تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: خرید سیستم بازی تا 3 میلیون تومان!

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بودجت عالیه چرا cpu رو ci7 965 نمی گیری با این پول می تونی این سی پی یو رو هم بخری
    چرا 1 میلیون پول این سی پی یو رو بدن ؟! کلا همین سی پی یو 920 بسیار مناسبه و بیش از 4.5 گیگاهرتز اورکلاک میشه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سر اين حرفم هستم كه مانيتورهايي lg ماديران و samsung سام سرويس آشغال هستن. كافيه مشخصات و مدل مانيتورهاشون رو با مدلهايي كه در آمريكا و اروپا توزيع ميشه ببينيد. اونوقت متوجه ميشد چيزي جز آشغال به دست مصرف كننده ايراني نميرسونند.
    ببخشید شما یه موضوع کلی رو فراموش کردید!!!!

اینجا ایران است نه آمریکا نه اروپا!این مصداق برای همه وارداتی ها هست اینا که دیگه هیچی!!!گرین رو یادته که می گفتی؟!خیلی ها باهات مخالفن!
    (متوجه منظورم شدی!؟)

اما در مورد کیفیت این محصولات ال جی و سامسونگ و همچنین اچ پی و اخیرا aoc در ایران هر موقع مدیر یا همکارا اومدن ازشون می خوام لطفا بیشتر توضیح بدن.

حالا عیب نداره رقابت سالم مشکلی نیست ولی تخریب باقی برندها و ....نه درسته و نه قوانین فروم اجازه میده!

موفق باشید

-avecina.ir عزیز شما هم موفق باشی!-
    Last edited by Kianoosh; 24-02-2009 at 02:27.

3. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حالا عیب نداره رقابت سالم مشکلی نیست ولی تخریب باقی برندها و ....نه درسته و نه قوانین فروم اجازه میده!
    مسئله اصلا تخريب برند نيست. مسئله اينه، كه شركت ها به من و شماي مصرف كننده احترام بگذارند و دروغ نگند. به قول قديمي ها احترام بايد متقابل باشه. وقتي شركتهاي بزرگ (منظورم امثال ماديران و سام سرويس و ...) ميان براي سود خودشون 1000 تا دروغ كوچيك و بزرگ سر هم ميكنند تا جنس آشغالشون رو به منو شما بندازن. بعدم بشينند به ريش منو شما بخندند. من نميدوم براي چي بايد به اين شركت ها احترام گذاشت. وقتي جنسشون آشغاله بايد خرابشون كرد. اگه مصرف كننده ايراني آگاه باشه شما فكر ميكني اونا جرات دارند جنس درجه 3 وارد مملت كنند؟
    اما تا زماني كه ما به قول دوستمون بخواهيم بسوزيم و بسازيم همين آش و همين كاسه. اينم مدل سفارش دادنشونه:
    (مدير فروش اين شركت ها تو اتاق مجلل خودش خواهد نشست. با اونور آب تماس خواهد گرفت. و وقتي امثال سامسونگ و ال جي ازش ميپرسن چه جنسي مد نظرتون هست. با كمال پر روي خواهند گفت همون آشغال تراشو بده، فقط ظاهرش خوب باشه. تا ميشه ارزون هم باشه.)
    شما فكر ميكني اگه مثلا مدير سام سرويس فردا با سامسونگ تماس بگيره بگه از اين به بعد فقط جنس درجه 1 برام بفرست. شركت سامسونگ جرات ميكنه يه قطعه درجه 3 داخل اين قطعات براي ايران بفرسته؟

متاسفم.
    از ماست كه برماست

ولي نظر شخصي من اينه كه در همين بازاري كه همه ميدونيم چقدر كثيف هست، باز هم ميشه قطعات درجه يك پيدا كرد. فقط بايد آگاه بود. و اتفاقا سياست اين تاپيك و مديرانش هم همين هستش.

