دو سال پیش که 5 مگاپیکسلیشو دیرتر از بقیه اعلام کرد که نظر دوستان یه چیز دیگه بود
شما اندازه lcd این گوشی رو دیدی؟ یا هیکارو؟
دو سال پیش که 5 مگاپیکسلیشو دیرتر از بقیه اعلام کرد که نظر دوستان یه چیز دیگه بود
شما اندازه lcd این گوشی رو دیدی؟ یا هیکارو؟
ال سی دی که مهم نیست دوست من HTC Advantage X7510 ال سی دیش 5 اینچه.
این گوشی به غیر از دوربین و ال سی دی هیچ چیز شاخی نداره.
بالاخره یکی میگه مهمه شما میگی مهم نیست. پس سیمبین تاچ چیزی نیست؟
البته حالا شما میگی هیچی نداره. خب حتما نداره دیگه! ولی همه که فعلا تو کفش موندن!!![]()
برید سر اصل مطلب:
قیمتش چنده؟
این شوخی بود دیگه؟چون اگه جدی گفته باشی و این همه امکانات رو ندیده باشی و درباره ی کاملترین گوشی فعلی دنیا اینجوری گفته باشی..من به عنوانت شک میکنم جسارتا!
بگذار 3-6 ماه دیگه که امد بعد خودت میفهمی![]()
نوکیا خودشو کشت سیمبین تاچ زد...دیدید که سونی به راحتی تاچ رو رو سیمبین پیاده کرد!
quote]سونی اریکسون بیشتر به دوربین اهمیت میده.
و به سیستم عامل و صفحه ی بزرگ زیاد اهیمت نمی ده!
حالا کم کم هر کی میاد یکی از مزایاشو میگه بعد به اشتباه خودشون پی میبرنال سی دی که مهم نیست
این گوشی به غیر از دوربین و ال سی دی هیچ چیز شاخی نداره.
خیلی گوشی خفنیه.من هر چی فکر میکنم مشکلی نداره
کاش سونی اریکسون دست از سیمباین میشست و یه سیستم دیگه روی گوشیهایش مینداخت.
فرض کنید اگه روی این گوشی ویندوز رو مینداخت دیگه چی میشد قیمتش تا دوسال دیگه هم زیر 1 میلیون نمیومد.
امتیاز سیمبین برای نوکیاست....سامسونگ یا سونی هر گوشیه سیمبینی بزنند امتیاز و پولی میره تو جیب نوکیا...![]()
ولی من با شما موافق نیستمگوشیهای سونی اریکسون نه تنها در عکاسی بلکه تو راحتی کار و هنگ نکردن هم فعلا حرف اول رو میزنند.شما میخواهی صفحه این گوشی 10 اینچ باشه.دوست عزیز 3.5 اینچ خوبه دیگه.
در ضمن مگه شما دیروز تو نمایشگاه بارسلون با این گوشی کار کردی که میگی اشکالاتی داره.
تا گوشی بیرون نیاد نمیشه در موردش نظر داد.
شاید برای شما lcd مهم نباشه ولی اکثر کاربرای موبایل الان گوشیهای با lcd بالای 3 اینچ میخواهند بگیرند.و نمیدونم شما چرا به lcd کوچک گیر دادی.من خودم به غیر از n95 8gb که دارم و lcd اونم 2.8 اینچ هست.بقیه گوشیهام lcd هاش بالای 3 اینچ هستش..به فرض مثال کار کردن با google maps تو ایفون یا ایپاد تاچ خوبه که lcd 3.5 دارند یا تو یه گوشی کهlcd2.6 اینچ داره.حتما میگید اونی که lcd2.6 اینچ داره خوبهدر کل lcd بزرگ مزیت خودشو تو کار کردن تو همه چیز و بخصوص تو اینترنت معلوم میکنه.
یکی هم اینکه دوست عزیز شما شاخ بودن رو تو چی خلاصه میکنید.میشه کمی توضیح بدی ببینیم که این گوشی به غیر از این امکانات عالی چه چیزه دیگه هم باید داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)