استهلاک بالا. مصرف نسبتا بالا. قطعات کم. زود زود خراب میشن. و ...
خوبه. یعنی از خیلیا بهتره. البته اگه 1 تومن بذارید روش تمیزش رو پیدا میکنید. ( 7 تومن حداقل)
========
امیر جون اختیار داری.
![]()
استهلاک بالا. مصرف نسبتا بالا. قطعات کم. زود زود خراب میشن. و ...
خوبه. یعنی از خیلیا بهتره. البته اگه 1 تومن بذارید روش تمیزش رو پیدا میکنید. ( 7 تومن حداقل)
========
امیر جون اختیار داری.
![]()
بسیار ممنون از لطف شما عزیزان بخصوص امیر و فرشاد عزیز
به این نتیجه رسیدیم از بین موارد زیر یکی رو انتخاب کنیم :
-دوو اسپرو
-میتسوبیشی لنسر
- بی ام و 518 1979(قیمتش حدودای چنده؟)
-پژو rd
-پراید هاچ بک
- اپل کورسا
بنظر شما اساتید عزیز کدوم بهتره؟ (اگه لطف کنید و ترتیبشون رو بنظر خودتون درست کنید ممنون میشیم چون اگه یکیش گیر نیومد سراغ دیگری بریم)
اگر هم چیز دیگه ای مدنظر داشتید به لیست اضافه کنید
در مورد اپل آسترا اطلاعی دارید؟
.
Last edited by sinasignal; 25-02-2009 at 02:30.
یک opel cuorsa بخرین واسش رو همون قیمتاس
اگه تصادف کنه هم انقدر خوش ساخت هست که اکاردیون نشه
این مورد یعنی مدل 97 کمی نا پیدا و کمی هم بالا هستش نزدیک 30 میلیون به بالا ولی اگه منظورت 79 باشه اون یه چیز دیگه.میشه 5-6 تومن تمیزش رو گیر آورد این یکی ایمنترین میشه گفت چون یه بار دوستم با یکی از همینا رفته بود تو یه تیر فلزی چراغ برق افتاد روش سالم موند دوستم.ولی همین اتفاق واسه یه پراید افتاد دو تا کشته و 1 کمایی بیرون دادبی ام و 518 1997 (قیمتش حدودای چنده؟)
به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون ماشینی هستش که واسه یه سبقت هم جونش در میاد و واسه آدمای کله خراب بدی باهاش میرن زیر ا8 چرخ-پژو rd
ماشین خوبی هستش کمی قطعاتش کم یابه خرج کلی دوو بالا هستش حیفه یه ماشین خوبه داغون کنی کسی از سیم کشیش زیاد سر در نمیاره.-دوو اسپرو
ماشین خوبی هستش واسه اسپرت کردن هم به درد میخوره کلا دوام خوبی داره مشکل قطعات یدکی داره که خدا بده برکت از زابل و زاهدان و بندر گناوه با کمی خرج موتورشم میتونی بیاری.میتسوبیشی لنسر
با کمی اصلاحات میشه گفت ماشین خوبی هستش-پراید هاچ بک
کمی باید کمکها بیان پایین تا ماشین سر پیچا چپه نشه رینگهای پهن و ترمز هم باید کمی تقویت بشه تا بگیره.ولی به نظرم بهترین انتخاب هستش.
خرج اپل زیاده پدر آدم رو در میاره به نظرم پراید بهتر از اینه.اپل کورسا
================================
راستی میتونی یه گلف هم بخری اینم خوب چیزیه.
Last edited by rami_hemi; 23-02-2009 at 20:36.
طبق معمول خیلی ممنون از لطف شما
(گفتم فقط دکمه تشکر کافی نیست)![]()
خواهش مسکنم این دکمه تشکر من نمیدونم چرا گذاشتن
خب بازم هر چی تو این موارد میدونستیم با همراهی دوستان گفتیم
منم تا چند وقت دیگه گواهی میگیرم
میخوامستم یه پراید بگیرم اما دیدم خز شده به نظر شما چی بگیرم (من زیاد تند نمیرم فوقش 200 تا!!!!)می خوام دختر کش باشه بودجه هم حدود 5تا6.5 هست نظر خودم کورسا بود یا پراید هاچ بک فقط بر من مصرف ماشین مهمه کم باشه
فقط برام دعا کنید بهم گواهینامه بدن بعد 13 اقدام میکنم
راستی ماشینی باشه قطعاتش گرون نباشه
همون پراید هاچ بک که خودتون گفتین گزینه خوبیه
فقط 200 تا رو فکر نکنم بره
کم مصرف
هزینه قطعات کم
هزینه نگه داری کم
شتاب نسبتا خوب
ایمنی پایین(البته این برای سرعت هایی هست که شما در نظر دارین )
اینکه hatch back جوون پسند تر هم هست
من اصلا تو نخ ماشین ایرانی نیستم به خاطر اینکه که دیدم وترسیدم
من بین چند تا ماشین موندم نظرم بین گالانت ولنسر هست اما می خوام قطعاتش زیاد گرون نباشه
ماشین دیگری هم هست ترجیحا ژاپنی باشه
حرف شما درست ولی اگه خدایی نکرده مشکل قطعه پیدا کردین و مجبور بشید ماشینتونو بخاطر یه قطعه بخوابونید اونوقت ....
راستی پسر دایی ما هم آخرش rd گرفت .کلی هم باهاش حال میکنه (ولی حیف که نمیتونه با من کورس بذاره. ماشین خودم 206)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)