5. 5 کاربر از iraniran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام
    من کاملا با پست بالا موافقم (بی احترامی به بچه ها نشه!)کاملا درست میگه
    بیاید ببینید که چه اجناسی داره تو ایران به مردقم قالب میشه اصلا از سیستم بستم پشیمون میشید!
    من نظرم اینه که آشغال ترین مونیتور های توی ایرن LG Samsung هستند! (این از این) با چشم خودم دیدم خوده نماینده سامسرویس و مادیران هم بهم گفت!
    الان تو ایارن برند های دیگری هستند که واقعا عالیند! از جمله فراسو! CTX DELL Acer چرا از این ها استفاده نمی کنید؟؟ من خودم هم الجی هم سامسونگ هم اکثر اون بالایی ها کار کردم! به جز اون دوتا همشون عالیند! گول این 2ms 3ms ایانی این الجی و سامسونگ رو نخورید اینا همش تبلیغاته!
    این تجربه من بود حالا شاید نظر شما متفاوت باشه!
    با تشکر از بکس!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مسئله اصلا تخريب برند نيست. مسئله اينه، كه شركت ها به من و شماي مصرف كننده احترام بگذارند و دروغ نگند. به قول قديمي ها احترام بايد متقابل باشه.
    با شما در این مورد تقریبا موافقم!تقریبا هم برمیگرده به میزان آگاهی و اطلاعات شخصی افراد از سخت افزار و...کسی که مثلا روی برند انویدیا تعصب داره شما با هزار و یک دلیل بیا قانش کن که مثلا تو این مدلها و با توجه به قیمت همتای ای تی آیش بهتر!یا برعکس و...

در ضمن این فقط محدود به بازار کامپیوتر و قطعات نیست!پوشاک و ...

وقتي شركتهاي بزرگ (منظورم امثال ماديران و سام سرويس و ...) ميان براي سود خودشون 1000 تا دروغ كوچيك و بزرگ سر هم ميكنند تا جنس آشغالشون رو به منو شما بندازن. بعدم بشينند به ريش منو شما بخندند. من نميدوم براي چي بايد به اين شركت ها احترام گذاشت. وقتي جنسشون آشغاله بايد خرابشون كرد. اگه مصرف كننده ايراني آگاه باشه شما فكر ميكني اونا جرات دارند جنس درجه 3 وارد مملت كنند؟
    هرچند چنین مواردی برای من هم پیش اومده و خیلی از دوستان هم موافق شما هستند ولی برای چنین ادعاهایی باید دلیل و مدرک محکمتری داشته باشی!وگرنه همون که گفتم برای فروش برند دیگه تخریب برند دیگه!

شما تحت هیچ عنوان و شرایطی نمی تونی رسما کسی رو خراب کنی!می تونی به چالش بکشی.اونم با دلیل و مدرک!

آگاه کردن بقیه!؟خیلی ها به این نتیجه رسیدن که باید بی اعتنا و بی تفاوت بود!

البته این روشها قبلا تست شده و جواب ندادهشما یک راست همون نقشه b رو اجرا کنید!

اما تا زماني كه ما به قول دوستمون بخواهيم بسوزيم و بسازيم همين آش و همين كاسه.
    شما زیاد به اون جمله پست قبلی من توجه نکردید!!شما توان تبلیغاتی رقابت با برندهای معروف و جا افتاده رو دارید!؟
    چه خوب چه بد!

(مدير فروش اين شركت ها تو اتاق مجلل خودش خواهد نشست. با اونور آب تماس خواهد گرفت. و وقتي امثال سامسونگ و ال جي ازش ميپرسن چه جنسي مد نظرتون هست. با كمال پر روي خواهند گفت همون آشغال تراشو بده، فقط ظاهرش خوب باشه. تا ميشه ارزون هم باشه.)
    رای سفید!.ولی شما اینو بدون در چنین شرایطی شرط موفقیت و سوددهی همین شیوه مدیریت هست!(کی میدونه شایدم نیست!)

شما فكر ميكني اگه مثلا مدير سام سرويس فردا با سامسونگ تماس بگيره بگه از اين به بعد فقط جنس درجه 1 برام بفرست. شركت سامسونگ جرات ميكنه يه قطعه درجه 3 داخل اين قطعات براي ايران بفرسته؟
    نمی دونم!
    چرا نه!؟
    از ماست كه برماست
    شاید ...

ولي نظر شخصي من اينه كه در همين بازاري كه همه ميدونيم چقدر كثيف هست، باز هم ميشه قطعات درجه يك پيدا كرد. فقط بايد آگاه بود.
    اینو حتما در کتاب آرزوهای من(جلد دهم!) چاپ می کنم!

البته همین آگاه بودن مشکل اصلی هست!
    یه نگاه به تبلیغات گسترده بکنید!

و اتفاقا سياست اين تاپيك و مديرانش هم همين هستش.
    فکر نکنم !!!خیلی ها با نبودن بخش پیشنهاد سیستم و ...موافق هستند!

حالا اگه نظرشون چیز دیگه ای بوده در اصل یا عوض شده من ندانم همی!!!

...

من نظرم اینه که آشغال ترین مونیتور های توی ایرن lg samsung هستند! (این از این) با چشم خودم دیدم خوده نماینده سامسرویس و مادیران هم بهم گفت!
    خب این بحث داره یک طرفه میشه! اگه کسی نیست که بخواد تحت عنوانی از اینها حمایت کنه و نظر دیگه ای داشته باشه نیازی نیست نفر بعد از من هم بیاد بگه که سام و ال جی آشغال هستند و....!

