کیا حالت خوبه؟!
منظورم CPU بود نه Main![]()
کیا حالت خوبه؟!
منظورم CPU بود نه Main![]()
سلام يعني چي من منظورتونو نمي فهمم . من يه دوموي فلش 13 دقيقه اي دارم كه سيستم فك مي كنم تو پابليش كم مي باره ، حالا مي خوام هر دو هسته CPU رو واسه پابليش گرفتن اختصاص بدم چون تا الان فقط با يه هستش پابليش مي گيره و قتي مي ريم تو Performance تو Task Manager فقط يه CPu در حال كار كردن هستش و تا خرخره داره كار مي كنه و نشون مي ده 50 درصد پره ولي مي خوام واسه پابليش 100 درصد بشه . حالا چيكار كنم ؟ لطفا راهنمايي كنيد . ممنونم خيلي زياد .![]()
گرافیک دست دوم نیست اون قیمت!؟
می تونی اینتل ببندی biostar p43-Q6600! بهتره!باقیش هم خوبه!
نه دست دوم نيست. يعني شما ميگيد Intel Q6600 كه 2.4 گيگا هرتز هستش فقط به خاطر كشش كه 8 مگ كش داره از AMD Phenon 9950 كه 2.6 گيگا هرتز هستش بهتره . ميشه دليله قانع كننده بديد ؟ اون 2.4 گيگا هرتز هستش يعني ميشه 9.6 گيگا هرتز و اون يكي 2.6 هستش يعني ميشه 10400 گيگا هرتز .
اگه اشتباه ميگم بگيد .
بعد حالا دليلتون واسه اينكه بازم Q6600 رو بگيرم چيه لطفا قانعم كنيد .
![]()
9600 GT الان 130 تومنه GDDR3 . شما 9500 منظورت نیست ؟نه دست دوم نيست
علی !ALi
کی گفته ؟ Q6600 به خاطر معماری خوبش و قدرت اورکلاک بالا که با یه فن مناسب روی مین مناسب (!) مثل P5Q تا 3.6 گیگاهرتز اورکلاک میشه ، پیشنهاد شده . البته اون مدل Amd هم بهترین مدل Phenom هست و اختلاف زیادی با Q6600 نداره . ولی شما همون 6600 بخر ( دلت بنچ میخواد ؟!). يعني شما ميگيد Intel Q6600 كه 2.4 گيگا هرتز هستش فقط به خاطر كشش كه 8 مگ كش داره از AMD Phenon 9950 كه 2.6 گيگا هرتز هستش بهتره . ميشه دليله قانع كننده بديد ؟
کاملا غلط !!! جمع و تفریق و ضرب و جذر و... فرکانس سی پی یو کار درستی نیست .؟ اون 2.4 گيگا هرتز هستش يعني ميشه 9.6 گيگا هرتز و اون يكي 2.6 هستش يعني ميشه 10400 گيگا هرتز .
ضمنا قدرت سی پی یو اول به معماری بعد فرکانس و Cache و ... هست .
مطمئن نیستم!(مانیتور به رحمت ایزدی رفت...)دارم از خودم تست پایداری میگیرم!کیا حالت خوبه؟!
خب میگفتی من فکر کردم مین میگی!
اگه اپلیکیشنت مولتی تریت و مولتی کور ساپورت نباشه از تسک منجر هم بری مثلا 4 هسته بارش تنظیم کنی بیش هز همون یک هسته کار نمی کنه مفید!سلام يعني چي من منظورتونو نمي فهمم . من يه دوموي فلش 13 دقيقه اي دارم كه سيستم فك مي كنم تو پابليش كم مي باره ، حالا مي خوام هر دو هسته cpu رو واسه پابليش گرفتن اختصاص بدم چون تا الان فقط با يه هستش پابليش مي گيره و قتي مي ريم تو performance تو task manager فقط يه cpu در حال كار كردن هستش و تا خرخره داره كار مي كنه و نشون مي ده 50 درصد پره ولي مي خوام واسه پابليش 100 درصد بشه . حالا چيكار كنم ؟ لطفا راهنمايي كنيد . ممنونم خيلي زياد .
شما اپلیکیشت رو بگو!معمولا ورژنهای جدید دیگه هماهنگ هستند!
بیخیال بابا!میگم بچه ها بیان 1000 تا بنچ بزارن!دماشون هم مد نظر و اورشون!و اون جمع فرکانسها هم که کلا اشتباهه!. يعني شما ميگيد intel q6600 كه 2.4 گيگا هرتز هستش فقط به خاطر كشش كه 8 مگ كش داره از amd phenon 9950 كه 2.6 گيگا هرتز هستش بهتره . ميشه دليله قانع كننده بديد ؟
در ضمن چهار هسته ای نیست در واقع بگیم دو تا دو هسته ای شما برا یکی می تونی ریتت ات ببندی نه جمع بزنی!!!!!
آهان حالا گرفتم فقط يه سئوال ديگه اين اور كلاك يعني چي ؟ اگه اونم يادم بدي كلي بوست مي كنم :-*
من اپليكيشنم Micromedia Flash 8 هستش حالا اين ، اين چيزا كه ميگي رو ساپورات مي كنه يا نه ؟
نه جون من بنچ مارك نزار همشو ديدم فقط تو اينكه هردو 4 هسته اي هستن ولي چرا اينكه 2.6 بدتر از اونيه كي 2.4 مونده بودم همه بنج ماركارم ديدم . شما ميگي قدرت اور كلاكش بيشتر ه ايني كه ميگي يعني چي ؟! D: بيبخشيد من هيچي نمي دونم ها
خیلی خلاصه:افزایش پرفرمنس قطعات با زیاد کردن فرکانسهای کاری و ...آهان حالا گرفتم فقط يه سئوال ديگه اين اور كلاك يعني چي ؟
لبات زخم میشه!اگه اونم يادم بدي كلي بوست مي كنم :-*
آره!در اون سطح بالا نه ولی آره!من اپليكيشنم micromedia flash 8 هستش حالا اين ، اين چيزا كه ميگي رو ساپورات مي كنه يا نه ؟
ببین فرکانس هسته به شرط معماری برتر فرکانس مسیر و حافظه و ...ملاک قدرته!نه جون من بنچ مارك نزار همشو ديدم فقط تو اينكه هردو 4 هسته اي هستن ولي چرا اينكه 2.6 بدتر از اونيه كي 2.4 مونده بودم همه بنج ماركارم ديدم . شما ميگي قدرت اور كلاكش بيشتر ه ايني كه ميگي يعني چي ؟!
باز گزینه دیگه مثل q8200 هم هست!
یعنی مثلا بخوای 800 مگا هرتز فرکانسشون رو بیشتر کنی 6600 راحت تر هست از نظر دما و ولتاژ!البته به فرض اینکه اور بلدی و ...
شما اگه می خوای شر رو بخوابونی!یکم بیشتر خرج کن q9300-q9400 دیگه عالی هستند!مگه اینکه پردازنده های فنوم 2 با قیمتهای پایینتر در دسترس باشن!
سلام! دی:
آقا فعلا ای ام دی نگیر! (نظر شخصی مخصوصا فنوم های سری 9)
بعدش شما میتونی از همونایی که کیا گفت یا Phenom II استفاده کنی!
سلام عزيزم .
نه من اور كردن بلد نيستم . خيلي مهندسي توضيح تده . زير ديپلم توضيح بده .
چه جوري اوركلاك مي كنن .
Phenom II كي مي ياد ؟ اونا چي هست ديگه ؟ فركانساش چنده بافرش چنده ؟ كشش چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)