یا حضرت عباس چه خبره اینجا؟
ADSL چیه ؟ کیه ؟ کجاس؟ من کیم ؟ تو کی هستی ؟ من کجام ؟ حالت خوبه ؟
خوب آقا چه کش مکش می کنین ؟
من همه رو توضیح میدم به ترتیب :
Winrar یه نرم افزارهخوب یه نرم افزاره دیگه آها ... ببینید نرم افزار Winrar در صورت مقدار فشردگی رو زیاد بکنه که فایل مشکل دار باشه و مقدار فضای خالی بین یه دسته فایل ( و عموما نه یه فایل زیاد باشه )
برای پایین بردن حجم یه فایل تصویری تغییر فرمت و کوچیک کردن ابعاد تصویر و ... بهترین راه هست مثلا تبدیل به 3GP با کیفیت عالی ( 3GP HQ که 320*240 باشه ) ( بر فرض همچین پسوندی رو گفتم )
براجع به ADSL و Dial Up داشتید بحث می کردید الان هنوز که هنوزه عده ی کثیری از دوستان و اقوام و آشنایان به سلاح های سنگین و ADSL مجهز نیستن
ولی به قول یه بنده خدایی کسی دنبال یه کار سنگین میاد که آمادگی تحمل این کارو داشته باشه پس بلاخره همه چیز نباید محیا باشه یا حجم زیاد یا پهنای باند کم
عرضم به حضور شریفتون عده ای از دوستان هستن سنگ دیگرون رو به سینه میزنن ولی وقتی نوبت به منافع شخصی شون میشه وقت و احترام طرف رو احترام نمی ذارن
دوستان من هم زیادن ... که این شکلین گاها میگن بله بله فقط من نیستم ، کلی بدبخت دیگه هم مشکل منو دارن ولی آقا پاشو میذاره رو گردن من که از سر بالایی بره بالا !!!
خیلی شده به خاطر دوستی ، انسانیت و امثالهم سوالای خیلی از شماها رو جواب دادم !!!
خیلیا حتی تشکرم نکردن !!!
بخیل نیستم ، نیاز به تشکر کسی هم ندارم ، به خاطر همکار یا مدیر شدنم جواب کسی رو تا حالا ندادم ، نمی دم و نخواهم داد .. اگه اینطوری بودم زمانی که عزل شدم با پی سی ورد خداحافظی می کردم
من میدونم تایپ کردن تو اینجا ، هیچ نفعی واسم نداره ولی با این حال دوست دارم که باشم ، کمک کنم
از بحث زیاد خارج نمی شم خوب میشه کسی که فکر می کنه نمیفهمه تو تاپیکش درخواست کنه اگه زحمتی نیست دوستان به جای متن ، فیلم رو براش قرار بدن !!!
والا واسه من به شخصه مشکلی نداره !!! ولی باید تمام ضوابط رو سنجید ، سرعت آپلود و ...
دوستان بحث رو نپی چونید !!!
نظر سنجی برای این تاپیک خیلی لازم بود و هست ، سعید جان لطف کن به شاهین بگو که یه نظر سنجی فقط برای بلی یا خیر قرار بده + هر کس نظر میده نام کاربریش به نمایش در بیاد تا دقیقا موافقا و مخالفا مشخص بشن !!!
نمی گم برای یه سوالی که با 1 خط و 1 عکس کار راه میوفته ورداریم ویدئو اماده کنیم ولی نمونه پستای من تو این مساله زیاده که چندین عکس و یه رمان 800 صفحه ای متن نوشتم !!!
خیلی حرف زدم
انشالله در پناه ایزد حق تعالی مشعوف و خرسند و اینا و اونا باشید![]()