وقتی Alt چپ رو داشتم دیگه ارور نداد ، ولی هیچ تغییری توی شکل ایجاد نمیشه .
ابزار Blur هم هیچ تغییری توی شکل ایجاد نمیکنه .
قضیه چیه ؟
وقتی Alt چپ رو داشتم دیگه ارور نداد ، ولی هیچ تغییری توی شکل ایجاد نمیشه .
ابزار Blur هم هیچ تغییری توی شکل ایجاد نمیکنه .
قضیه چیه ؟
منظورت چیه که تغییری ایجاد نمیشه؟ مثل این میمونه که ابزار مداد رو انتخاب کنی و انتظار داشته باشی خودش نقاشی بکشه. در واقع با زدن کلید alt +کلیک از اون مکانی که کلیک کردی کپی گرفته می شود و بعد هرجا که با نگه داشتن کلید موس بکشی اون قسمتی که اول کلیک کردی اونجا کشیده میشه. برای همین دوستان میگن کنار جایی که می خواهی نوشته رو پاک کنی کلیک کن که وقتی بعد روی نوشته کلیک کردی بافت کنار اون قسمت رو روی اون کپی کنه.
ابزار blur هم مثل همین . وقتی انتخاب کردی باید رو جایی که می خواهی محو شود بکشی...
با ابزار Blur نمیشه شکل رو به درستی پاک کرد ، ممکنه گوشه های شکل خراب بشه
من میخوام دور شک به صورت یکسان محو بشه ... طوری که گوشه هاش کمرنگ بشه ....
اقا این همه زحمت به خودت دادی می زاشتی اینجا سری با اموزش برات درست می کردیم دیگه...
بچه ها راجع به هرچی خواستید کمک کنید لطفا کامل بگید اینقدر طرف نپیچه این جوری فکر می کنم بهتر بشه .
خب لطفا این رو با آموزش بهم یاد بدین
من میخوام دور این عکس محو بشه ، یعنی دورش کمرنگ بشه تا قشنک تر بشه
اینم عکس :
ممنون میشم بهم یاد بدین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین کدوم ازین 2تا مقصودت هستش اگه هیچکدوم که کار رو می زاریم برا حرفه ای ترها اگر پسندیدی که....,اگه اون بود خواستی بگو درجش رو کم و زیاد کنیم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed9; 20-02-2009 at 14:30.
هر 2 تا خیلی قشنگ شده مخصوصا دومی .
میشه طرز درست کردن هر 2 تا رو یاد بدین ؟
خوشت اومد گفتم الن اومدم شاکی شدی اخه مهمون دارین وسط کار مامان گیر دید حامدددددددد پاشو کلافم کرد دیگه سریع زدم
خوب اول دومی رو میگم دوست جا همون طور که بقبیه دوستان گفتن از ابزار blur استفاده کردم
فقط باید یادت باشه که باید زیاد از این ابزار روی کار استفاده کنی و برای تاثیر بیشتر مقدارstrengthرو زیاد کنی
همین...
اما اموزش اولی شکلت رو باز که کردی با ابزار انتخاب هر طور که دوست داشتی دور کارت بکش و از مسیر selectو modifyو بعد featherرو انتخاب کن :
بهش مقدار بده و بعد Ctrl+Cرو بزن و یه سند جدید باز کن و Ctrl+Vدر سند جدید تا انتقال داده بشه...
موفق باشی
حامد.
راستی یه روش جالب تر با یه ابزار انتخاب دور شکلت رو به طور دقیق انتخاب کن و بعد از منوی selectگزینه Inversروبزم حالا بیوفت به جونش با فیلترها اول یه کم بهش Gussution Blur بده و بعد Motion Blur نتیجه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)