ببین فرهاد جان (هم نام من هم که هستی )
اگه همچین تبدیلی هم پیدا کردی انتظار نداشته باش سرعت ساتا 2 رو بهت ارائه بده ..
چون : سرعت رد و بدل کردن اطلاعات ما بین این پورت ها : USB,PCI,IDE,Sata همه به قدرت پل جنوبی مادر بردت داره.
ببین فرهاد جان (هم نام من هم که هستی )
اگه همچین تبدیلی هم پیدا کردی انتظار نداشته باش سرعت ساتا 2 رو بهت ارائه بده ..
چون : سرعت رد و بدل کردن اطلاعات ما بین این پورت ها : USB,PCI,IDE,Sata همه به قدرت پل جنوبی مادر بردت داره.
اصلاً برام سرعتش مهم نیست فقط اگه همچین امکانی وجود داشته باشه بارم کافیه تا یه سیستم نو بخرم
حالا همچین تبدیلی هست یا نه؟
شما باید یه sata card بگیری ! البته مدلی که ساتا 2 ساپورت کنه چون چند مدل داره !
![]()
سلام اساتید
آقا من رفتم یه کارت sata به ide خریدم 12 تومن دو تا پرت ساتا هم پشتیبانی میکنه که برای من کافیه
یه هارد 500GB سیگت هم خریدم 61 تومن حالا وقتی وصلش می کنم نمیشناسه البته فکر کنم یه رابط برق sata به ide هم بخاد ( نامردا چرا توی خود جعبه کارت نزاشتن؟)
اینم عکسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون چیه؟
سلام دوست عزیز
مبارکه !!
یعنی تو کارتونش کابل ساتا بود ولی تبدیل برق نبود ؟؟!!!
خوب تبدیل برق ساتا بخر قیمتیم نداره !
Last edited by ehsankalak; 28-02-2009 at 18:06.
آقا درست شد یه کابل برق براش خریدم 700 تومن
عذر می خوام .. اون موقع دیگه نتونستم بیام ..(به علت سوختن مین بوردد سیستمم)آقا درست شد یه کابل برق براش خریدم 700 تومن
ولی چند روز پیش یه مبدل دیدم که از PCI یه دونه sata می داد . یه دونه E-sata و یه دونه هم ... یادم نیست IDE بود یا تغذیه بود...
قیمت 19 تومان .
موفق باشی
سلام دوستان
منم همچین مشکلی رو دارم
من میخوام یک هارد با ظرفیت بالا بخرم
اما روی مادربوردم ، اصلا اسلاتSata نیست ، یعنی فقط دو تا اسلات واسه IDE داره ( یکی میره به هارد و یکی هم واسه CD ROM و DVD ROM
حالا میخوام بدونم منم باید همین تبدیلی که این دوستمون گرفته رو بخرم ؟
یعنی یک هارد ساتا رو به تبدیل وصل میکنم ، بعد تبدیل رو وصل میکنم به اسلات IDE ؟؟؟
بعد در این صورت سرعت چطور خواهد بود ؟؟ (( نسبت به IDE ؟؟ )) و خطراتی هم ممکنه داشته باشه یا نه ؟ ( سوختن هارد و غیره )
فرهادجون این روزا بازار مبدل ها خیلی داغه ولی اگه راستش روبخوای هیچکدوم درست وحسابی کار نمیده ولی اگه حوصله وپولشو داری یه مبدل ide به sata بخر که قیمت جنس خوبش کمی از قیمت یه هاد 160 کمتره پس بی خیالش .این راهشه که اصلا به صرفه نیست چون بعد از ارتقاء هم بدون استفاده میشه.امیدوارم مشکلت حل بشه. تا سیستمت رو ارتقاء بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)