از لحاظ خوردگی چی ؟ من فکر میکنم گاز طبیعی با چدن مشکل داره
ولی آلیاژ های آلومینیوم نه
این موضوع را با استاد خوردگی مطرح می کنم ... اطلاع می دم
از لحاظ خوردگی چی ؟ من فکر میکنم گاز طبیعی با چدن مشکل داره
ولی آلیاژ های آلومینیوم نه
این موضوع را با استاد خوردگی مطرح می کنم ... اطلاع می دم
بحث خوردگی هم بنظرم تو مبحث احتراق مطرح میشه اخه دود حاصل از سوختن گاز کاملا با بنزین متفاوته
چون بلد نیستم علمی بگم پس توضیحش با شما
احساسم اینه که اگه علمی با این قضییه برخورد بشه تاثیر بیشتری روی مخاطب داره
چون خودرو سازی ایران بدجور مردومو گول میزنه
سلام
من امروز تونستم یه نفر را پیدا کنم که این سوال را ازش بپرسم
نتیجه :
خود گاز میشه گفت اثر زیادی ندارد بلکه عناصر دیگری که همراه با گاز وارد موتور می شوند مثل گوگرد که توی گاز ایران و حتی من از رادیو شنیدم که در گازوئیل ایران هم وجود داره روی موتور های چدنی (آهن با کربن بیشتر از 4.3%) اثر زیادی داره ولی روی موتور های با جنس آلیاژ های Al اثرش کمتره ...
نوع خوردگی جاش اینجا نیست ولی مسئله اینجاس که هنوز بعضی از موتور ها چدنی هستن و یا بعضی از قسمت های موتور های چدید هم چدن هست
من اگه چیز جدیدی پیدا کردم میزارم
بچها به نظر شما خطر کدوم گاز کمتره cng یا lng چند وقت پیش یه ماشین تو خمینی شهر اصفهان زمانی که داشت گاز میزد منفجر شد از پارسه فقط سپر جلوش مونده بود ... من فکر کنم سی ان جی چون تحت فشاره خیلی خطر ناک تره درسته؟
کدوم کشورهای دیگم ماشیناشون گازسوزه ؟؟
خیلی جاها دارن
حتی بنز هم گاز سوز داره ولی درست نه مثل اینا
تو مجله ماشین گفته بود قدرت موتور وقتی که گاز سوز هست برابر با بنزینی عمل میکنه
یه برنامه تلویزیون نشون داده بود که بنز رو گاز سوز کرده بودن
لاستیک زاپاس رو در می آوردن و اونجا مخزن گاز میذاشتن تا صندوق عقب جا اشغال نکنه
حتی من توی روزنامه دیده بودم که تبلیغ بنز گاز سوز می کرد
تو پست های قبلی بچه ها در موردش بحث کرده بودند در مورد پراید فکر کنم 5 اسب کاهش داریم اگه اشتباه نکنم ... احتمالا اگه موتور پایه گاز سوز باشه قدرتش کاهش ندارهتو مجله ماشین گفته بود قدرت موتور وقتی که گاز سوز هست برابر با بنزینی عمل میکنه
ماشین های پایه گاز سوز نسبت تراکم را برای گاز درست میکنن
البته دو سه تا کار دیگه هم هست که روی موتور پایه گاز سوز انجام میشه مثل تغییر در ساختار آلیاژ سر سیلندر
راستش اینکه بگیم کوم خطرناکتره درست به نظر نمیاد چون هر دوتا به اندازه کافی تحت فشار و خطرناک هستن تازه اگه درست یادم باشه میعانات گازی (پروپان و بوتان lng)خطرناکترند
اما چیزه جالبی که باید بدونید اینه که اگه تهیزات گاز ماشین استاندارد باشه در تصادفات امکان انفجارش کمتر از یک باک پر بنزینه
مطمئن باشید تو این اتفاقی که شما میگید مشکل یا از کمپرسور گاز یا از نازل بوده یا قطع کن فشاری (شیر فشاری)دستگاه خراب بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)