دوستان سلام . میگم شما چطوری اینارو میسازید؟! خیلی طبیعی هستن . من که هر چیزی میسازم خیلی مصنوعی و خشک و بی جونه . نه رفلکتی ، نه نوری و .... . هر چی گشتم آموزش این رفلکت زدن رو پیدا نکردم اگه هست یه نفر راهنماییم کنه میخوام یاد بگیرم . ممنون .
دوستان سلام . میگم شما چطوری اینارو میسازید؟! خیلی طبیعی هستن . من که هر چیزی میسازم خیلی مصنوعی و خشک و بی جونه . نه رفلکتی ، نه نوری و .... . هر چی گشتم آموزش این رفلکت زدن رو پیدا نکردم اگه هست یه نفر راهنماییم کنه میخوام یاد بگیرم . ممنون .
رندر و متریال ها خیلی خوبن ایول
فقط:
لامپ تو پرشده متریالش توپر جلوش داده و داخل لامپ هم مشتی المنت ئ ماسماسک شیشه ای هست که نساختیش.
نمای بیرون از پنجره سفیده بهتر بود یه منظره مینداختی یه عکسی چیزی میزاشتی بهتر بود/
در ضمن لوله های آب چرا رو کار هستن؟؟؟
اجاق گاز هم نباید پوشه آشپزخونه باشه_البته این مشکل نیستا یه قائده هست(چی گفتم من)
با اجزازه دوستمون(صاب تاپیکدوستان سلام . میگم شما چطوری اینارو میسازید؟! خیلی طبیعی هستن . من که هر چیزی میسازم خیلی مصنوعی و خشک و بی جونه . نه رفلکتی ، نه نوری و .... . هر چی گشتم آموزش این رفلکت زدن رو پیدا نکردم اگه هست یه نفر راهنماییم کنه میخوام یاد بگیرم . ممنون .)
این چیزا فقط با تمرین و تجربه حاصل میشه اینجوری نمیشه که ما یه چیز بگیم و شما یاد بپیری و تموم آخه هر محیط نور پردازی مخصوص به خودش رو داره و متریال و.....
واسه رفلکت هم که روش خیلی زیاده به عنوان مثال از متریال Arch & Design استفاده کن.
اگه زبونه خارجکیت خوبه هلپ مکس رو باز کن و ان رو داخلش سرچ کن:
mr sky portal--------------- daylight-------------- arch & design--------------- mr area omni -------------- reflect material
Last edited by G LADIATOR; 13-03-2009 at 23:36. دليل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل: دلیل:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)