شما بگین giga x58 etreme بهتره یا p6t deluxe ؟
از همه نظر مخصوصا دما
شما بگین giga x58 etreme بهتره یا p6t deluxe ؟
از همه نظر مخصوصا دما
هر دو محصولات خوبی هستند ولی بین این دو مادربرد من شخصا GIGABYTE X58-Extreme رو ترجیح میدم.
اخه چرا ؟
اگه rampage 2 extreme هم باشه
حالا کودوم؟
rampage 2 extreme بهتره.
نظر شخصي من asus p6t deluxe هستش.
ركورد اوركلاك core i7 920 فعلا متعلق به اين مادربرده.
بي خودي پول 2 تا مادربرد رو به آواژنگ نده. صبر كن اسوس ارزون ميشه.
بسیار مادربرد خوبی هست و موافقم.هر دو محصولات خوبی هستند ولی بین این دو مادربرد من شخصا gigabyte x58-extreme رو ترجیح میدم.
قیمت دقیقشو داری؟
حالا هر کاربری که نم یخواد رکورد بزنه یا شاید تخصصشو نداشته باشه و یه اور 30% این تفاوتهایی که شما میگی رو مشخص نمی کنه!rampage 2 extreme بهتره.
نظر شخصي من asus p6t deluxe هستش.
ركورد اوركلاك core i7 920 فعلا متعلق به اين مادربرده.
بي خودي پول 2 تا مادربرد رو به آواژنگ نده. صبر كن اسوس ارزون ميشه.
بعد آواژنگ هم بسیار معتبر هست و بحث قیمت جداست.(کی میگیه جداست!؟)
حالا ایسوز کی ارزون میشه اطلاعات دقیقی داری از قیمتهاش؟!
منم نگفتم كسي قراره ركورد بزنه. اين ركورد نشون دهنده قابليتهاي خوب اين مادربرده. همين گيگا براي تبليغاتش از اوركلاك كاربراش استفاده ميكنه.
بعد از عيد برو بخر حدود 320 . الان 400 تومنه نميارزه
در ضمن شما اگه خواستي ميتوني پول 2 تا مادربرد رو بدي به آواژنگ، هر موقع كوچكترين ايرادي پيدا كرد برات درجا عوضش ميكنن. (معني گارانتي خوب رو هم فهميدم!)
اصلا يه كار ديگه بكن، از هر فروشگاهي هر قطعهاي كه خريدي، پول 2 تا رو بهش بده. فقط بهش بگو زير فاكتورش بنويسه در صورت عدم جلب رضايت درجا تعويض. مطمئن باش همه برات همين كار رو ميكنن.
Last edited by iraniran2; 22-02-2009 at 11:03.
تقریبا درست میگی!اين ركورد نشون دهنده قابليتهاي خوب اين مادربرده. همين گيگا براي تبليغاتش از اوركلاك كاربراش استفاده ميكنه.
قابلیت اورکلاک یکی از معیارهاست!
اون موقع که من می گفتم asus p6t deluxe چرا زیاد موافق نبودی می گفتی rampage 2 extreme !!!
...
باز داری بحث قیمت و p/p رو میکشی وسط!من منظورم فقط کیفیت بردهای گیگا بوده!الان رکورد اور رمهای ddr2 با مین گیگا هست!!!
این دلیل به نظرت خوبه که بگیم مینهای گیگا خیلی بهتر هستند از هم رده ایسوز یا برعکس!؟
اینام که صحبتهای همیشگی خودم هست و نیازی نیست دوباره به خودم بگی!!!!!!در ضمن شما اگه خواستي ميتوني پول 2 تا مادربرد رو بدي به آواژنگ، هر موقع كوچكترين ايرادي پيدا كرد برات درجا عوضش ميكنن. (معني گارانتي خوب رو هم فهميدم!)
اصلا يه كار ديگه بكن، از هر فروشگاهي هر قطعهاي كه خريدي، پول 2 تا رو بهش بده. فقط بهش بگو زير فاكتورش بنويسه در صورت عدم جلب رضايت درجا تعويض. مطمئن باش همه برات همين كار رو ميكنن.
همیشه به خاطر قیمت بالای برند گیگا در ایران زیاد پیشنهاد نمی شده مخصوصا برای مادربرد!ولی کیفیتش رو خراب نکنید!
گارانتی رو هم آرمان عزیز بیادتوضیح بده بهتره!Stream
با عرض پوزش. مثل اينكه من كمي تند رفتم.
مساله بحث قيمت نسبت به پرفرمنس هستش.
من خودم هميشه asus p6t deluxe رو پيشنهاد كردم. البته الان در حال حاضر با توجه به قيمت فضايي مادربردها، هيچ مادربردي از سري x58 به هيچيك از دوستان پيشنهاد نميكنم، تا قيمتها معقولانه تر و به بازار جهاني نزديكتر بشه.
ولي نميدونم اون مادربردهاي قديمي گيگا رو يادتون هست يا نه. من خوب يادمه چقدر خرابي داشت. اكثرشون هم يه جاش بالاخره يه مشكل رو داشت. الان هم با يكيش هميشه دارم كار ميكنم. و پورت يو اس بيش همش مشكل داره.
همه اينها باعث شده تا من نسبت به گيگا دلسرد بشم. حالا هم چون خودم ميخوام x58 بگيرم، حتي اگر گيگا بهترين مادربرد دنيا هم باشه. حاضر نيستم پولمو بدم و ريسك كنم. چطوري بگم من خودم به شخصه نسبت به گيگا زده شدم.
حالا دوستان لطفا نياييد به من خرده بگيريد كه زمان قديم چه ربطي به الان داره و بايد مدل با مدل رو مقايسه كرد. همه حرف هاتون از همين حالا قبول، اما اين نظر شخصي منه. گيگا هم هيچوقت نخوام گرفت. حتي اگه بردش رو از طلا بگيرن.!
اقایون در حال حاضر پول مادر برد برا من مهم نیست
چراااا؟
چون چهار شنبه همین هفته میخوام کیس ببندم
و عقیده دارم که باید مین اصلی مثل موتور ماشین از بهترین نوعش باشه.
حالا برا قطعات دیگه میشه کمترم خرج کرد.تازه کلی از قطعات رو هم خودم دارم.
هفته پیش که rampage 2 extreme نبود.
اگه این هفته هم نبود p6t deluxe یا giga extreme؟
در ضمن من شنیدم که شرکت اواژنگ خودش اوسسا بازی در میاره و مین رو تعمیر میکنه
اگه این حرف رو نمی شنیدم .حتما گیگا میگرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)