هزینه ی اونها خیلی بالا میره ، از طرفی خیلی کنترل اونها مشکل میشه ، تو استوریج های خیلی بزرگ از ترکیب ترکیب رید های استفاده میکنند ، مثلا 4 مجموعه ی 20 تایی از رید های 6 رو به صورت ترکیبی(3 ، 7 یا حتی 10 (برای مجموعه ی بک آپ دور از مرکز)) با هارد های اسکازی با هم سوار میکنند!!!
    یعنی حدودا 240 تا هارد!!!!!(البته بیشتر تئوریکه)
    این مجموعه به به درد دیتا سنتر های خیلی خیلی بزرگ میخوره و مطئنا مسئولینی (Storage Admin) رو لازم داره تا به مراقبت از اون بپردازن.

از این بحث های گرون که بگذریم میرسیم به رید های خودمون

شما در راحت ترین حالت میتویند از رید 5 استفاده کنید.
    در حالات بهتر ، رید 01 و رید 10 هم هست اما هردوی اینها احتیاج به کنترلر دارند ، مایکروسافت هم در XP هنوز رسما از 10 و 01 پشتیبانی نمیکنه اما میشناسه و مشکلی به هم نمیزنه.

موفق باشید
    یاعلی

دوست عزیز حتی اگه بحث کنترلر هم نباشه نمیتونه از raid 1+0 و یا raid 0+1 استفاده کنه....... چرا که این دو هر کدوم حداقل به 4 هارد نیاز دارند و با 3 تا hdd نمیشه پیاده سازی شوند

17. 2 کاربر از amin123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bijan666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان این دو مدل هارد مکستور که هر دو 250 گیگ و 8 مگ کش هستن رو میشه با هم رید صفر کرد ؟؟؟

stm3250310as

stm3250820as

???

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •