تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: اگر جای من بودید چیکار می کردید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    این وضعیت من :
    هنوز نتونستم یه دور درس های دبیرستان رو بخونم چه برسه درس های پیش ... (واسه کنکور سراسری)
    کتاب های سال دوم و سوم رو دست و پا شکسته خوندم ... یه تیکه از یه تیکه از اونجا ... هر جا نتونستم بفهمم ول کردم
    هی به خودم میگم از امروز بکوب می خونم اما باز همون اش و همون کاسه
    به نظرتون وقتی مونده واسه خوندن کنکور ؟
    اگه جای من بودید چیکار می کردید ؟
    وقتی دیدم نوشتیدکه کتابها رو دست و پا شکسته خوندید یه تیکه از اینجلا یه تیکه از اونجا یاد جوونیهام افتادم گفتم یه خاطره بگم.
    وقتی برا کنکور میخوندم یه لیست درست کرده بودم و زده بودم بالای تخت خوابم هر درسی رو که می خوندم روش خط میکشیدم دیگه ام سراغش نمی رفتم خلاصه اشتباها درس شیمی رم خط کشیدم!
    و تا هفته قبل کنکور هم فکر میکردم شیمی رو تموم کردم.
    در تهایت با رتبه 9540 در سال 78 در رشته ریاضی محض قبول شدم اون سال درصد درس شیمی و عربیم صفر دو گوش بود.

2. این کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام
    این وضعیت من :
    هنوز نتونستم یه دور درس های دبیرستان رو بخونم چه برسه درس های پیش ... (واسه کنکور سراسری)
    کتاب های سال دوم و سوم رو دست و پا شکسته خوندم ... یه تیکه از یه تیکه از اونجا ... هر جا نتونستم بفهمم ول کردم
    هی به خودم میگم از امروز بکوب می خونم اما باز همون اش و همون کاسه
    به نظرتون وقتی مونده واسه خوندن کنکور ؟
    اگه جای من بودید چیکار می کردید ؟
    الانم دیر نشده بشین کتابها رو یکی یکی بخون و نکان مهمشونو به همراه فرمولها یاد داشت کن(یه جور خلاصه کردن) که دم دم های کنکور نکات مهمو بخونی بعدشم دروس دینی ریاضی زبان و عربی رو خیلی کار کن خصوصا عربی و زبان چون تستها اسونه ولی چون یه مقدار نکته داری کسی طرفش نمیره و تو راحت میتونی ترازتو با زدنشون بالا ببری درس دینی هم اکثرا تست تکراری توش زیاده اگه سوالات کنکور سالهای قبل رو هم بخونی خیلی بهت کمک میکنه

4. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از همگی ... نظرات همه رو خوندم ...
    من فکر می کنم باید یه برنامه ریزی 4 ماه داشته باشم .
    میگم ایا این روش درسته که درس ها رو به دو بخش تخصصی و عمومی تقسیم کنیم و اول تخصصی ها رو بخونیم و بعد از اینکه تخصصی ها رو خوب یاد گرفتیم بریم سراغ عمومی ها .... من الان این کار رو می کنم و تا این لحظه فقط تخصصی ها رو خوندم و لای درسای عمومی رو بار نکردم ... اگر بخواین یه برنامه زمانی به من پیشنهاد بدین پیشنهادتون چیه ؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ببین پسر، اولین و مهمترین کاری که باید الان بکنی اینه که بریث تحقیق کنی ببینی کدوم درسا تو کنکور ارزش بیشتری دارن و تست بیشتری ازشون میاد
    بعد بشینی با توجه به حجم اون درسا اونایی که ارزش بیشتری دارن رو پیدا کنی و کلید کنی رو شون
    فک نکن کم کاریه یا با این کار تست زیاد نمی شه زد!
    تو فقط کار خودتو انجام بده
    بدون اگه ان حجم محدود رو خوب یاد بگیری دیگه تست اشتباه تو کنکور نمی زنی
    و وقتی تو کنکور می بینی این تست از اونجایی او.مده که نخوندیش اصلا وسوسه نمی شی که بزنیش!!
    و از طرفی احتمال اینکه تستی که می زنی(از اون درسایی که بلدی) درست باشه هم بالا یم ره!
    رو حرف من حساب کن!

