تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: برای یاد گرفتن نجوم چی رو باید بخونم ؟

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

بايد كم كم شروع كني. بايد از منظومه شمسي شروع كني بعد كم كم بري سمت سايه چا له ها. هر چي از زمين دورتر بشي بايد اطلاعاتت از فيزيك بيشتر بشه. از كتاب هاي كوچك كه نصفشون عكس هست شروع كن بعد كتاب هاب بزرگ تر و توضيحات بيشر. هر چي بيشتر بخوني كنجكاو تر ميشي و ميخواي چيز هاي بيشتري بخوني.
    من خودم راهنمايي كه بودم جلد چهارم فيزيك اوهانيان را مي گرفتم مي خوندم! چيزي هم ازش حاليم نمي شد. ولي چون مي خواستم بدونم مي خوندمش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آسمان شبم بد نيست كتاب اخترهاي نوين هم خوبه +نجوم به زبان ساده

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

من جلد اول ، چاپ 61 و جلد دوم چاپ 68 رو دارم ... همونطور که عرض کردم بخش اول بحث رصدی غالبه و بخش دوم هم همونطور که خودت گفتی پر از محاسباته ... عرض بنده چی بود در پست قبلی ؟ ... گفتم این نظر من بوده و نظر یکی دوتا از دوستانی که بهشون معرفی کردم ... بدون استثنا خوششون نیومده بود و برخلاف نظر شما ، من فکر می کنم " این بی انصافی در حق این کتاب ، بعنوان یه مرجع خوبه که بخاطر اینکه ساده به نظر میاد ، از نظرها دور بمونه " (=اونی که تازه کاره ، متوجه نشه و بذارش کنار و اونی که خودش رو وارد می دونه بگه چون "به زبان ساده" اس پس بدردم نمی خوره!)

ضمنا دوستمون ظاهرا اخترفیزیک رو می پسنده و خب ، این هم یه دلیل دیگه ...

دقیقا بخاطر اینکه یه نفر تازه کاره ، من فکر می کنم مهمه که کتابی رو انتخاب کنه که حتی اگه ساده انگارانه تره ، اما در عوض بیشتر جذبش کنه ؛ چندتا عکس حسابی داشته باشه که طرف مشعوف باشه ، تا اینکه چندتا فرمول داشته باشه که سریعاً بره صفحه بعدی!... (با هدفی که مطرح کردی مبنی بر "لذت جویی" هم جور در میاد ... )

تصادفا من در بخش زبان همین فوروم هم پاسخ دوستان در زمینه یادگیری زبان رو میدم و اونجا هم دقیقا الگوی مساله همینه ... جالبه که ایندوتا موضوع حداقل در سطح یادگیری شبیه هم هستن ...
    دوباره سلام...

بابا دمت گرم..اينكه نشد...يعني فقط چون روش نوشته به زبان ساده بخواي بگي من كه بلدم پس بي خيال...اين چه طور جستجوي علم هست...در ضمن شما ويرايش 86 رو بگير...خيلي بهتر شده...)

اگه شما براي ياد گرفتن علم دنبال راه ساده ميگردي كه بهتره اصلا بي خيال بشي...مثلا من وقتي آينه تلسكوپ مي تراشيدم به مشكلاتي از قبيل خش افتادنش ميرسيدم كه آدم رو از نجوم سير ميكرد...ولي ناميد كه نشدم... و ادامه دادم...

شما خودت اينو به عنوان يك كتاب كه بخشي از اون آسان هست قبول داري...؟؟؟

خوب پس منم همينو ميگم ديگه...لازم نيست كه شما بياي همه فرمول هاش رو حفظ كني..ولي كتاب خوبي هست براي شروع...

ضمنا دوستمون ظاهرا اخترفیزیک رو می پسنده و خب ، این هم یه دلیل دیگه ...
    مي گم اگه اين شد دليل كه خيلي بد تر شد...مثلا نجوم و اختر فيزيك مقدماتي سادس كه دوستمون بخوان ياد بگيرن...

اگر هم كسي مي گه اين سادس ( در صورتي كه خونده ياشش نه فقط از رو اسمش...) خوب بزارش كنار و كتابهاي تخصصي تر رو مطالعه كنه...

اگر هم ميگن سخته...خوب اول از همه اون بخش سختاشو نخونن... شما همون اول اين تاپيك نوشتي كه كتابهاي ايزاك آسيموف رو بخوني...خوب اين كتابها داستانن...مگه نه...؟؟؟ با خوندن داستان كه آدم رصد كردن ياد نمي گيره ...ميگيره

راستي اينم يادت نره كه بد نيست شما بدوني مثلا چه طوري فاصله يك ستاره رو حساب ميكنن...مثلا من الان خودم بيشتر فرمول هاي مورد نياز خودم رو در رابط هب ااپتيك تلسكوپ مي دونم...كار سختيم نيست كه....

در ضمن اگر دوستمون اينقدر تازه كارند( تفاوت ستاره و سياره رو نمي دونن) .... كتابهايي مثلا 186 پرسش و پاسخ نجومي و 100 نكته درباره فضا براشون مناسب هست...البته كتابهايي مانند صورتهاي فلكي و نشانه هاي نجومي هم هست...ولي خوب بازم به سطح دوستمون بستگي داره...
    البته بنده به نوبه خودم از اين حرفهاي شما استفاده كردم...ممنون
    Last edited by mohammad.y1993; 26-02-2009 at 16:36.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست خوبم ، شما توجه کردی که ایشون گفتن " سوم راهنمایی هستن " و "سطح اطلاعاتشون بسیار پایینه" ..؟، بنابراین به نظر من اولویت اینجا اینه که ایشون علاقه شون تضعیف نشه ، تو ذوقش نخوره ، و این ذهنیت واسه اش پیش نیاد که نجوم ، همه اش یعنی فرمول و محاسباتی که بالاتر از سطح ایشونه ... (که خب ، خوشخبتانه خود شما هم در پاراگراف آخر به همین درک درست رسیدی) .. چون حداقل من خودم در بین اطرافیانم (که میشه فرض کرد اتوماتیک وار خیلی ها از نجوم خوششون میاد ، ولی نمی دونن چطوری علاقه رو پیگیری کنن) زیاده دیده ام که به همین راحتی بی خیال شدن : چون رفتن سراغ منابعی که مناسب حالشون نبوده ..

در ضمن شما فرمودید که "کارای آسیموف داستان هستن" ؛ که اصلا اینطوری نیست ... سری دانشنامه جهان ایشون (نشر فرهنگ اسلامی) حدود 30 جلد درباره نجوم به زبان ساده اس (این ساده اش دیگه واقعیه!) با عکس های بسیار عالی ... کتاب "در جهان علم" ایشون (انتشارات فاطمی) به همین ترتیب ، با زبان ساده حتی وارد بحث نسبیت و کوانتوم هم شده ... و نمونه های دیگه ...

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

خوب...شايد من ايشون رو با خودم مقايسه كردم....آخه من اولين بار با كتاب نجوم به زيان ساده ( كه خواهرم براي خودش گرفته بود) به نجوم كشيده شده بودم...( دوم راهنمايي بودم...)

اما حداقل قبول كنين كه براي اشنايي آسمان و صورت هاي فلكي كتاب خوبي هست...( منم دوم كه بودم فقط از اين بخش و بخش منظومه شمسي سر در مياوردم...)

راستي...بهتره دوستمون اول نره سراغ شاخه مشخصي...بره تمام شاخه ها رو ببينه و بعد بفهمه كه كدوم رو بيشتر دوست داره....

موفق باشيد....

7. این کاربر از mohammad.y1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •