البنه درست نیست بگیم هیچ استعدادی نداره !
شاید نمی خواد فعالیت کنه یا وقتش و برای دنیای مجازی بزاره
ولی کسی که کاربر فعال انجمن میشه باید از هر تیکه سایت یه چند تا گاز بزنه ! نباد بزنه ؟ : دی
البنه درست نیست بگیم هیچ استعدادی نداره !
شاید نمی خواد فعالیت کنه یا وقتش و برای دنیای مجازی بزاره
ولی کسی که کاربر فعال انجمن میشه باید از هر تیکه سایت یه چند تا گاز بزنه ! نباد بزنه ؟ : دی
دقیقا، همکار شدن، مدیر شدن و ... هیچ برتری ایجاد نمی کنه، نه برای شما سابقه ی کاری هست و نه هیچ، فقط مسئولیت شما در قبال چند صد هزار کاربر بیشتر میشه، اصولا فکر می کنند همکاران یا مدیران باید همه چیز را بدونند ، عدم پاسخگویی در یک بخش اولین تیرش به سمت همکاران هست، ضمن اینکه واقعا تعویض یک نام! و یا پاک کردن یک پست (که باید قبلش کلی اجازه کسب بشه!) فکر نمی کنم اونقدر ارزش داشته باشه، که کاربران برای اون هدف کار کنند، اولین هدف از یک فروم قسمت کردن دانش خود با دیگران هست.
ضمنا دوستی گفته که همکاران و مدیر یک بخش نیستند،خوب اینجا هست که همکاری شما هم لازم هست، با گزارش و درخواست از مدیران ارشد که همیشه بوده اند.
باید صبر کرد . . .
سلام بچه ها ، راستش منم تا چند روز پیش کاربر معمولی سایت بودم اما اونقدر پست مفید دادم و راهنمایی کردم تو انواع تاپیک های لپ تاپ که تونستم خودم رو کاربر فعال کنم و مطمئن باشین همکار ها و مدیر ها شما رو میبینن و زیر نظر دارن و پست همه رو میخونن و جا داره همین جا از registered user تشکر کنم ، سعی کنین تو انجمن مفید باشید و به بقیه کمک کنید اگه تو زمینه ای اطلاعات خوبی دارید ...
من الان دارم تو انجمن موبایل پست میزنم و پست هام خیلی شده.
پست های مفیدی می زنم.
چرا کاربر فعال نمیشم؟
برای اینکه تحت نظر گرفته نشدیمن الان دارم تو انجمن موبایل پست میزنم و پست هام خیلی شده.
پست های مفیدی می زنم.
چرا کاربر فعال نمیشم؟... یا نمیخوان بشی !
من بگم و تو بگی نیست که ! مث این میمونه که راندومایز انتخاب میشه ! (نه راندوم راندوم ها ! یه راندومی که اختیار توش هست)
من که از خیرش گذشتم چه رسد به شرش !
چه طوری باید تحت نظر گرفته بشم؟برای اینکه تحت نظر گرفته نشدی... یا نمیخوان بشی !
![]()
بابا میخوای کاربر فعال یا مدیر بشی که چی ؟
اگه عشقت این فروم هست و راه انداختن کار کسی .... بسم الله ..... دیگه اینهاش مهم نیست که داداش .
همکار شدن یا مدیر شدن هیچ مزیتی نداره دوستان من... مخصوصا تو دنیای مجازی... فقط ممکنه تو برخورد بقیه کاربرا با شما تفاوتهایی ایجاد بشه. مثلا یه کاربر ساده رو شاید کسی جدی نگیره ولی یه مدیر یا همکار همیشه مورد توجه همه س... اما برای من کاربر تازه وارد با مدیر ارشد هیچ فرقی نمیکنه ... چون هر دو به هر حال یه انسان یه هموطن و یه دوست هستن نه بیشتر ...
خيلي ها ممكنه به اين خاطر بخوان مدير بشن(شخص خاصي مورد نظر نيست):
29- مديران و همكاران دسترسي هاي لازم براي ويرايش و پاك كردن تاپيك ها و پست ها و محدود كردن كاربران خاطي را دارند و براي فعاليت هاي مديريتي ملزم به جواب پس دادن به كاربران نيستد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)