توجیه.
منم هنوز شک دارم برای خریدن این گوشی.اگه 6220 یه کم قیافه داشت خیلی خوب میشد اما نداره تازه به شدت هم داره زیاد میشه.
سکرت هم اگه سوکت 3.5 داشت دیگه هیچی کم نداشت.
توجیه.
منم هنوز شک دارم برای خریدن این گوشی.اگه 6220 یه کم قیافه داشت خیلی خوب میشد اما نداره تازه به شدت هم داره زیاد میشه.
سکرت هم اگه سوکت 3.5 داشت دیگه هیچی کم نداشت.
می دونم که ناراحت نشدی!!!اول اینکه قلت املایی نگیرید......!!!
secret?سکرت هم اگه سوکت 3.5 داشت دیگه هیچی کم نداشت.
این دیگه چیه؟
موتورولاست؟
نمیشه املای منو رو ول کنید.....؟!؟!
secret ؛ ال جیه....!! KF750
کاظم جان ..... همون سکرت رو بگیر ...... من میدونم نمیتونی با e8 کنار بیاییی.........!!!
بعد از یه مدت دوربینش میزنتت......!!
مشکل اینجاست که نمیشه به سرکت هدفون 3.5 وصل کرد.
پست ربطی به تاپیک e8 نداشت ..... جواب رو در قسمت خرید دادم....!!
Last edited by perjixen; 25-02-2009 at 23:45.
سلام.
من این گوشی رو خردیم .... ازش راضیم ... صدا و پخش موزیکش فوق العادس ..!!!!
فارسیش رو جیک ثانیه یی نصب کردم ..... واقعا موتو دنیایی داره... :-)
ایراده خاصی بش نیست ..... فقط زودخش بر میداره ..... و این برای گوشییه که همش مشکیه و آیینه مانند میمونه کمی تا قسمتی بده... :-(((((((((((
راستی ؛ این گوشی رو میخرید فارسی نداره ...... ولی خیلی راحت میشه نصب کرد ..... که آموزشش رو اینجا میزارم.
فعلا قربانه همههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه ;-)
به به ...داش رضا تبریک.......ایشاال...ه به پای هم پیر شید ...چرخش برات بچرخه..و........
ولی یه چیزی با اجازه کی سامی رو ول کردی رفتی اینو خریدی....!!: دی یه خورده هم ازش تعریف کن بینیم چطوریاس
دیدیم سامی دیگه منو دوس نداره ..... همش با امیر میپره ..... منم ولش کردمولی یه چیزی با اجازه کی سامی رو ول کردی رفتی اینو خریدی....!!
گوشیه خوبیه .... سرعتش مثل ان73 میمونه ..... سیستم عامله قویه داره ... تا 150 کال رکورد ذخیره میکنه ....!!
اس ام هم تا الان 1870 توش هست.
رم خود گوشی 2 گیگه ..... دوربینش رو چیزی نمیگم .... 2 مگاپیکسله دیگه (از عکساش تو کامپیوتر ندیدم - دستگاهم خرابه).
کارکرد باش لذت بخشه ...... با اینکه ال سی دیش 2 اینچ هست ..... ولی به نظرم کوچیک نیست ..... و حالتافقی بودنش هم اذیت نمیکنه......!!!
قسمت موزیک پلیرش و یکی از دوستم که آی پاد بازه تایید کردهو گفته شفافیت و رسا بودن صداش فوق العادس....!!
و از اکسپرس نوکیا و واکمن اس ای ...... بالاتره...... بلندیه صداش هم در حد قابل قبولیه ...... باطریش باید آب بندی بشه .... و میتونه حدود 8 ساعت موزیک ، اس ام ، تماس ..... با هم استفاده مطلوبی هست.
الدار گفته 14 ساعت میتونه پخش موزیک داشته باشه .... که من هنوز به این ساعت نرسیدم.
سیستم عاملش هم واقعا مولتی تسک هست ..... و همه کاری رو میتونی در یک لحظه انجام بدی ...... فقط کاش یه دکمه برای سوییچ کردن بین برنامه هاش داشت.
اگه چیزی جا انداختم ...... از روی زمین برش دارید![]()
پسر خوبی باشی برات برانامه هاش رو میگذارم
این گوشی وِیژگی های جالبی داره
از جمله پردازنده قوی ،پشتیبانی از MPKG و پکیج های لینوکس,پشتی بانی کامل از توابع سه بعدی.. کریستال تاک..Moto music ID
خیلی هم شیکه....
سلام
واقعا شما رو این گوشی MPKG نصب کردین؟؟؟؟؟؟؟
مثلا winamp یا zmplyer مربوط به (A1200) تونستین نصب کنین؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)