تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: ليزيك كنم يا نه

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام!
    فکر نمیکردم عینکی باشین! ... فکر میکردم نویسنده این تاپیک کس دیگه ای باشه!
    منم عینک دارم از 10 سالگی تا الآن! ... منم همین مشکلات رو دارم به غیر از بچه که اون رو بکشه! و اون مشکل سیاهی! ... تا 2 سال قبل به راحتی می تونستم فوتبال بازی کنم ولی امسال که وارد دانشگاه شدم ( و بعد از 2 سال فوتبال بازی نکردن) حالا که رفتم بی عینک بازی کنم دیدم هیچی نمیبینم حتی بچه ها رو هم از هم نمی شناختم! ... دقیق یادم نیست ولی فکر کنم شماره چشمای من 3 - 4 باشه که بیشترش آستیگماته ( چقدر بده این آستیگمات ...) ... من هم یبار پیگیر این مورد بودم که برم عمل کنم تا از شر عینک بخلاصم ... رفتم دکتر، یارو می گفت باید موقعی بیای که دیگه چشمات پیشرفت نکنه ... فکر میکنم سن زیر 20 نباید عمل کنه ... به من می گفت که موقعی که دیگه پیشرفتی نداشته باشه بیا عمل کن ...

راستی یه چیز مهم ... یه بیمه هست به نام دانا ... اونجور که من شنیدم اگه خدای ناکرده عملی چیزی پیش بیاد درصد زیادیش رو این بیمه قبول میکنه ... ما هم عضوش هستیم ... می خواید برین بپرسین ...

امیدوارم که به لطف خدا مشکلتون حل بشه

2. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahtab70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله درسته من کسی رو می شناختم که اگرچه سنش بالای 20 بود اما چون هنوز نمره عینکش ثابت نشده بود رفت لیزر کرد بعد از 6 ماه متاسفانه دوباره چشمش روند ضعیف شدن رو پیش گرفت و مجبور شد دوباره از عینک استفاده کنه

4. این کاربر از mahtab70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام!
    فکر نمیکردم عینکی باشین! ... فکر میکردم نویسنده این تاپیک کس دیگه ای باشه!
    منم عینک دارم از 10 سالگی تا الآن! ... منم همین مشکلات رو دارم به غیر از بچه که اون رو بکشه! و اون مشکل سیاهی! ... تا 2 سال قبل به راحتی می تونستم فوتبال بازی کنم ولی امسال که وارد دانشگاه شدم ( و بعد از 2 سال فوتبال بازی نکردن) حالا که رفتم بی عینک بازی کنم دیدم هیچی نمیبینم حتی بچه ها رو هم از هم نمی شناختم! ... دقیق یادم نیست ولی فکر کنم شماره چشمای من 3 - 4 باشه که بیشترش آستیگماته ( چقدر بده این آستیگمات ...) ... من هم یبار پیگیر این مورد بودم که برم عمل کنم تا از شر عینک بخلاصم ... رفتم دکتر، یارو می گفت باید موقعی بیای که دیگه چشمات پیشرفت نکنه ... فکر میکنم سن زیر 20 نباید عمل کنه ... به من می گفت که موقعی که دیگه پیشرفتی نداشته باشه بیا عمل کن ...

راستی یه چیز مهم ... یه بیمه هست به نام دانا ... اونجور که من شنیدم اگه خدای ناکرده عملی چیزی پیش بیاد درصد زیادیش رو این بیمه قبول میکنه ... ما هم عضوش هستیم ... می خواید برین بپرسین ...

امیدوارم که به لطف خدا مشکلتون حل بشه
    ممنون
    فوتبال رو خوب امدي ما يه بار شب داشتيم بازي ميكرديم من دروازه بان بودم بازيكن حريف توپ رو گرفت من فكر كردم بازيكن خودمونه دويدم جلو تا بهم پاس بده گل بزنم وقتي با خنده بچه ها مواجه شدم و 2 زاريم افتاد.
    يه مدت هم عينك رو با كش ميبستم واليبال بازي ميكردم ولي بعد از بازي عينك حسابي كج و كوله ميشد و سه چهار بار ديگه بازي ميكردم ميشكست.
    مشكل اصلي ما اينه كه تو شهرمون هوا خيلي گرمه و برو بچ شبها به فكر ورزش مي افنتد.

