سلام
من اون موضوعاتی رو که مشخص کردید رو دیدم و خوندم !
از Raid صرف نظر کردم ...
حالا ممکنه چند هارد خوب رو با قیمت معرفی کنید ؟!
سلام
من اون موضوعاتی رو که مشخص کردید رو دیدم و خوندم !
از Raid صرف نظر کردم ...
حالا ممکنه چند هارد خوب رو با قیمت معرفی کنید ؟!
western digitall caviar black
seagate 7200.12
samsung f1
سلام
امیر عزیز ... قیمت هم میدی ؟
یک اماری بده ببینم اینا تو بازار هستند زیاد !؟
دوست عزیز
من هم عرض کردم که در پرفورمنس بالای این حالت از رید هیچ شکی نیست اما به چه قیمتی ؟
وقتی سایتی میاد پیشنهاد یک سیستم High End رو میده یکی از مواردی که خیلی روش مانور میده قیمت نهایی سیستمه.
رید 0 با توجه به ارزون بودن و پرفورمنس بالا واقعا میتونه انتخاب اول باشه اما رید 0 به خاطر ساختار شکست دیتا تحمل خطا نداره ، یعنی اگر یک خطا روی یکی از دیسک ها پیش باید نمیتونه اون رو رفع کنه و در بیشتر مواقع بخ خاطر یک استریب 128 تایی میاد کل اطلاعات رو زیر سوال میبره
رید 0 در 2 جا خیلی میتونه بکار بیاد
اول اینکه 2 هارد رو رید 0 ببندیم و فقط کارهای نرم افزاری سنگین رو روی اون انجام بدیم و سیستم عامل رو روی هارد دیسک دیگه نگه داریم.
دومین راه این که رید 0 رو با رید های دیگه ترکیب کنیم ، مثلا با 1 یا 5 یا اگه خیلی خیلی کار مهمی بود 6 .
شما وقتی از یک هارد دیسک استفاده میکنید ،امکان داره هارد خراب بشه ، بورد اون بسوزه یا حتی سیستم ناگهانی ریست بشه و... در این حالات اطلاعات هارد از بین نمیبره ، اگر امکانش وجود داشته باشه سیستم عامل سعی بر رفع خطا میکنه اما اگر نشه سیستم بالا نمیاد اما در هر صورت اطلاعات هارد در 70 درصد موارد حاد قابل بازیافته ، اما در رید 0 اطلاعات وابسته به چیپ کنترلر ریده و ساختار encrypt دیتا و شکست اونها به عهده ی چیپه .
وقتی خطایی در رید 0 پیش میاد دیگه چیپ نمیتونه بین 2 هارد دیسک هماهنگی ایجاد کنه و حتی اگر ما بتونیم حتی هارد مقابل رو زنده کنیم در اصل نصفه ای از اطلاعات رو داریم. ضعف رید 0 اینه که هیچ محاسبه ی Parity انجام نمیده و هیچ روشی برای کد گذاری و تشخیص خطا نداره ، این معضل در رید 5 رفع شده
موفق باشید![]()
Last edited by vioman; 24-02-2009 at 00:28.
برای استفاده عادی بدون شک 1 ترابایت بهتره چه دلیلی داره آدم دو تا هارد بخره وقتی میتونه یدونه بخر؟ مگر استفاده خاصی باشه مثلا سرعت خیلی مهم باشه یا امنیت اطلاعات خیلی مهم باشه اون وقت میشه دو تا خرید از انواع Raid برای ارتقاء سرعت یا از پشتیبان گیری جدا یا Raid 1 استفاده کرد در غیر اینصورت چرا آدم عاقل باید این کارو بکنه در حالی که میتونه ظرفیت دوبرابر را داشته باشه من به شخصه اصلا طرف Raid هم نمیرم الان هاردهای جدید مخصوصا با ظرفیت های بالا به اندازه کافی قوی هستن زمانی که پرفرمنسم بخوام سعی میکنم پول بزارم یه Raptor بگیرم برای.
Last edited by milky way; 24-02-2009 at 01:20.
سلام
دوستان از همه ی حالات raid صرف نظر کردم !
اگه ممکنه مدل های مورد نظرتون رو با قیمت بگید ..
کمی صبر کن تا این مدل وارد بازار بشه:
Seagate Barracuda 7200.12 1TB
البته اگه برای آرشیو می خوای و خیلی سرعت مهم نیست سری WD Caviar Green هم مناسبه.
قیمت این دو مدل چنده !؟
و قیمت چند مدل فعلی رو میشه بدید !؟
640 - 750 - 500 - 1024 !
کسی نمیتونه قیمت روز بده !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)