من نمیدونم چرا همه فکر میکنن که حتما گوشی تاپ باید سیمبین باشه! SAMSUNG Ultra Touch به نظرم جاش درسته.
من نمیدونم چرا همه فکر میکنن که حتما گوشی تاپ باید سیمبین باشه! SAMSUNG Ultra Touch به نظرم جاش درسته.
به همون دلیلی که وقتی سونی اریکسون گوشی میده بیرون حتی اگه همه چیش عالی باشه میگید(منظورم خود شما نیست) بازم یه گوشی مزخرف بدون سیستم عامل(غیر هوشمند)
سپاس
واقعا توشيبا همه رو شوكه كرد.سوني اريكسون هم همينطور كسي انتظارشو نداشت 12 مگا بده بيرون.نوكيا حركت خارق العاده اي نكرد واسه 8 مگا خيلي دير جنبيد. سامسونگ هم كه ماشا الله انگار جا مونده بود كلي گوشي معرفي كرد.ال جي هم خدائيش راه افتاده ديگه خيلي پيشرفت كرده.
ولي اون آي ميت چقدر بد قيافه است.
یعنی تاچ پرو 2 از اون ای میت بدتره؟
خب سونی اریکسون دیگه واقعا گندشو در اورده بود!که حالا جبران کرد. تازه باید منتظر Xx بعدی هم باشیم.
بچه ها یه چیزیرو دقت کردین گوشی یه اول و دوم و سوم و چهارم همشون از گونه تاچ اسکرین و صفحه لمسی یادتونه گوشی های لمسی 2 سال پیش چقدر کم و گرون بودن تازه خیلی هم کاربردی نبودن ولی حالا ...
به نظرتون 2 سال دیگه چه خبره؟!!!
کلا تاچ داره کل بازارو می گیره من خودم گوشی تاچ نباشه نمی گیرم حالا دوربینش می خواد 20 باشه cpu هم 3000
نمونش همین n86 بابا نوکیا دوران این گوشی ها گذشته
نه اتفاقا! حميد جاننمونش همین n86 بابا نوکیا دوران این گوشی ها گذشته
همه از تاچ خوششون نميياد!
تاچ هم درد سر اي خودشو داره
می دونی اینم چیزی یه که وقتی یه تحول تو یه دنیایی به وجود می یاد هست و یه سری چیزا مخالف اون می شن
ولی به مرور زمان همونا هم به این رنج رو می یارن و باهاش هماهنگ میشن
اینا هم که از تاچ خششون نمی یاد باسه اینه که این فناوری هنوز اونقدر رشد نکرده که اونا رو ارزا کنه یا اونا از این سیستم یه ترس نا خود آگاه روان شناسی دارن ولی به مرور زمان اونها هم جذب این فناوری میشن
نمونش همون 2 سال پیش چند نفر بودن که تاچ استفاده می کردند و چقدر کسانی بودند که از ین فناوری بدشون می یومد ( به دلیل فناوری پایین صفحه ها و کیفیت بد مانیتور و دقت پایین و رابط کاربری یه سخت و خیلی چیزای دیگه )
اما حالا محبوب ترین موبایلا از فناوری تاچ استفاده می کنن و این گوشی ها (غیر تاچ ها) در پشت گوشی های با این فناوری قرار گرفتند
کسی نمیگه گوشی یه تاپ باید سیمبین باسه باید هوشمند باشه حالا یا Mac یا Simbiam یا Android یا Windows Mobile فقط جاوا نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)