مرسي
اما تو اين مرحله بايد 10 تا الماس بگيريم
من اين كاري كه شما گفته بودي كردم اما اينطوري اين مجيك استون فقط 5 تا الماس ميده بقيشون رو از كجا بايد بيارم
ممنون كه جواب ميديد
مرسي
اما تو اين مرحله بايد 10 تا الماس بگيريم
من اين كاري كه شما گفته بودي كردم اما اينطوري اين مجيك استون فقط 5 تا الماس ميده بقيشون رو از كجا بايد بيارم
ممنون كه جواب ميديد
خوب اینم برای دوست گلم که تو مرحله 16 گیر کرده :
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
امید وارم با این عکسا متوجه شی :
![]()
![]()
![]()
![]()
بین این سنگه جادویی هست و شما باید سعی کنی هر چقدر میتونی روش سنگ بندازی تا تبدیل به جواهر شه ...
نکته : شما باید عمل انداختن سنگ ها روی سنگ جادویی رو خیلی سریع انجام بدین چون اون سنگ بعد از حدود فک کنم 30 ثانیه (یادم نیست) از بین میره .... و دیگه به جواهر تبدیل نمیکنه >...
=--===--=-=-=-=-=-=-=-==-=
مشکلی بود در خدومتیم ...
راستی یه چیزی اول همه سنگا رو بنداز بعد آخر کار بیا جواهرارو جمع کن ....
تو مرحله 16 كاري رو كه گفتي قبلا كرده بودم اما اينطوري فقط 5 تا الماس ميده در حالي كه بايد 10 تا الماس بگيرم تا مرحله تموم بشه
بايد چيكار كنم حالا؟
راستي بازي بسيار قشنگيه واقعا دستت درد نكنه
خوب شما فقط اون 5 تا سنگ رو میندازی پایین ... در حالی که شما 10 تا سنگ بالای سرت داری که باید اون خاک هارو طوری بکندی که بتونی سنگ ها رو بندازی روی سنگ جادویی ...
این عکس مرحله ی شماست :
همونطوری که میبینید شما الان 12 یا 13 تا سنگ بالای سنگ جادویی دارید پس میتونید همشونو با کمی فکر رو سنگ بندازید ...
بازم مشکلی هست ؟![]()
نوشته شده توسط رويا خانوم
سلام رويا خانوم.
من فكر نكنم برنامه هاي جاوا براي اين موبايل هار. هم بتوني با كامپيوتر باز كني!!!
بايد واسه پاكت پيسي باشه
linkin park جان كه اتفاقا هم اسمه منم هستي.
مرسي كه كمك ميكني تو اين تاپيك snsn جان خواهش ميكنم قابلتو نداشت.
مرحله 28 رو بايد چيكار كرد؟
ما رو بد جوري معتاد كردي هااااااا
آها مرحله 28 5 تا جواهر میخواد ولی شما 4 تا رو میتونی بگیری ...
میدونی چرا ... چون نسخه کرک شده ی بازی رو داری ... و شما باید ورژن 1.5 کرک شده رو گیر بیاری ... و گر نه خودتم بکشی نمیتونی رد کنی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)