بگذريم
    والا ما چون ذاتا بيكاريم(دانشجو هستيم) و هيچ نوع بيمه اي نداريم فكر نكنم بيمه تكميلي قبول كنه
    ساير دوستان اگر اطلاعي در اين زمينه دارند ياري برسونند.
    من شنيدم كه طرف رفته خودش رو بيمه كار آفرين كرده ماهي 5 تومن بعد از يك ماه هم رفته ليزيك كرده و پولش رو از بيمه گرفته ولي فكر نكنم كه من شرايطش رو داشته باشم.

6. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

ممنون
    فوتبال رو خوب امدي ما يه بار شب داشتيم بازي ميكرديم من دروازه بان بودم بازيكن حريف توپ رو گرفت من فكر كردم بازيكن خودمونه دويدم جلو تا بهم پاس بده گل بزنم وقتي با خنده بچه ها مواجه شدم و 2 زاريم افتاد.
    يه مدت هم عينك رو با كش ميبستم واليبال بازي ميكردم ولي بعد از بازي عينك حسابي كج و كوله ميشد و سه چهار بار ديگه بازي ميكردم ميشكست.
    مشكل اصلي ما اينه كه تو شهرمون هوا خيلي گرمه و برو بچ شبها به فكر ورزش مي افنتد.

بگذريم
    والا ما چون ذاتا بيكاريم(دانشجو هستيم) و هيچ نوع بيمه اي نداريم فكر نكنم بيمه تكميلي قبول كنه
    ساير دوستان اگر اطلاعي در اين زمينه دارند ياري برسونند.
    من شنيدم كه طرف رفته خودش رو بيمه كار آفرين كرده ماهي 5 تومن بعد از يك ماه هم رفته ليزيك كرده و پولش رو از بيمه گرفته ولي فكر نكنم كه من شرايطش رو داشته باشم.
    عجب! ... نه من دیگه اول همون قضیه که دیدم هیچکی رو نمیبینم سریع رفتم عینکم رو گذاشتم تا باعث خنده بچه ها نشیم! ... آره شهر ما هم خیلی گرمه ولی یه فرقی که با شما داریم اینه که نه روز بازی می کنیم و نه شب!

من پرسیدم بیمه دانا فقط مربوط به شاغلین دولتی نیست! ... هرکسی میتونه بره و بیمش بشه ... البته معمولا ارگان های خصوصی خدمات بهتری ارائه می کنن شما برین یه پرس و جویی هم در مورد بیمه پارسیان بکنید ببینید شرایط اونا چیه ...

موفق باشید!

8. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

سلام بچه ها

منم عينك ميزنم ... سن من : 23

نمره چشمام :

راست : sph : -2.5 / cyl : -2.75 / axis : 10
    چپ : sph : -2.25 / cyl : -3 / axis : 165

PD : 66

منم به تازگي رفتم پيش جراح ليزيك تا عمل كنم

گفت : اولا شماره چشمات تغيير كرده و نميشه و باشد حداقل يك سال ثابت بمونه

وقتي پرسيدم تا كي اين شماه تغيير ميكنه گفت : تا 23 الي 24 سالگي و بعد اون امكان تغيير شماره چشم نيست

و وقتي گفتم روزي حدود 3 الي 4 ساعت با كامپيوتر كار ميكنم (آخه رشته ام IT و مجبورم) گفت اصلا امكان نداره عمل جواب بده و گفت بايد كامپيوتر رو كنار بذاري و نهايتا روزي 0.5 ساعت بيشتر نباشه