7. 3 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین پسر، اولین و مهمترین کاری که باید الان بکنی اینه که بریث تحقیق کنی ببینی کدوم درسا تو کنکور ارزش بیشتری دارن و تست بیشتری ازشون میاد
    بعد بشینی با توجه به حجم اون درسا اونایی که ارزش بیشتری دارن رو پیدا کنی و کلید کنی رو شون
    فک نکن کم کاریه یا با این کار تست زیاد نمی شه زد!
    تو فقط کار خودتو انجام بده
    بدون اگه ان حجم محدود رو خوب یاد بگیری دیگه تست اشتباه تو کنکور نمی زنی
    و وقتی تو کنکور می بینی این تست از اونجایی او.مده که نخوندیش اصلا وسوسه نمی شی که بزنیش!!
    و از طرفی احتمال اینکه تستی که می زنی(از اون درسایی که بلدی) درست باشه هم بالا یم ره!
    رو حرف من حساب کن!

کاملا تایید میشه ؛‌

اگه واقعا می خوای قبول شی دیگه این طرفعا پیدات نشه

9. 2 کاربر از mshiraz.2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اولا سلام
    دوما هنوز وقت هس اگه از همین الان شرو کنی صد در صد موفق میشی...فقط باید شروع کنی
    به نظر من دروس پیش و پایه رو باهم شرو کن با این تفاوت که وقت بیشتری رو پیش بزار چون بخش اعظم سوالات از پیش هستش
    سوما در مورد دروس تخصصی و عمومی اینکه هر دو رو با بخون اما واسه تخصصی هارو سه برابر وقت بزار به نظر من عمومی هارو نگه ندار آخر چون همین عمومی بخصوص عربی خیلی تعیین کننده اس...
    Last edited by ali...; 26-02-2009 at 19:54.

11. این کاربر از ali... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gladiator.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خدایا شر کامپیوتر رو از سر همه پشت کنکوری ها بر دار .... منم کم کم باید شروع کنم ..دیگه اخرین فرصته..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببخشید اما با کامپیوتر هم میشه درس خوند و این یک بهانه برای ماها نیست

پیشنهاد من به شما اینه درس های مهم هر سال رو انتخاب کن سپس برای خودت اینطور ترسیم کن که 3 یا 4 روز دیگه امتحان هست و شروع کن به خوندن امتحانش بی ضرر هست
    مزیت خوبش اینه که تمام نکات در ذهنت باقی میمونه و سرعت عملت در حفظ کردن و به خاطر سپردن رو بالا میبره
    بی خیال ساعت و از این چیزا شو و سیستمت رو بر پایه اتمام و امتحان بزار
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اولابهتره به جاي درس هاي مهم فصل هاي مهم درس ها رو بخوني ,فصل هايي رو كه وقت زيادي رو ميگيره ولي نتيجه ي كمتري ميده حذف كن)
    بهتره با توجه به رشته ي تحصيليت درس هايي رو كه ضريب بيشتري تو كنكور دارن بيشتر مطالعه كني
    درس هاي عمومي رو نزديك به كنكور هم ميتوني مطاله كني(منظورم اينكه نسبت مطاله درس هاي عمومي و اختصاصي رو رعايت كن)
    يه مشاور ميگفت يه دختره 10 ماه قبل از كنكور تصادف ميكنه و خونوادشو از دست ميده وخودشچند ماهي ميره تو كما .بعد از به هوش اومدن از اسفند ماه همون سال شروع به درس خوندن ميكنه(حدودا 4 ماه)اما تو كنكور رتبه زير 100مياره
    ممكن زير 100 نياري رتبه ات خيلي بهتر از اعلان ميشه
    در ضمن سعي به حرف كسايي كه مايوست ميكنن گوش ندي(فقط غير ممكن ,غيرممكنه)

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

خدایا شر کامپیوتر رو از سر همه پشت کنکوری ها بر دار .... منم کم کم باید شروع کنم ..دیگه اخرین فرصته..
    ببخشید اما با کامپیوتر هم میشه درس خوند و این یک بهانه برای ماها نیست

پیشنهاد من به شما اینه درس های مهم هر سال رو انتخاب کن سپس برای خودت اینطور ترسیم کن که 3 یا 4 روز دیگه امتحان هست و شروع کن به خوندن امتحانش بی ضرر هست
    مزیت خوبش اینه که تمام نکات در ذهنت باقی میمونه و سرعت عملت در حفظ کردن و به خاطر سپردن رو بالا میبره
    بی خیال ساعت و از این چیزا شو و سیستمت رو بر پایه اتمام و امتحان بزار
    موفق باشی
    چرا خیلی تاثیر داره.من رفتم مشاوره گفت یا کامپیوترو بنداز بیرون یا خودتو! الان صبحا میرم کتابخونه شب میام ساعت مطالعم هم چند برابر شده.پیشنهاد من اینکه اگه کسی کامپیوتر وقتش رو میگیره این کارو کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •