نرم افزار های دیگه ای هم برای تبادل اطلاعات از طریق خط تلفن هست
مثل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار های دیگه ای هم برای تبادل اطلاعات از طریق خط تلفن هست
مثل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، دوست عزیز اگه منظورت این هست که تو با خط تلفن و مودم ADSL برای هر کامپیوتر بخوای با تکنولوژی ADSL همچین کاری بکنی باید خدمتت عرض کنم که ممکن نیست ، شاید شما از عملکرد اکسس سرور ADSL خبر ندارید . با این روش هیچ زمان چراغ مودم ADSL شما روشن نمیشه . تو تکنولوژی ADSL یه زوج سیم از اتاق بوق به سرور وصل میشه تا شما تو خونه چراغ ADSL مودمتون روشن بشه . ساده تر از این باید بگم که عملکردش به سادگی مودم DialUp نیست .
Salam.Aya rahi baraye ijade chenin shabakeyi vojud dare ke bejozt enteghale fileha(FTP)baghye protocolha & portha ham faeal beshan.yaani 2ta sistem ya LAN ke az ham fasele darano intori ba ham shabake konim?masalan age har 2 taraf az service 1 sherkat estefadeh konan?ya hatta ba providereshun bararye estefadeh az pahnaye bande sim telephon (& na IN) be komake ADSl hamahang konan?
MERC
شماميتوني با استفاده از --- هم اين كارو انجام بدي
با سلام خدمت شما عرض کنم که بنده کارم فیلم وسریال هستش بهترین راه برای تبادل اطلاعات بین سیستم خونه و مغازه چیه واضع تر بگم میخوام فیلم و سریال هارو خونه بزارم و تو مغازه فقط رایتش کنم یعنی فیلم ها داخل هارد سیستم خونه باشه و تو مغازه فقط رایتش کنم از مغازه تا خونه 10 کیلومتر میشه از طریق اینترنت پر سرعت میشه از طریق تلفن ثابت میشه یا از هر طریقی توضیح بدید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)