والا من خودم نوکیا ندارم. همون 3.44 مگی رو ساین و نصب کن انشاالله مشکلت حل میشه![]()
والا من خودم نوکیا ندارم. همون 3.44 مگی رو ساین و نصب کن انشاالله مشکلت حل میشه![]()
بخاطر پیگیری و راهنماییتون ممنون.اما ساین هم کردم متاسفانه بازم همون اول پیغام میده که میتونید 15 روز استفاده کنید.ممنون.
من خودم دانلود کردم.
فکر کنم اون فایل 229 کیلو بایتی هم باید نصب بشه. چون شماره خورده.
1.Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.361.S60v5.Symbi anOS9.4.Signed.Cracked-DiL
2.Adobe.Reader.LE.v2.5.361.Unsigned.Cracked-DiL
چه اروری میده؟
معمولا برنامه هایی که کرک میشن با 00000 رجیستر میشن. اینم یه تست بکنید.
در ضمن فقط فایل 2 باید ساین بشه.
فکر کنم متوجه شدم چرا ارور میده.همونطور که فرمودید.اول شماره یک رو نصب کردم و بعد شماره دو رو هم ساین کردم و نصب کردم.اول این پیغام رو میده
application not compatible with phone continue enyway?
بعد هم که یس زدم تا ادامه بده سوال کرد که میخواهید روی قبلی نصب بشه.ریپلیس کنید.بازم یس زدم.اما ارور داد که نصب نمیشه:unable to instaletion.
اما چند بار که امتحان کردم سوال پرسید که قبلی رو پاک کنم منم یس زدم بعد فایل شماره یک رو ریمو کرد و بعد که فایل شماره دو رو زدم نصب کرد.احساس میکنم نمیتونه دو تا فایل رو با هم نصب کنه.حالا مشکلش کجاس نمیدونم.البته این رو هم بگم که بعد از اینکه فایل شماره دو نصب شد خواستم شماره یک رو نصب کنم که باز هم ارور داد که نصب نمیشه.
سپهر جان موفق به نصب شدی؟ اگه برنامش مشکل داره بگم مجتبی قفلش کنه؟
من داشتم دانلودش می کردم اما چون سرعتم خیلی پایین بود (دایل آپ گازوئیلی!) بیخیالش شدم
گفتم میرم از دانشگاه دانلودش می کنم که هنوز فرصت نکردم
هر وقت دانلود و نصبش کردم خبر میدم
خوب من دانلود و نصبش کردم
دقیقا همون مشکل مهسای رو دارم
کرکش با ساین کردن هم نصب نمیشه
یه سرچی زدم دیدم توی فروم های خارجی هم همه همین (واج آرایی هـ !) مشکل رو داشتن
و راه حلی نبوده
بهتره تاپیک باز باشه
شاید یه کرک دیگه براش پیدا بشه
روی 5800 نصب میشه؟
تروخدا بگید؟
من نصب میکنم میگه Update Error گوشیم هم کرک شده است.
همه راههایی که دوستان گفتند رو رفتم + یه کاری که بهش اشاره نکردین و اون فعال کردن پچ Open4all در RomPatcher بود که با اون کار و باز نگه داشتن RomPatcher نرم افزار نصب شد البته برای اطمینان پچ InstallServer رو هم apply کردم؛ اما چه فایده!----->با وجود نصب شدن نرم افزار و قرارگرفتنش در لیست نصب شده ها، هیچ آیکونی از ادوب یا آفیس پیدا نمیشد؛ انگار نه انگار که نصب شده باشن، البته آفیس که فکر کنم با نصب این دومی پرید چون توی هیچ لیستی اثری از نصب شدنش نبود در حالی که من اونو نصب کرده بودم.
ای کاش به جای این روشهای طاقت فرسا، Unlock Key برای این نرم افزار یافت میشد!که البته هیچ جا پیدا نمیشه.![]()
سلام دوستان.
من با کلی جستجو اینور و اونور بالاخره تونستم AdobeReader رو کرک کنم.
اتفاقی داشتم توی 4shared میگشتم که یه نسخه از خود نرم افزارو پیدا کردم که روی 5800 هم نصب شد:
اما کرکش خیلی سخت پیدا شد از اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در واقع اسم کرکش اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quickoffice - Adobe Reader LE v2.5 Crack
این سایتو من خودم دو سال پیش زیاد میرفتم، ولی در شرایط فعلی فکر نمیکردم که یه همچین چیزی رو داشته باشه.
بعد از داونلود، با "نود32 به روز" چک کردمش هیچ آلودگی ای پیدا نکردم؛ شما هم میخواین با آنتی ویروسهاتون چک کنین.
بعد از نصب کرک که اون هم فایل sis هستش و یه بار خاموش و روشن کردن گوشی، دیگه Adobe Reader از من Unlock Code نمیخواست و من تونستم فایلهای pdf خودمو توش ببینم؛ در حالی که تا قبل از اون هشدار Unlock Code نمیگذاشت فایل پی دی افمو باز کنم.
در هر حال امیدوارم شما هم مثل من بتونید بدون مشکل ازش استفاده کنید.موفق باشید.
Last edited by H a m e e d; 02-06-2009 at 23:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)