خلاصه منم عينك رو عوض كردم و يه جديد گرفتم و تمام

در مورد كار با كامپيوتر نظرتون چيه ؟

داره خودمونی میشه mahtab70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز میدونی ماها حرفایی که میزنیم ناشی از تجربه های شخصی خودمون و یا شنیده هامون از اطرافیان هست اما حرفای دکتر یه چیز دیگست
    ولی من تا حالا همچین چیزی نشنیدم که کار با کامپیوتر اثری در ضعیف تر شدن چشم داشته باشه!!
    این نظر عوام هست ،یعنی از بچگی گفتن بچه پاشو از جلو تلویزیون چشمات ضعیف میشه !!کامپیوتر هم همینطور مامانم هی میگه دختر بسه چقدر میشینی پای پی سی ؟آخرش کور میشی
    ولی یه روز یک آقای دکتری اومد برنامه خانواده و گفت تا حالا توی امریکا و چندتا کشور تحقیقات زیادی شده و همه اونها تا حالا نشون ندادن که کار با کامپیوتر اثری در ضعیف تر شدن چشم داشته !!
    بنابراین من شخصا عمل لیزر چشم رو مرتبط با استفاده از کامپیوتر نمی دونم .

11. 2 کاربر از mahtab70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

5

سلام دوست عزیز میدونی ماها حرفایی که میزنیم ناشی از تجربه های شخصی خودمون و یا شنیده هامون از اطرافیان هست اما حرفای دکتر یه چیز دیگست
    ولی من تا حالا همچین چیزی نشنیدم که کار با کامپیوتر اثری در ضعیف تر شدن چشم داشته باشه!!
    این نظر عوام هست ،یعنی از بچگی گفتن بچه پاشو از جلو تلویزیون چشمات ضعیف میشه !!کامپیوتر هم همینطور مامانم هی میگه دختر بسه چقدر میشینی پای پی سی ؟آخرش کور میشی
    ولی یه روز یک آقای دکتری اومد برنامه خانواده و گفت تا حالا توی امریکا و چندتا کشور تحقیقات زیادی شده و همه اونها تا حالا نشون ندادن که کار با کامپیوتر اثری در ضعیف تر شدن چشم داشته !!
    بنابراین من شخصا عمل لیزر چشم رو مرتبط با استفاده از کامپیوتر نمی دونم .
    والا دوست عزيز من خودم تو چندين جا خوندم كه كار زياد با كامپيوتر تاثيري تو ضعيف شدن چشم نداره و فقط باعث باعث قرمزي و سوزش چشم ميشه كه اونم با استراحت رفع ميشه ..

اين دكتري كه پيشش رفتم ميشه گفت بزرگترين و مشهورترين جراح ليزيك تو استان آذربايجان شرقي (تبريز) ( دكتر صدقي پور)
    كه وقتي گفتم من اومدم تا منو معاينه كنه و اطلاعاتي در مورد عمل ليزيك بگيرم و ببينم اصلا ميشه يا نه ، منشي اون شماره نميداد بهم كه منو معاينه كنه و فقط بايد عينكي باشي و واسه عمل رفته باشي پيشش تا بهت شماره بدن و اونايي كه بدون عينك هستن رو قبول نميكنه .. حتي نمره عينك هم نميده و بعد از تست ضعيفي چشم و تست عينك ميگه كه نمره عينكت بيشتر شده

عين جمله دكتر : شماره چشمت فرق كرده و بايد حداقل يكسال ثابت باشه تا بشه عمل كرد و همچنين كار با كامپيوتر رو بايد حداكثر 0.5 ساعت كني تا بشه عمل كرد .. مگرنه عمل جواب نميده

Last edited by vahid_203; 14-03-2009 at 10:13.

13. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا من مثل چیز از لحظه عمل میترسم. یعنی دوست دارم بیهوشم کنند، این طوری راحترم که نمیشه. ترس هنگام عمل تاثیر منفی نداره؟ میترسم چشمم خوب شده قلبم بعد عمل از کار بیفته.

15. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال احمد ترابی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    سپاهان شهر

پيش فرض

ببین هزینه هر چقدر میخواد باشه می ارزه به این عمل

17. این کاربر از احمد ترابی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست من . من خودم چند وقت درگیر این دودلی و شک بودم . به دکتر جراح گفتم شما خودت چرا عینک میزنی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    گفت خودم که هیچی اگه بچه ام هم چشمش شمارش 8 باشه عمل نمیذارم بکنه .
    دلیلش هم این بود که عوارض این عمل تو میانسالی معلوم میشه و همه اینا که عمل کردن خیلیاشون زیر 30 سال هستن .
    این تجربه من بود . شما خودت صلاح میدونی!!

19. این کاربر از hoomaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •