سلام
این یا اسم گوشیهای ساپورت کننده ی این فایلو اشتباه نوشته یا اینکه این یه برنامه هست که رابط کاربریش مثل ویندوز که بازم بعیده.
موضوع اینه که ان95 رو گفته و گوشیه o2 رو هم گفته که هیچیشون شبیه هم نیست.
سلام
این یا اسم گوشیهای ساپورت کننده ی این فایلو اشتباه نوشته یا اینکه این یه برنامه هست که رابط کاربریش مثل ویندوز که بازم بعیده.
موضوع اینه که ان95 رو گفته و گوشیه o2 رو هم گفته که هیچیشون شبیه هم نیست.
جالبه که n75 هم تو لیست هست.n75 همینجوریش یه خورده کند هست دیگه ویندوز موبایل هم بیاد روش که دیگه
بعدشم cpu و رام گوشی نمیکشه اصلا.
حالا کسی نیست اینو تست کرده باشه و یه خبره تموم بده
حجمش هم یه کم شک بر انگیزه
اگه کسی چیزی میدو.نه من هنوز منتظرم
کسی امکان تست اون رو داره؟
حالا دانلود کنیم !!! چطور تستش کنیم ؟ اصلا آموزشی داره ؟!!!! خو نداره !حالا کسی نیست اینو تست کرده باشه و یه خبره تموم بده
نه بابا اینا چرت و پرت هست شما چرا باور میکنی ویندوز موبایل روی سیمبیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه دروغ بزرگی است که نمیشه باورش کرد!!!!!!!!!
البته چنین برنامه های سیمبیان هست که مثلا شبیه ساز ویندوز xp یا vista یا این چیزا ولی ویندوز مثلا ایفون رو بریزی رو 95 غیر ممکنه.
بله این احتمالا از همین شبیه ساز هاست نه چیز دیگه.!!!!!!!!!
من خودم یه کلیپ تو یوتیوب دیدم که 5700 رو با سنسور شتاب سنج میچرخوند صفحشو که امکان نداره چون 5700 شتاب سنج نداره.
ختم کلام: اینا همش دروغ دروغ دروغ دروغ این صد دفه نرین اینترنتتون رو پای این چیزا حروم کنید مرسی.
ان شاالله فردا تست میکنم و خبرش رو بهتون میدم
ولی اگه گوشی مردم طوریش به خودتون میدونید !!!!!!!!!!!!
منظورت mac هست دیگه نهویندوز مثلا ایفون رو بریزی رو 95 غیر ممکنه.
اون برنامه هم اسمش Rotate Me هست که با شورت کات کار می کنه نه با سنسور.من خودم یه کلیپ تو یوتیوب دیدم که 5700 رو با سنسور شتاب سنج میچرخوند صفحشو که امکان نداره چون 5700 شتاب سنج نداره.
بچه ها آخر چه شد ویندوز موبایل نصب میشه رو سیمبیان یانه ما امیدوار باشیم یا نه؟
چه حالی میده اگه بشه اون سایته که لینک دانلود رو گزاشته حتما خبری بوده که گزاشتش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)