سلامم...
خوب معلومه وقتی سیستم خامووشه برق پاور که قطع نشده که..... مگه اینکه دوشاخ ره از برق جدا کنه
ایراد از برد پاور یا از سیم پیچش هستش باید ببری گارانتی دیگه بحث نداره عزیزجان
سلامم...
خوب معلومه وقتی سیستم خامووشه برق پاور که قطع نشده که..... مگه اینکه دوشاخ ره از برق جدا کنه
ایراد از برد پاور یا از سیم پیچش هستش باید ببری گارانتی دیگه بحث نداره عزیزجان
احتمالا مشکل از خازن های پاورتون باشه
من يه همچين مشكلي رو با يه دی وی دی پلیر داشتم وقتی روشنش میکردم صدای زنبور میداد . گرفتم بازش کردم نگاه که کردم دیدم دو تا از خازن هاش که در قسمت پاور دی وی دی پلیر بودن دارن صدا میدن یه مایه قهوه ای هم زیر خازن ها ریخته بود و خشک شده بود .
آخرشم خازنا رو کندم رفتم دو تا دیگه گرفتم لحیم کردم همه چیز حل شد
منم از همین تعجبم میاد! وقتی حتی خاموشه صدا میده
این اسمش شانس بنده هستش![]()
راستی یه پیچ افتاد تو پاور وقتی داشتم اسمبل میکردم! وهر وقت که پاور رو در میارم صدا پیچ میاد که قل میخوره این ور اون ور، ممکنه برا اون باشه؟
شاید از همونه دیگه!! چون داخل پاور میدان مغناطیسی قوییی ایجاد میشه و پیچه شروع میکنه به لرزش.......
حالا چه طور اینو درش بیارم؟
گارانتی هم که داره نمیشه بازش کرد! دفعه قبل تلاش کردم که درش بیارم اما نشد، از ابن آهن ربا ها استفاده کنم مشکلی نداره ؟ نظر بدید دوستان
اگه بتونی لیبل گارانتی ره طوری باز کنی تا بعدن دوباره بشه یجوری چسبوند که فهمیده نشه که خوب.اگرم نشد باید اولش مطمئن شی ایراد از پیچه هستش.....مثلن کیس ره وارونه بذار تا پیچه از جاهش حرکت کنه بیوفته پایین پاور و در اووون حالت روشنش کن اگه بازم صدا اووومد دیگه از پیچه نمیتونه باشه....... وقتی پیچه یک گوشه گیر افتاده باشه و برق پاور قطه باشه با یک آچار پیچ گوشتی آهنربایی میتونی درش بیاری
Last edited by avecina.ir; 22-02-2009 at 23:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)