انتقال شارژ سالمه . ولی جدیدا" کد میخواد . یعنی هر کسی کد مخصوص خودش رو میخواد .
دیگه با 000000 انتقال نمیده . ماله منم منقضی شده بود . باید زنگ بزنین 140 بگین که کد مخصوص خودتون رو بهتون بده![]()
انتقال شارژ سالمه . ولی جدیدا" کد میخواد . یعنی هر کسی کد مخصوص خودش رو میخواد .
دیگه با 000000 انتقال نمیده . ماله منم منقضی شده بود . باید زنگ بزنین 140 بگین که کد مخصوص خودتون رو بهتون بده![]()
همون کدی که خودم گذاشتم همیشه بهش میدم دیگه
دوباره بایس بریم کد بگیریم
من زنگ زدم ایرانسل لعنتی که بپرسم 15 min پشت خط بودم هیچ خری ور نداشت شارژ م تمام شد
دوست عزیز شما کدتون رو هشت رقمی کنید . مثلا اگه 12345 بوده حالا 00012345 بفرستید.
زنگ زدم ایرانسل گفت که داریم برنامه هامونو آپدیت میکنیم و تا17 اسفند گیرش هستیم برنامه های جدیدی هم واسه این خط به خط داریم
گفتم پس چرا برای بعضی ها کار میکنه یه مشت چرندیات تحویلم داد
شما هم اگر مشتاق هستین زنگ بزنین ببینید چی میگن
نشد
میگه رمز اشتباه است
من واسه تست 50 تومن انتقال دادم شد.............................. نمیدونم شاید خطتتون قدیمی؟.................
دوستان با چند خط ایرانسل امتحان کردم برای بعضی خط ها ارسال میشد برای بعضی ها سیستم قطع میباشـــد میزد و انجام نمیشـــد
پس بستگی به خطتت هم داره![]()
بله بستگی به خط داره به عبارتی شانسی واسه یکی میشه واسه یکی نمیشه
اره خط من قدیمی هست ولی دوستمم که میخواد شارژ بهم بده 936 هست نمیتونه
امروز و دیروز دوستام واسم فرستادن زنگ زده بودن 140 رمز جدید گرفته بودن ، 8 رقمی البته ! موفق باشید
برای منم نمیشه
الان اینی که باهاش کارمیکنم اعتبارش خالی شده نیاز دارم خواستم ازاون سیم کارت هدیه که 5تومان اعتبار همینطوری جایزه اومده براش انتقال بدم همش میگه نمیشه
fail میزنه
مگه این کد نیست
0937qqqqqqq:5000:11111
اس ام اس به 1112
کسی اطلاعی نداره؟
چرا نمیشه انتقال داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)