با تشکر

(حالا استارتر کجاست الان نیاد بگه گیج شدم منحرف شدیم و...)

Last edited by Kianoosh; 24-02-2009 at 03:47.

8. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام. خب ااگه دوستان نظرشون ه نامرغوب بودن این برندهاست ، یه برند که هم تو ایران باشه و هم قیمتش مناسب باشه معرفی کنن . ممنون ...

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نه دیگه ببین این بحثش جداست!
    شما داری کلی صحبت میکینید!
    اینجا ایرانه:
    حنس مرغوب قیمتش خداست! بعدش اصلا جنس خوب اگر هم قمتش بالا نباشه به منو تو نمیرسه!
    نظر من روی مونیتور های فراسو هستش! Ctx هم بد نیست!

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من ميدونم ما تو ايران زندگي ميكنيم و جنس خوب پيدا كردن سخته. ميدونم همه مردم دران از شركت هاي فوق خريد ميكنند و گول تبليغاتشون رو ميخورن. اما اونايي كه توي اين فرومها فعاليت ميكنند ميتونند اگاهانه تر خريد كنند.

سلام. خب ااگه دوستان نظرشون ه نامرغوب بودن این برندهاست ، یه برند که هم تو ایران باشه و هم قیمتش مناسب باشه معرفی کنن . ممنون ...
    برند خوب الان چند تا براتون معرفي ميكنم. اما قيمت مناسب نميدونم منظورتون چيه به نظر من قيمت مناسب يعني اينكه قيمت رو نسبت به قيمت بازار جهاني قطعات بايد سنجيد هر چي اختلاف كمتر باشه قيمتش خوبه.
    اينم چند قطعه:
    power: enermax, Acebel, coolermsaster, Hipro و ...
    monitor: Hp, dell به اضافه سامسونگ و الي جي هايي كه به صورت قاچاق وارد ميشه. و ...
    vga: sapphire , His, Asus, evga و ...
    ram: corsair , Gskill, patriot, crucial و ...
    motherboard: Asus , DFI , Biostar و ....
    keyboard , mosue: razer , logitech , A4tech
    و ...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مسئله اصلا تخريب برند نيست. مسئله اينه، كه شركت ها به من و شماي مصرف كننده احترام بگذارند و دروغ نگند. به قول قديمي ها احترام بايد متقابل باشه. وقتي شركتهاي بزرگ (منظورم امثال ماديران و سام سرويس و ...) ميان براي سود خودشون 1000 تا دروغ كوچيك و بزرگ سر هم ميكنند تا جنس آشغالشون رو به منو شما بندازن. بعدم بشينند به ريش منو شما بخندند. من نميدوم براي چي بايد به اين شركت ها احترام گذاشت. وقتي جنسشون آشغاله بايد خرابشون كرد. اگه مصرف كننده ايراني آگاه باشه شما فكر ميكني اونا جرات دارند جنس درجه 3 وارد مملت كنند؟
    اما تا زماني كه ما به قول دوستمون بخواهيم بسوزيم و بسازيم همين آش و همين كاسه. اينم مدل سفارش دادنشونه:

متاسفم.
    از ماست كه برماست

ولي نظر شخصي من اينه كه در همين بازاري كه همه ميدونيم چقدر كثيف هست، باز هم ميشه قطعات درجه يك پيدا كرد. فقط بايد آگاه بود. و اتفاقا سياست اين تاپيك و مديرانش هم همين هستش.
    دوست عزیز کمی آهسته تر..!

شما مدرک معتبری سراغ داری که همون شرکت های بزرگ مثل سام سرویس یا مادایران که خودت مثال زدی، دارن جنس های درجه 3 وارد می کنند و کلا اصول کارشون اون شکلیه؟

من قصد ندارم از شرکت خاصی دفاع کنم، ولی فرمایشات شما و این اتهام ها به این شرکتهای بزرگ وقتی برای من قابل قبوله که همراه با مدرک معتبر و مستند باشه.
    من نمی دونم شغل شما چیه ولی فکر نمی کنم خوشتون بیاد کسی که در جامعه باهاتون سر و کار داره درباره تون بدون مدرک همین صحبت ها رو بکنه. در صورتی که مدرک مستندی برای صحبت هاتون نداشته باشید من به پست شما به عنوان مطلبی که برای خراب کردن اون شرکت ها نوشته شده نگاه می کنم.

13. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

یادت رفت مونیتور های Benq Asus Dell که خداییش اجی و سامسونگ هیج حرفی در مقابل اینها ندارن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •